Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8494179 2570463

Ērti medību gumijas zābaki “Renfort 900”

100,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / BRŪNA
  • MELNA / BRŪNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādāti medībām mežā un citām āra aktivitātēm sausā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Īpaši izstrādātais izcilnis aizmugurē atvieglo apavu uzvilkšanu un novilkšanu.

Saķere

Apavu zole un 5 mm protektors nodrošina zābakiem lielisku saķeri.

Amortizācija

Poliuretāna iekšzole nodrošina gariem pārgājieniem piemērotu amortizāciju.

Griezuma komforts

Zole nodrošina pietiekamu komfortu pat 15–20 km garos pārgājienos.

Griezums

Apavu forma ir īpaši izstrādāta, lai uzlabotu pēdas un potītes atbalstu.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Jauna, ekskluzīva gumijas formula labākai izturībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Šiem pastiprinātajiem, izturīgajiem zābakiem ir dubults gumijas slānis vietās, kuras visvairāk pakļautas ārējai iedarbībai.

Mūsu zābaki “Renfort 900” piedāvā ārkārtīgi labu izturību pret veģetācijas berzi un caurduršanu. Tiem ir pastiprināta pēdas pacēluma daļa un 100% gumijas zole.Šī jaunā formula ir īpaši izstrādāta sadarbībā ar laboratoriju, lai jūs varat medīt ar mierīgu sirdi, agresīvas veģetācijas ieskauti, piemēram, kazenājos, irbulenēs, smiltsērkšķos un ērkšķainos augos. Tie ir piemēroti visiem medniekiem.

Stundām ilgas pastaigas visu veidu biotopos – mežos, līdzenumos vai krūmājos – bez jebkāda diskomforta.

Sloku mednieki lieliski zina, kā tas ir:stundām, reizēm pat dienām ilgi pārgājieni, nereti noejot pat vairākus desmitus kilometru, lai veiksmīgi nomedītu putnu pareizajā vietā, var būt visai nogurdinoši.Ar šiem pastiprinātajiem zābakiem, kas izstrādāti sadarbībā ar ķīmijas laboratorijas komandu, kas specializējas kaučuka izstrādē, jūs varat šķērsot blīvas veģetācijas laukumus un bez jebkādiem sarežģījumiem staigāt pa slidenu, stāvu reljefu.

Šie zābaki ir mīksti, necaurdurami, ērti, un tie atbalsta potīti.Lieliski, vai ne?

Visus dedzīgus medniekus vieno kopīga vajadzība:labs zābaku pāris, kas ir izturīgs pret agresīvu veģetāciju. Dodoties pārgājienos pa ielejām, jaunaudzēm vai blīvi apaugušām meža teritorijām, īpaši svarīgs ir arī atbilstošs pēdas un potītes atbalsts.Šie zābaki ideāli pielāgojas jūsu pēdas formai, nodrošinot papildu stabilitāti:mūsu inženieri ir izstrādājuši īpašu formu, kas nodrošina komfortu, pārvietojoties jebkādā apvidū.

Kā tieši šī jaunā forma nodrošina labāku jūsu pēdas atbalstu zābakā?

Ieklausoties mūsu lietotāju atsauksmēs un apkopojot viņu viedokļus, mūsu inženieri izlēma “izgrebt” vietu zem potītes, lai noturētu papēdi stingri tam paredzētajā vietā.Pēdas pacēluma daļas perimetrs tika nedaudz samazināts, lai potīte tiktu labāk nofiksēta.Šīs divas lietas nodrošina, ka jūsu pēda tiek pilnībā atbalstīta. Tas ir svarīgi, piemēram, kad pietupjaties un noliecaties, nometaties ceļos vai šķērsojat nelielas straumītes.

Jūsu pēdas jutīsies tikpat ērti kā mājas čībās:uzvelciet šos zābakus un izbaudiet patiesu komfortu.

Medījot bieži nostaigājat 5, 10, 15 vai pat 20 kilometrus, ja esat ārā visu dienu.Tāpēc ir svarīgi, lai jūsu pēdas nesāpētu.Šī iemesla dēļ mūsu jaunā iekšzole ir pakļāvīgāka, absorbējošāka un elastīgāka, padarot gaitu mīkstāku un vieglāku.Līdzīgi arī jaunais kaučuka materiāls – mūsu inženieri to izstrādāja tā, lai, valkājot šos apavus, jūs varētu droši stāties pretī visiem medību izaicinājumiem.

Papēža daļas polsterējums ir līdzvērtīgs tam, kas tiek izmantots skriešanas un taku skriešanas apavos.

Šiem “Renfort 900” zābakiem ir izņemama poliuretāna starpzole tīrībai. Tā ir vajadzīga visiem medniekiem. Vienkārši sakot, kad ejat, tā amortizē. Jūsu pēda nejutīs tik daudz triecienu un mazāk nogurs: Trieciena spēks, atduroties pret zemi, tiek absorbēts. Jo īpaši jūs varat iet ilgu laiku bez diskomforta, ar patīkamu viegluma sajūtu.

