Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda šos zābakus izstrādājusi visu veidu medībām slapjā laikā, relatīvi līdzenā apvidū ar sarežģītu segumu.

Valkājiet šos nodilumizturīgos, ūdensnecaurlaidīgos un viegli kopjamos zābakus savās neregulārajās pastaigās pa līdzenu apvidu ar sarežģītu segumu.

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Sintētiskais kaučuks; Bez virsmas: 80.0% Poliuretāns, 20.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Pretestība pret berzi

100% gumijas zole nodrošina lielisku nodilumizturību.

Svars

Viegli:43. izmēra zābaki sver tikai 1,11 kg.

Ūdensnecaurlaidīgs

Sausas kājas medījot:noslēgti elementi un elpojoša membrāna.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Zābaku priekšpusē pastiprinājums, kas aizsargā pret briksnājiem un krūmiem.

Saķere

Rievota zole sniedz labu saķeri ar zemi un no tās viegli notīrīt dubļus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensnecaurlaidīgas īpašības.

Zinot, ka medīt lietū var būt grūti, mūsu dizaina komanda ir padomājusi par jums.Šie zābaki ir izstrādāti no sintētiskiem materiāliem ar ūdeni atgrūdošu apstrādi, kas tos padara ūdensnecaurlaidīgus.Elpojošs membrāntipa materiāls, kas novirza sviedrus prom no ādas.Jūsu kājas paliks sausas pat medījot lietainā laikā vai mitrā veģetācijā.Šie zābaki testēti izturībai pret 4000 dinamiskām salocīšanas reizēm ūdenī.

Izturība.

Mūsu komanda šos zābakus radījusi neregulārai izmantošanai agresīvā augu valstī.Ārējo materiālu nodilumizturība pārbaudīta laboratorijā.Laboratorijā testētās šuves un sastāvdaļas izturēs visu veidu vidi.Visu zābaku apakšdaļu nosedz aizsargājoša apmale:papēdi, purngalu un sānus.Šņoru āķi un caurumi ir izstrādāti no metāla un arī 100% gumijas zole ir nodilumizturīga.

Saķere ar zemi.

Zābaku zolēm ir platas rievas, kas neļaus paslīdēt uz lauka, dubļos, uz slidenas zemes utt. Zoles purngalā un papēdī īpašs dizains sniedz vēl labāku saķeri ar zemi.Slīpie “izciļņi” un platās zoles rievas ļauj dubļiem un zemei dabīgi attīrīties no tās jau pastaigas laikā, vai arī zoles viegli var notīrīt, tās spēcīgi sasitot vienu pret otru pēc katras zābaku lietošanas reizes.

Komforts.

Elpojoša zābaku iekšpuse, pārklāta ar tievu, vieglu putu slāni jūsu pēdu ērtībai.4 mm bieza, izņemama iekšzole sniedz maksimālu amortizāciju.Metāla caurumi zābaku auklām izretināti tā, lai mazinātu auklu nodilšanu.Augsta ķīļveida ielaiduma zābaku mēle neļauj ūdenim, augiem, zemei un smiltīm iekļūt zābakos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā.Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi mūsu apavi ir laboratorijā testēti un apstiprināti.Šis modelis dizaina izstrādes stadijā testēts, lai pārliecinātos par tā ūdensnecaurlaidību arī pēc 4000 dinamiskām salocīšanas reizēm pēc kārtas ūdenī.

Garantija

2 Gadi