Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
// intensīva slodze, raupjš apvidus, regulāri kazenāji // Ērti, pārklātas ādas ūdensnecaurlaidīgi zābaki ar teicamu atbalstu.

Šie izturīgie un ūdensnecaurlaidīgie apavi, kas paredzēti nelīdzeniem apvidiem ar raupju augāju, ļaus jums izbaudīt medību ekspedīcijas bez ierobežojumiem.

Bez virsmas: 10.0% Poliuretāns, 20.0% Poliesteris, 70.0% Āda; Ārējās zoles materiāls: 50.0% Poliuretāns, 50.0% Sintētiskais kaučuks; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret triecienu

Akmeņu aizsargs visapkārt zābakam pastiprinātai izturībai.

Izturība

2,2 mm bieza, izturīga pārklāta āda.

Svars

43. izmēra (EU) zābaki sver 1,5 kg.

Saķere

Zoles sastāvdaļas un dizains pielāgots visu veidu virsmām.100% gumija.

Amortizācija

EVA putu polsterējums zolē absorbē triecienus nelīdzenos apvidos.

Griezuma komforts

Iekšpuses materiāli un lietā EVA zole rūpēsies par jūsu kājām.

Ūdensnecaurlaidīgs

Augstas klases membrāntipa materiāls pasargās jūsu kājas no samirkšanas.

Griezums

Augsta piegriezuma stulms ļaus droši brist dažādos apvidos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izturība.

Šim zābaku modelim izmantota 2,2 mm bieza āda ar izturīgu pārklājumu.Ādas un pārklājuma apvienojums zābakus padara īpaši izturīgus.

Ūdensnecaurlaidība.

Šim modelim ir izmantota laminēta membrāna.Šī tehnoloģija garantē, ka zābaki būs ūdensnecaurlaidīgi jebkādos apstākļos.Atšķirībā no citiem membrānu tipiem, šis ir laminēts ir zem ādas.Tādējādi ūdens mazāk iekļūst starp ādu un oderi, neļaujot zābakiem kļūt pārāk smagiem un paātrinot zābaku žūšanu.

Komforts.

Pastiprināta, lieta EVA iekšzole sniedz maksimālu komfortu.

Atbalsts.

Zābaku augstajam stulmam ir termiski veidots pastiprinājums, kas labāk balsta potītes.Zābakiem ir arī pastiprināta līste, kas ielieta zolē, tādējādi nodrošinot stabilitāti un samazinot pieliekamās pūles, ļaujot pēdai brīvi kustēties.

Amortizācija.

Gumijas zolē iestrādāts EVA polsteris, kas palielina amortizāciju un mazina nelīdzenas zemes izraisītos triecienus.Šis tehniskais risinājums arī padara zābakus vieglākus.

Pasargā no triecieniem.

Akmeņu aizsargs visapkārt lieliski pasargā arī zābaku ādu.

Kopšanas norādījumi.

Zābakus tīriet ar ziepēm un ūdeni, nelietojiet citus mazgāšanas līdzekļus.Ņemot vērā, ka zābaku ādai ir pārklājums, nelietojiet hidroizolācijas aerosolus vai smērvielas.Lai zābaki saglabātos labā stāvoklī, nežāvējiet tos pie stipra siltuma avota.

Zeķu izvēle.

Iesakām izvēlēties zeķes atbilstoši gadalaikam, temperatūrai un jūsu ķermeņa īpatnībām. Iesakām izvēlēties modeļus ar ķemmētu iekšējo virsmu, kas efektīvāk uzsūc sviedrus un ļauj jūsu pēdām palikt sausām.Siltas zeķes piemērotas tikai medībām ziemā vai statiskā stāvoklī.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā, sausā vietā.Iesakām zābakus rūpīgi notīrīt ar ūdeni un ziepēm, pirms tos noglabājat.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicami dzinējiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Jaunos “Solognac” modeļus vairāku mēnešu garumā pārbauda lietotāji, kuri nav “Decathlon” darbinieki.Viņu pieprasījums pēc augstiem standartiem nozīmē, ka produkti tiek attīstīti un izstrādāti, līdz tiek nodrošināti vislabākie zābaki konkrētajā segmentā. Izstrādes process noslēdzas ar zābaku un to sastāvdaļu pārbaudi laboratorijā, lai garantētu optimālu kvalitāti.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Frederiks B., aizrautīgs sloku mednieks:“Šie zābaki ir īpaši.Kad salīdzinu tos ar citiem zābakiem, kurus esmu valkājis, mani pārsteidz šī modeļa kvalitāte, komforts, izturība un ūdensnecaurlaidība.Lai arī šos zābakus lietoju diezgan intensīvi un raupjos biotopos, tie nekad nav mani pievīluši.”

Detaļu garantija

2 gadi.