Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8577552 2975531

Siltas medību zeķes “Static 500”

10,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu medību entuziastu komanda izstrādājusi šīs zeķes nekustīgām medībām, lai tās sildītu jūsu kājas temperatūrā starp 0 un 10 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Pretestība pret berzi

Stiprināts papēdis un purngals labākai izturībai pret nodilumu.

Siltums

Vilna un “Thermolite” diegi notver un patur jūsu ķermeņa siltumu

Svars

718 g/m².

Stabilitāte

Elastīgā potīte un zeķu augšējā mala notur zeķes vietā un neļauj tām slīdēt

Lietotāja komforts

Plīša vilnas cilpiņas nodrošina komfortu un siltumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošana

Šīs zeķes ieteicamas nekustīgām medībām, zemas intensitātes regulārai lietošanai. Piemēram, ja stāviet mastā dzinējmedībās, medījat gājputnus vai izsekojiet medījuma dzīvniekus rudenī, zeķes jūsu kājas paturēs siltumā. Ņemot vērā, ka mēs katrs aukstumu sajūtam citādāk, šīs zeķes iesakām valkāt temperatūrās no 0 līdz 10 °C, bet tas var katram cilvēkam atšķirties.

Sastāvs.

Šīs zeķes adītas ar lielām plīša cilpām pēdas apakšā, ikru un apakšstilba daļā. Detaļas starp šīm vietām adītas ar vidējām plīša cilpām no “Thermolite” sintētiskā diega, kas saglabās jūsu kājas siltas pat mitros apstākļos.Zeķu purngals un papēdis ir pastiprināti ar poliamīda pavedienu, lai nodrošinātu lielāku nodilumizturību.Ikri, potīte un pēda ir elastīgi, lai staigājot zeķes cieši piegulētu.

sastāvs

sastāvs

Zeķes: 2.0% Elastāns, 45.0% Poliamīds, 39.0% Vilna, 14.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi