Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8589273 4049654

Izturīga un elpojoša meža medību jaka “900”

110,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu medību dizaineru komanda izstrādājusi šo izturīgo un elpojošo “900” meža jaku ar pastiprinājumiem aktīvām mazo dzīvnieku medībām sausā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs materiāls, kas aizsargā pret nelielu lietu.

Mitruma pārvaldība

Sānu rāvējslēdzēji un tīkliņaudums labākai elpojamībai.

Kustības brīvība

7% elastāns pamataudumā brīvākām kustībām.

Kabatas

Ar rāvējslēdzēju: 4 ārējās kabatas + 2 iekškabatas + 1 medījuma kabata.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Pastiprinājumi piedurkņu un rumpja daļā optimālai aizsardzībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jaka ar īpaši izturīgām un pastiprinātām piedurknēm un rumpja daļu cīņai ar visskarbākajiem krūmājiem.

Piedurkņu un rumpja daļa ir pastiprināta ar 269,2 g/m² “Dynamonous by Toray” audumu (93% poliesteris, 7% “DuPontTM Kevlar®”), kas nodrošina lielisku izturību pret augāju berzi skarbā vidē. “DuPontTM” un “Kevlar®” pieder “DuPont de Nemours, Inc.” meitasuzņēmumiem.”

Kā šie pastiprinājumi nodrošina ilgstošu aizsardzību?

Pelēkajās/melnajās jakas daļās pievienoti pastiprinājumi.Mēs izstrādājām šo modeli, reaģējot uz to lietotāju atsauksmēm, kuri vēlējās vairāk pastiprinājumu līdz pat krūšu augstumam.Šie pastiprinājumi ir ārkārtīgi izturīgi. Lai tajos izveidotos caurums, nepieciešams veikt 1000 apļveida kustības ar smilšpapīru.Tie samazina risku tikt saskrāpētam, ejot caur blīvu un ērkšķainu mežu augāju.

Elpojamība:šīs jakas sastāva svarīga īpašība.

Sloku medībās bieži jāiet stundām ilgi, līdz varat pamanīt šo noslēpumaino putnu.Esiet gatavi svīst.Šai unikālajai jakai ir palielināta elpojamība un sviedru novirzīšana.Kā?Pavelkot uz leju kreiso un/vai labo rāvējslēdzēju zem rokām, parādās tīkliņaudums ar simtiem miniatūru caurumiņu, kas izgriezti ar lāzeru.Tas ļauj gaisam viegli cirkulēt un uzlabo ventilāciju intensīvas piepūles laikā.

Kustību brīvība:otrs mūsu komandu fokusa punkts.

Pamatauduma sastāvā ir 7% elastāns.Šo šķiedru var izstiept, un tā atgriežas sākotnējā formā, neskatoties uz jūsu aktivitāti.Šī mīkstā un elastīgā materiāla komforts ir plaši atzīts.Tātad jūs varat atbrīvot sev ceļu blīvā augājā, neuztraucoties par plīsumiem, vai varat stundām iet, nejūtot jakas pretestību ķermeņa augšdaļā.Šis modelis pielāgojas visām jūsu kustībām.

Ņemiet visus savus aksesuārus līdzi, pateicoties vairākām bikšu kabatām.

Šai jakai ir 2 ārējās kabatas, tām ir rāvējslēdzēja aizdare (ar bloķēšanas mehānismu) papildu drošībai, un tās ir plakanas, lai neļautu iekļūt augiem.Katrā no tām varat uzglabāt 5 patronas, tātad šajās kabatās var pārnēsāt 10 munīcijas.Šim apģērbam ir arī 2 kabatas ar vertikālu rāvējslēdzēju.Mugurpusē ir soma ar 3 rāvējslēdzējiem, lai pārnēsātu jūsu iecienītāko medījumu.To var atvērt no trīs pusēm, lai atvieglotu noglabāšanu un tīrīšanu.

Ūdensnecaurlaidība.

Agrās rīta medībās dažkārt uz zemes ir rasa.Materiāli, kuriem nav ūdeni atgrūdošas apstrādes vai kuri nav ūdensnecaurlaidīgi, mēdz uzsūkt šos ūdens pilienus.Jūs pakāpeniski samirkstat, ejot cauri slapjajiem augājiem.Šī modeļa audums ir pilnībā ūdeni atgrūdošs.Tas nozīmē, ka ūdens piles noslīd no auduma un netiek absorbētas.Tā ir lieliska īpašība, kad sākas neliela lietusgāze.

Vai pamanījāt šo detaļu?

Jakai ir divkāršs rāvējslēdzējs priekšpuses vidū.Kāpēc divkāršs?Tāpēc, ka izstrādājuma atvēršana no augšas vai no apakšas palīdz gaisam brīvāk cirkulēt, un tas arī garantē uzlabotu kustību brīvību.

Citas funkcijas, ar ko papildināta šī medību jaka.

Šī jaka ir sportiskā stilā ar līplentēm uz piedurknēm, lai tās varētu regulēt atbilstoši ķermeņa formai.Savelkot šo zonu, tiek ierobežotas iespējas iekļūt augājiem un iesūkties ūdenim, ja smidzina lietus.Tai ir arī detaļas uz krūtīm (pa labi un pa kreisi), uz kurām var piesprādzēt suņa apmācību kaklasiksnu un svilpi.

Svars:

S izmērs:0,800 kg.

M izmērs:1,000 kg.

L izmērs:1,090 kg.

XL izmērs:1,200 kg.

2XL izmērs:1,350 kg

3XL izmērs:1,500 kg.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: iekšējais slānis: 7.0% Elastāns, 50.0% Poliamīds, 43.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: ārējais slānis: 7.0% Aramīds, 93.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām jaku uzglabāt sausā un labi vēdināmā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi