Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu medību entuziasti izstrādāja šīs ļoti siltās zeķes medībām uz vietas, lai saglabātu kājas siltumā temperatūrās zem 0 °C

Stāvat dzīšanas laikā vai izsekojat ziemā? Šīs biezās, izturīgās merino vilnas zeķes palīdzēs jums saglabāt koncentrēšanos pat lielā aukstumā.

Zeķes: 2.0% Elastāns, 28.0% Poliamīds, 65.0% Vilna, 5.0% Zīds

PRIEKŠROCĪBAS

Pretestība pret berzi

Pastiprināta pirkstu un papēža daļa lielākai izturībai.

Siltums

Biezā vilna saglabā jūsu kājas siltas pat aukstā laikā.

Svars

770 g/m².

Stabilitāte

Elastīgas visā garumā, lai staigājot nenoslīdētu.

Lietotāja komforts

Vilnas mīkstās zeķes ir ērtas un siltas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošana

Šīs zeķes ieteicamas statiskām medībām, mēreni intensīvai un ļoti regulārai lietošanai. Piemēram, ja jūs stāvat dzīšanas laikā, medījat migrējošas sugas vai izsekojat ziemas apstākļos, šīs zeķes palīdzēs turēt pēdas siltumā. Tā kā mēs katrs jūtam aukstumu atšķirīgi, mēs iesakām šīs zeķes temperatūrās zem 0 °C, bet tas katram cilvēkam var atšķirties.

Sastāvs.

Šīs zeķes pilnībā izgatavotas no adītas vilnas ar lielām plīša cilpām visai pēdai. Apakšstilba un ikru daļa, kā arī pēdas priekšējā un aizmugurējā daļa ir pastiprinātas ar poliamīda pavedienu, kas nodrošina lielāku izturību. Visbeidzot, visa zeķe ir elastīga, lai tā lieliski turētos, staigājot visa veida apavos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi