Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • ROZĀ
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu jauno pārgājienu cienītāju vecāku komanda ir izstrādājusi šīs īsās zeķes gan ikdienas pastaigām pa līdzenumiem vai kalnos, gan arī ikdienas pastaigām.

PRIEKŠROCĪBAS

Samazināta berze

Paredzētas retai lietošanai. Bez šķiedrām, lai mazinātu berzi

Ātri žūstošs

Izgatavotas no 27% poliestera, kas nodrošina ātrāku žūšanu.

Pretestība pret berzi

Blīvāks audums pēdas priekšpusē un aizmugurē Līdzenas šuves.

Griezuma komforts

Tās izgatavotas no kokvilnas un sniedz komfortu, pateicoties plīša cilpu zolei

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Iepakojumā 2 pāri

Šīs modelis tiek pārdots ar 2 dažādu krāsu zeķu pāriem iepakojumā.

Kā izvēlēties pārgājienu zeķu materiālu?

Pastaigas laikā ir pēc iespējas jākontrolē mitrums: jūs svīdīsiet, tas bieži ir neizbēgami.

Ja jūsu apavi ir elpojoši, tie izvadīs jūsu ķermeņa izdalīto mitrumu: jums ir arī jāizvēlas vieglas un elpojošas zeķes.

Ja jūsu apavi ir ūdensnecaurlaidīgi, kas jums nodrošina aizsardzību pret lietu, izvēle būs cita: jums ir jāizvēlas zeķes, kas absorbē sviedrus un pēc tam izvada tos.

Svarīga nozīme ir apavu un zeķu kombinācijai

Tulznas pārgājienu laikā rodas vairāku iemeslu dēļ: berzēšanās, ielocījusies zeķe, mitrums, pārāk mazi vai lieli apavi utt. Tādēļ mēs iesakām izvēlēties pareiza izmēra apavus un zeķes no auduma, kas ir piemērots jūsu soļošanas apaviem.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālos apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos izstrādājumu lietosit, ļauj mums nodrošināt līdz šim labākos produktus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet tumšā, sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu zeķes ir testētas gan laboratorijā, gan reālās dzīves apstākļos, lai pārbaudītu šādus faktorus: toksikoloģiju, pretestību pret UV stariem, berzi, paātrinātu nolietošanos, kā arī atkārtotu mazgāšanu. Pēc tam lietotāji praktiski testē mūsu zeķes Monblāna ielejā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.