Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ / ZAĻA
  • ZILA / ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu dizaina komanda ir izstrādājusi šos zābakus skriešanai, kāpšanai, lēkšanai un rotaļām kalnos. Piemēroti visiem reljefiem un jebkuriem laikapstākļiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Samazināta berze

Izstrādātas regulārai lietošanai. Bez šķiedrām, lai mazinātu berzi.

Ātri žūstošs

Izgatavotas, izmantojot 34% poliamīdu ātrākai žūšanai

Pretestība pret berzi

Frotē audums purngalā un papēdī labākai izturībai.

Griezuma komforts

Bioloģiski audzētas kokvilnas komforts un 100% frotē auduma zole.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

2 pāri iepakojumā

Šīs modelis tiek pārdots ar 2 dažādu krāsu zeķu pāriem iepakojumā.

Kāpēc izmantot dabisku kokvilnu?

Lai praksē piedāvātu jums mīkstus un ērtus izstrādājumus, mēs izmantojam dabisku kokvilnu. Tā ir audzēta, neizmantojot ķīmisko mēslojumu, pesticīdus vai ĢMO, kas samazina augsnes un ūdens piesārņošanas risku.

Pārgājiena zeķu materiāla izvēle

Dodoties pārgājienā, ir nepieciešams iespējami kontrolēt mitruma līmeni: svīšana bieži nav novēršama.

Ja apavi ir elpojoši, tie neitralizēs mitrumu, ko rada svīšana: ir jāizvēlas arī vieglas un elpojoša materiāla zeķes.

Ja apavi ir ūdensizturīgi, tie aizsargās jūs pret mitrumu lietus laikā, un jums jāizdara pareizā izvēle: jums jāizvēlas zeķes, kas absorbē sviedrus un pēc tam neitralizē tos, atstājot sausas kājas.

Apavu/zeķu kombinācijai ir svarīga nozīme

Tulznas pārgājienu laikā rodas vairāku iemeslu dēļ: berzēšanās, ielocījusies zeķe, mitrums, pārāk mazi vai lieli apavi utt. Tādēļ mēs iesakām izvēlēties pareiza izmēra apavus un zeķes no auduma, kas ir piemērots jūsu soļošanas apaviem.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālās dzīves apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos jūs izstrādājumu lietosiet, ļauj mums nodrošināt iespējami labākos izstrādājumus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Zeķes jāuzglabā tumšā, sausā vietā un pirms tam kārtīgi jāizžāvē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu zeķes ir testētas gan laboratorijā, gan reālās dzīves apstākļos, lai pārbaudītu šādus faktorus: toksikoloģiju, pretestību pret UV stariem, berzi, paātrinātu nolietošanos, kā arī atkārtotu mazgāšanu. Pēc tam lietotāji praktiski testē mūsu zeķes Monblāna ielejā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.