Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs esam izstrādājuši šos siltos zābakus ar rāvējslēdzēju, kas paredzēti meža cekulpīļu šāvējiem, sloku un lielo medījamo dzīvnieku medniekiem, kā arī dzinējmedību medniekiem, kuri vēlas uzturēt savas kājas siltas.

Ar polsterētu papēdi, kas nodrošina ērtāku staigāšanu. Pārvietojieties pa visu veidu virsmām ar šiem siltajiem zābakiem.Pateicoties sānu daļā iestrādātajam rāvējslēdzējam, tie ir viegli uzvelkami.

Bez virsmas: 100.0% Dabiskā kaučuka latekss; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Stirolbutadiēnkaučuka latekss; Iekšzole: 100.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Garš sānu rāvējslēdzējs un mēlīte atvieglotai uzvilkšanai/novilkšanai.

Saķere

Zole ar dziļiem izciļņiem (5 mm) un rievām saķerei un atsperīgai un ātrai gaitai.

Amortizācija

Papēžu “Cushion System” polsterējums nodrošina triecienu amortizāciju staigājot.

Siltums

Jūsu kājas sildīs 4 mm biezā neoprēna odere.

Griezums

Pastiprinātā aizmugures daļa stingri notur potīti vietā visu kustību laikā.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Pret savvaļas augu iedarbību un caurduršanu izturīgs audums un konstrukcija.

Lietotāja komforts

Komfortabla 4 mm neoprēna iekšzole.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izturīgie zābaki ir izstrādāti tā, lai tie kalpotu Jums ilgi, piemēroti visa veida āra aktivitātēm.

“Renfort 540” zābaku augšdaļa ir veidota no daudzslāņu dabiskā kaučuka, kas ir izturīgs pret nodilumu un caurduršanu arī skarbos apstākļos, kā arī tiem ir pastiprināts pēdas pacēlums, un 100% gumijas zole.Tas nozīmē, ka Jūs varat ērti pārvietoties pa mežiem ar nelīdzenu reljefu, pat ja tur ir sastopama blīva un agresīva veģetācija (piem., kazenāji, irbulenes un citi dzeloņaini augi).Šie ūdensnecaurlaidīgie zābaki ir piemēroti medībām jebkādā vidē.

Zābaki ar neoprēna oderes siltinājumu pasargās Jūsu kājas no aukstuma.

Mūsu inženieru komanda ir izstrādājusi šos siltos “Renfort 540” zābakus ar iestrādātu sānu rāvējslēdzēju, īpaši piedomājot par Jūsu komfortu.Mūsu mērķis?4 mm neoprēna odere palīdz pasargāt Jūsu kājas no mitruma un aukstuma.Neatkarīgi no tā, vai aktīvās medībās kopā ar suņiem meklējat slokas, fazānus, irbes, trušus un citus mazos medījamos dzīvniekus, vai piedalāties lielo medījamo dzīvnieku dzinējmedībās, Jūsu kājas vienmēr būs pasargātas, lai Jūs varētu pilnībā izbaudīt savu vaļasprieku.

Viegli uzvelkami un novelkami zābaki:īpaša šīs konstrukcijas priekšrocība.

Šie zābaki ir viegli un ātri uzvelkami un novelkami.Kā?Pateicoties sānu rāvējslēdzējam, kas ļauj Jums viegli ievilkt kāju zābakā.30 cm garais rāvējslēdzējs nodrošina plašu atvērumu, lai Jūs varētu viegli uzvilkt un novilkt apavus bez jebkādas piepūles.Turklāt aizmugurē (papēža daļā) iestrādātais izcilnis ir īpaši izstrādāts ērtākai zābaka pieturēšanai ar otru kāju:Jums nebūs jāmokās un jātur zābaku ar rokām, lai to novilktu.

Triecienus amortizējoša papēža konstrukcija:inovatīva staigāšanas sistēma.

Šajos zābakos iestrādāts “Cushion System” polsterējums:vienkārši sakot, zolē iestrādātais polsterējums staigājot nodrošina efektīvu triecienu amortizāciju.Jūsu pēda nejutīs tik daudz triecienu un mazāk nogurs:“Cushion System” nodrošina Jūsu pēdu aizsardzību, absorbējot triecienus un vienmērīgi sadalot tos.Tas nozīmē, ka staigājot Jūs ilgāk jutīsieties ērti un Jūsu gaita būs viegla un ātra.

Ērti, elastīgi un patīkami valkājami apavi, kas nodrošina stabilu potītes pozīciju.Lieliski, vai ne?

Šie zābaki pielāgojas Jūsu pēdas formai un nodrošina uzlabotu stabilitāti.Tieši tāpat arī aizmugures daļas pastiprinājums nodrošina Jūsu potīšu atbalstu visā kustības laikā. Jūsu kājām būs sajūta, it kā Jūs valkātu čības.Antibakteriāla un sviedrus absorbējoša iekšzole.Šim ergonomiskajam modelim ir arī bieza zole ar 5 mm protektoru, kas iešanas laikā nodrošina optimālu saķeri ar virsmu un dubļu atgrūšanu.Tādējādi tiek novērsta dubļu pielipšana pie zoles.

Lai zābaki ilgāk kalpotu un to materiāls nezaudētu elastību, ievērojiet mūsu sniegtos kopšanas padomus.

Mēs zinām, ka Jūs nevarat sagaidīt iespēju izmēģināt mūsu zābakus.Lai uzturētu zābakus labā darba kārtībā, pēc katras lietošanas reizes notīriet tos ar ūdeni un/vai ziepēm ar neitrālu pH līmeni (neizmantojiet cietas sukas vai abrazīvus sūkļus).Tad noslaukiet tos ar lupatu vai ļaujiet tiem nožūt labi vēdināmā vietā prom no siltuma avotiem.Uzglabājiet zābakus vertikālā pozīcijā, nevis salocītus, lai izvairītos no gumijas nodilšanas vai plaisu veidošanās locījuma vietās.

Kā nodrošināt zābaku aizsardzību.

Lai nodrošinātu gumijas zābaku aizsardzību visa gada garumā, iesakām vairākas reizes gadā apstrādāt zābaku virsu ar silikona bāzes aerosolu (zābaku atjaunošanas aerosols iegādājams tīmekļa vietnē).Silikons pārklāj gumiju ar aizsargslāni, pagarinot zābaku kalpošanas laiku.Uzglabājiet zābakus vertikālā pozīcijā, vislabāk sausā un labi vēdināmā telpā; sargājiet no mitruma iedarbības.

Papildu informācija atbilstoši izmēram:zābaku pāra svars, kopējais zābaku garums un zābaku stulma garums iekšpusē.

40:2,1 kg;augstums (kopējais:: 41 cm;iekšpusē:38 cm)

41:2,15 kg;augstums (kopējais:: 41 cm;iekšpusē:: 38 cm)

42:2,2 kg;augstums (kopējais:: 41 cm;iekšpusē:: 38 cm)

43:2,25 kg;augstums (kopējais:43 cm;iekšpusē:: 40 cm)

44:2,3 kg;augstums (kopējais:: 43 cm;iekšpusē:40 cm)

45:2,35 kg;augstums (kopējais:43 cm;iekšpusē:: 40 cm)

46:2,4 kg;augstums (kopējais:43 cm;iekšpusē:40 cm

42. izmēra apakšstilba apkārtmērs:41 cm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi