Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8589928 4053128

Klusa, silta vilnas medību jaka “900”, zaļa

170,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZAĻA / BRŪNA
  • ZAĻA / BRŪNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komanda izstrādāja šo silto jaku medībām no posteņiem slēpņos vai būdās, nodrošinot lielisku komfortu ziemas naktīm.

PRIEKŠROCĪBAS

Trokšņu līmenis

Neuztraucieties, ka radīsiet troksni.Vilnas audums ir kluss.

Siltums

Dodieties aukstumā ar pārliecību.Jaka izstrādāta līdz pat -10 grādu aukstumam.

Kabatas

2 kabatas apakšdaļā, 2 kabatas rokām un 1 iekškabata krūšu kreisajā pusē.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vilnas komforts.

Galvenais materiāls ir izgatavots no 65% vilnas, 30% poliestera, 4% akrila un 1% poliamīda.

Tas ir precīzs sajaukums, un mūsu komandas ir veltījušas daudz laika, izstrādājot šo audumu, lai nodrošinātu klasisku izskatu, lielu izturību un mīkstumu. Tās sver 330 g/m², tādēļ nejutīsiet smagumu medījot.

Vilna lieliski aizsargās jūs no aukstuma, kustībā neradot troksni.

Kā ar citām sastāvdaļām?

Detaļas no poliestera pievienotas vietās, kas biežāk pakļautas berzei, lai nodrošinātu jakai optimālu izturību.Kokvilnas polsterējums papildu siltumam.

Tādējādi varat koncentrēties uz medību procesu.

Glabāsiet piederumus sev klāt.

Jakai ir divas lielas priekšējās kabatas un 2 iekškabatas no tīkliņauduma.Piemērotas cimdu vai cepures uzglabāšanai.Krūšu kabatā var droši noglabāt dokumentus un licences.

Lai rokām būtu silti.

Roku atpūtai 2 kabatas ir svarīgas, lai jums būtu ērti, atrodoties slēpnī. Ja ar to nepietiek, tajās var ielikt arī roku sildītāju.

Piegriezums sēdēšanai.

Sēžot izbaudīsiet maksimālu komfortu, pateicoties sānu rāvējslēdzējiem un vidējam jakas garumam, kas nosegs muguras lejasdaļu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 4.0% Akrils, 1.0% Poliamīds, 65.0% Vilna, 30.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: iekšējais slānis: 100.0% Poliesteris; Polsterējums – iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Poliesteris; Apkakle: 3.0% Elastāns, 97.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
BALINIMAS NEįTRAUKTAS. BALINIMAS NEįTRAUKTAS.

Glabāšanas padomi

Ieteicama profesionāla tīrīšana. Nelieciet žāvētājā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu jaku pārbaudījuši mednieki Ungārijā, Slovākijā un Elzasas reģionā. Lieliska garām naktīm slēpnī vai aktīvākai izsekošanai.

Garantija

2 Gadi