Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8735643 4501205

Sieviešu trīs vienā ūdensnecaurlaidīga, silta medību jaka “500”, brūna

120,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu inženieri un dizaineri izstrādāja šo jaku sievietēm lielo dzīvnieku dzinējmedību posteņiem slapjā un vēsā laikā, līdz pat -15 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Trokšņu līmenis

Palieciet nemanāma ar troksni neradošo, pūkaino audumu un klusajām spiedpogām.

Elastīgums

Izņemama iekšjaka:pielāgojiet slāņus mērenam, aukstam vai ļoti aukstam laikam.

Siltums

Apstiprināta siltuma komfortam līdz -15 °C.Jūs vēlaties būt labi pamanāma.

Ūdensnecaurlaidīgs

Dzinējmedībās nesamirkstiet.Ūdensnecaurlaidīgs audums un līmētas vīles.

Kabatas

9 kabatas, 2 kalibru patronām, un medījumu soma dod iespēju visu sakārtot.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Siltums.

Tās audumam ar membrānu ir vēja aizturoša īpašība, ar vatējumu 80 g/m² parka jakai un 60 g/m² izņemamai iekšjakai.Tas ļauj jums pielāgoties dažādām temperatūrām un saglabāt komfortu pat līdz -15 °C.Augstā apkakle un kapuce ir oderētas ar sintētisku kažokādu.Tā sniedz patīkamu komforta sajūtu.Elastāna piedurkne ar īkšķa caurumu un šaurāku piedurkņu apakšdaļu paredzēta, lai piedurknes paliktu vietā un saglabātu ķermeņa siltumu.

Ūdensnecaurlaidīgas īpašības.

Ūdensnecaurlaidības pārbaude.

Šis apģērbs ir sekmīgi izturējis lietus pārbaudi – divas stundas zem 60 litriem ūdens/m²/stundā.Mēs mērām arī auduma un līmēto vīļu ūdensnecaurlaidīgo joslu izturību pret ūdensstaba spiedienu, kā augstumu nosakām milimetros (pēc ISO 811 standarta).Jo augstāku ūdens spiedienu materiāls iztur, jo tas ir ūdensnecaurlaidīgāks.Ūdensnecaurlaidības vērtējums 2000 mm komponentiem nozīmē, ka tie izturēs 2000 mm ūdens spiedienu (pielīdzināms 2 stundas ilgām lietusgāzēm).

Kabatas.

Rācijas, piederumi un dokumenti ietilpst šīs jakas daudzajās kabatās.Ērtu un drošu uzglabāšanu nodrošina medījuma soma ar rāvējslēdzēju, ūdensnecaurlaidīga krūšu kabata ar atslēgas āķi, 2 lielas iekškabatas un 2 ķīļveida ielaiduma kabatas ar pārlokiem ložu un patronu uzglabāšanai.Abas roku kabatas sānos ar sintētiskās kažokādas oderi nodrošina komfortu un siltuma sajūtu.Iekšjakā ir 2 kabatas ar rāvējslēdzēju.

Detaļas padara izstrādājumu labāku.

Šai jakai aizmugure ir garāka nekā priekšpuse.Aizmugurē ir šķēlums, lai varētu viegli staigāt un sēdēt.Uz pleciem ir 2 sprādzes, kas paredzētas, lai piestiprinātu jūsu rāciju kreisajā vai labajā pusē.Noņemama kapuce dod jums iespēju izvēlēties vilkt to vai nē, atkarībā no jūsu vēlmēm un medību apstākļiem.Piedurknes ar iepriekš veidotiem elkoņiem dod kustību brīvību šaušanas laikā.Izņemama iekšjaka.

sastāvs

sastāvs

Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Padušu zonas materiāls: 100.0% Poliesteris; ILS aproce: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Siltumpretestības pārbaude mēra siltuma zudumu starp ķermeni un ārvidi. Visam apģērbam šī pārbaude veikta ar siltajiem manekeniem, kas atveido ķermeņa izdalīto siltumu, kā arī svīšanu.Tos ievieto sarežģītās siltuma kamerās, kurās temperatūra nokrītas līdz -40 °C.Šajās kamerās tiek radīti pat vēja un mitruma apstākļi.

Garantija

2 Gadi