Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8408660 2416262

Volejbola bumba “V900”, balta/sarkana

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: SARKANA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī FIVB apstiprinātā volejbola bumba ir sertificēta izmantošanai profesionālās spēlēs, un tā ir izstrādāta profesionālu volejbola spēlētāju intensīvai spēlei.

PRIEKŠROCĪBAS

Atsperīgums

Šī bumba atbilst FIVB apstiprinātajiem noteikumiem.

Saskare ar bumbu

Bumbu var ērti sist un piespēlēt.

Izturība

Laboratorijas testos mūsu bumba ir izturējusi 10 000 sitienu ar ātrumu 50 km/h.

Svars

Šīs bumbas svars ir 260–280 g, un tā atbilst apstiprinātu standartu prasībām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

ALLSIX: ir dzimis jauns volejbola bumbas zīmols.

Decathlon ir parūpējies par volejbola bumbas ar jaunu nosaukumu atdzimšanu, un to var paļauties visos uzbrukumos piespēlēs un servēs: ALLSIX. ALL attiecas uz visu volejbola komandu un SIX uz sešiem spēlētājiem laukumā. Ļaujiet sevi uzvarēt ar mūsu jauno volejbola bumbas zīmolu!

Patīkama saskare ar bumbu

Lai nodrošinātu labāko komfortu spēles laikā, mūsu ALLSIX komanda sadarbojās ar volejbola spēlētājiem laukumā. “Lai radītu ērtu bumbu, mēs vēlējāmies saglabāt ārējo pārklājumu iespējami vienkāršu. Mēs ieguvām bumbu, kura rada mazāk sāpju nekā konkurentu modeļi, izpildot apakšējās piespēles kritienā pēc pretinieku uzbrukuma,” saka mūsu inženiere Fiona.

Ļoti viegla un izturīga, lai spēlētu profesionālā līmenī

Šī bumba atbilst visām Starptautiskās Volejbola federācijas standartu prasībām. Tas attiecas uz svaru (260–280 g), paneļu skaitu, komponentu tipu un izturību. Šai bumbai mūsu laboratorijās tika veikti testi saskaņā ar standartiem, kas pārsniedz FIVB standartu prasības: tā izturēja 10 000 sitienu pret tērauda plāksni ar ātrumu 50 km/h. Pēc testa bumba vēl aizvien saglabāja gan savu formu, gan labu spiediena līmeni.

Leģendārs un unikāls dizains volejbola bumbu pasaulē

Šo bumbu izstrādāja mūsu dedzīgie volejbola preču dizaina speciālisti. Tai ir unikāls paneļu pārklājuma dizains no sintētiska materiāla, kas apņem kameru un kas atšķiras no citām volejbola bumbām pasaulē. Vairumam bumbu ir 18 paneļi, bet šai bumbai ir tikai 12 paneļi, kas nodrošina labāku sniegumu.

Uzlabota redzamība

Lai volejbola spēli būtu vēl patīkamāka, mēs izstrādājām bumbu ar spēcīgu vizuālo identitāti, kuru var viegli redzēt laukumā. “Mēs gribējām radīt bumbu, kuras dizainu var redzēt, kad tā griežas, ko papildus uzsver kustība,” stāsta, produktu dizaina speciālists un bijušais profesionālā volejbola spēlētājs Paulo.

Līdzena trajektorija

Mēs bumbā ievietojām kameru ar gumijas disku kā pretsvaru pretī vārstam. Mērķis? Radīt izlīdzinātāka lidojuma un stabilāku bumbu treniņiem un spēlēm.

Vienmēr piepumpējiet to pareizam spiedienam.

Mēs vēlamies to vēlreiz uzsvērt: spēlē labāk izmantot pareizi piepumpētu volejbola bumbu. Atrodiet laiku, lai piepumpētu bumbu saskaņā ar mūsu ieteikumiem.

sastāvs

sastāvs

Ārējais apvalks: 100.0% Poliuretāns; Ūdens rezervuārs: 20.0% Dabiskā kaučuka latekss, 80.0% Izobutilēna izoprēna butilkaučuks

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Lai uzturētu bumbu labā stāvoklī, pirms bumbas pumpēšanas samitriniet pumpja adatu dažos pilienos ūdens.

Lietošanas ierobežojumi

Šo bumbu ir ieteicams izmantot tikai uz iekštelpu laukumiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Francijas Volejbola federācija (FFVB) un Starptautiskā Volejbola federācija (FIVB).

Videoklipi