Filtri 0
Filtri 0
ALLSIX Kods. 8645185 4298686

Vīriešu volejbola treniņu džersijs "VTS Training", melns/zaļš

13,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / DZELTENA
  • MELNA / DZELTENA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu produktu inženieri ir izveidojuši šo džersiju volejbolistiem, kuras trenējas regulāri un vēlas uzlabot savu tehniku.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Kustieties kopā ar šortiem. Tie ir izstrādāti tā, lai jums netraucētu.

Mitruma pārvaldība

Saglabājiet sausuma sajūtu spēles laikā gaisu caurlaidīgo materiālu dēļ.

Viegls

Ļoti viegls īpašam komfortam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Nodrošina sausuma sajūtu uz laukuma.

Mēs zinām, kas vajadzīgs volejbolistēm – ir labi, ja kāda no viņām ir mūsu komandā!Viegls džersijs, kuru ir patīkami valkāt un kurā mēs neizmirkstam. Šis tīklotais džersijs ir tikpat mīksts, cik tas ir viegls. Bet kas tas ir – tīklots? Vēdināms audums, kas palīdz saglabāt sausumu treniņa laikā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi