Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / SARKANA / BALTA
  • MELNA / PELĒKA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina grupas izstrādāja šos apavus vidēja līmeņa spēlētājiem, kuri trenējas uz dažādiem segumiem un meklē ērtus apavus ar labu amortizāciju.

Šie vieglie, elastīgie, gaisa caurlaidīgie apavi efektīvi amortizē triecienus, lai atvieglotu jūsu locītavas un jums būtu tik ērti baudīt spēli, cik vien iespējams.

Bez virsmas: 60.0% Poliuretāns, 40.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 50.0% Etilēna vinilacetāts, 50.0% Izoprēna gumija; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Pretestība pret berzi

Bieza gumijas ārējā zole ar stiprinājumiem daļās, kas ātrāk nodilst.

Amortizācija

Biezā ievadītā EVA putu viduszole ļoti labai amortizācijai.

Griezuma komforts

Mīkstā virsma ērti ieskauj jūsu pēdas.

Griezums

Tīklveida stiprinājums pēdas priekšdaļai labam atbalstam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Komforts:

Ļoti viegli apavi.Elastīgā virsma un zole perfekti ieskauj jūsu pēdas un pielāgojas to kustībām, lai jums būtu ērti un jauki.

Amortizācija:

Šie apavi ir veidoti ar iestrādātu EVA putu viduszoli, kas nodrošina papildu amortizāciju.Iestrādātais EVA ir putas, kas sniedz jūsu apaviem labāku amortizāciju un izturību pret nodilumu, lai varat labāk rūpēties par savām locītavām.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Noteikti vēdiniet apavus un glabājiet tos sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Pirms lietošanas tenisa laukumos mūsu apaviem veic vairākas pārbaudes laboratorijā un laukumā.Laboratorijās pārbauda konkrētus elementus, piemēram, actiņu pārraušanu, zoles saķeri, toksikoloģiju, UV pretestību, zoles un virsmas nodilumu, kā arī paātrinātu novecošanos.Lauka izmēģinājumus ir veikuši mūsu partneri testētāji, lai novērtētu mūsu apavus reālos spēles apstākļos.

Garantija

2 Gadi