Plašāka informācija par izņemamo iekšzoli.

Mūsu dizaineri vēlējās, lai šī iekšzole ir izņemama īpaša, medniekiem ārkārtīgi būtiska, iemesla dēļ:lai to varētu ātri un vienkārši izžāvēt gadījumos, kad starp vairākām medību sesijām ir ļoti īss starplaiks, un vienmēr varētu doties medībās sausām kājām.Mēs zinām, ka mednieki nereti uzsāk medības agri no rīta un arī pēcpusdienā...Prātīga doma.Mēs esam to darījuši.

Nevilcinieties doties piedzīvojumā pa grūti izbrienamu apvidu:“Renfort 900” zābaki garantē izcilu saķeres kvalitāti

Lai uzlabotu jūsu cerības nomedīt sloku, jums reizēm var nākties brist pa dubļainām, slidenām vietām un pārvarēt slapjas, grūti izbrienamas takas.Vai baidāties, ka varētu paslīdēt?Neraizējieties, šis zābaku pāris nodrošina izcilu saķeri.Kā?Pateicoties ārējās zoles īpašajai konstrukcijai un 5 mm dziļajam protektoram.Tādējādi tiek nodrošināta uzlabota saķere ar slidenu augsnes virsmu un veicināta dubļu nokasīšana no zolēm staigāšanas laikā.

Lai garantētu, ka jūsu zābaki kalpo ilgi un saglabā elastību, ievērojiet mūsu apkopes padomus.

Mēs zinām, ka jūs nevarat sagaidīt iespēju izmēģināt mūsu zābakus.Lai uzturētu zābakus labā darba kārtībā, pēc katras lietošanas reizes notīriet tos ar ūdeni un, vai ziepēm ar neitrālu pH līmeni (neizmantojiet cietas sukas vai abrazīvus sūkļus).Tad noslaukiet apavus ar drānu vai ļaujiet tiem nožūt labi vēdināmā vietā, sargājot no siltuma avotiem.Lai novērstu dabīgā kaučuka materiāla sabojāšanos un plaisu veidošanos locījuma vietās, uzglabājiet tos nesalocītus, novietojot taisni.

Kā pareizi kopt un pasargāt šos ūdensnecaurlaidīgos zābakus, kas paredzēti medībām visos apstākļos?

Lai pasargātu savus gumijas zābakus visu gadu, mēs iesakām vairākas reizes gadā stulmam izmantot silikona bāzes aerosolu (zābaku atjaunotāja aerosols, kas ir pieejams mūsu vietnē).Silikons veido aizsargslāni starp ārpusi un gumiju, ļaujot pagarināt produkta kalpošanas laiku.Glabājiet zābakus vertikālā pozīcijā, pasargātus no mitruma, vēlams sausā, labi vēdināmā vietā.

Papildu informācija atbilstoši izmēram:zābaku pāra svars, kopējais zābaku garums un zābaku stulma garums iekšpusē.

40:1,78 kg; augstums (kopējais: 41,5 cm; iekšpusē: 39,5 cm)

ES 41.: 1,84 kg; augstums (kopējais: 42 cm; iekšpusē: 40 cm)

ES 42.: 1,90 kg;augstums (kopējais: 42,5 cm; iekšpusē: 40,5 cm)

ES 43.: 1,96 kg;augstums (kopējais43 cm;iekšpusē: 41 cm)

ES 44.: 2,02 kg;augstums (kopējais: 43,5 cm; iekšpusē41,5 cm)

45:2,08 kg;augstums (kopējais: 44 cm;iekšpusē: 42 cm)

ES 46.: 2,14 kg;augstums (kopējais: 44,5 cm; iekšpusē: 42,5 cm)



Radžu izmērs 5 mm

Apakšstilba izmērs.

40:36,5 cm

ES 41.: 37,3 cm

ES 42.: 38 cm

ES 43.: 38,8 cm

ES 44.: 39,6 cm

ES 45.: 40,4 cm

ES 46.: 41,1 cm

Izmēra atbilstība.

Ja jums ir plata pēda vai augsts pēdas pacēlums, iesakām izvēlēties par vienu izmēru lielākus zābakus.

sastāvs

sastāvs

Virsa: 25.0% Etilēna propilēna Diene monomēra gumija, 75.0% Dabiskā kaučuka latekss; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Stirolbutadiēnkaučuka latekss; Iekšzole: 15.0% Elastāns, 65.0% Poliamīds, 20.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu testēšanas komanda veica šo zābaku testēšanu reālos lietošanas apstākļos:valkājot šos zābakus, testētāji devās 4–5 h garos pārgājienos, daudzās medību dienās pieveicot pat 12–15 km lielus attālumus.

Videoklipi