Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu inženieri, dizaineri un radītāji ir izstrādājuši šo jaku medniecei, kas vēsā un sausā laikā medī lielus medījamos dzīvniekus.

PRIEKŠROCĪBAS

Kamuflāža

Reālistiskais augstas izšķirtspējas kamuflāžas raksts ļauj jums saplūst ar veģetāciju.

Kompakta konstrukcija

Ņemiet to līdzi jebkur savā mugursomā vai pat 7 litru jostas somā.

Trokšņu līmenis

Kustības bez trokšņa, pateicoties klusajam flīsa audumam un pieguļošajam piegriezumam.

Kustības brīvība

Jaka pielāgosies jūsu kustībām, ļaujot pilnībā koncentrēties medībām.

Siltums

Palieciet silti, kad esat medībās. Optimāls komforts no 10 līdz 13 °C.

Kabatas

Ceļojiet bez lieka smaguma:3 ārējās kabatas ar rāvējslēdzēju, lai visas vajadzīgās mantas būtu drošībā.

Elpojamība

Poliestera audums, kas aizvada sviedrus, ar mikroaerācijas ielaidumiem

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tieši detaļas ir visbūtiskākās.

Jakas audums satur 8% elastāna, kas nodrošina lieliskas elastības īpašības.

Pateicoties piegulošajam piegriezumam un nobīdītajām iekšējām roku šuvēm, lai izvairītos no berzes, īpaši medībās ar loku, jaka pielāgosies jūsu kustībām, neradot troksni.

Ar iepriekš formētiem elkoņiem un aprocēm, kas sniedzas pāri plaukstas aizmugurējai daļai, tā paliks savā vietā, kamēr jūs mērķējat un šaujat.

Augstā apkakle pasargās jūs no aukstuma agrā rītā.Pietuvojieties tik tuvu, cik vien vēlaties.

Klusums.

Tā kā medībās, īpaši vēsākā diennakts laikā, panākumu atslēga ir klusums, mūsu dizaineri izvēlējās elastīgu, pieskārienam mīkstu vilnas audumu, kas piegulst pie ķermeņa ar nobīdītām šuvēm, lai samazinātu berzes troksni medību laikā un ļautu jums kustēties klusi.

Pateicoties rāvējslēdzējiem, kas aprīkoti ar aizsegtiem pašbloķējošiem slīdņiem, jūs varat paturēt tālmēru vai skaņu atveidotāju pa rokai pat tad, kad esat tikai dažu metru attālumā no dzīvnieka.

Siltums.

Kad temperatūra svārstās ap 10 °C, jums ir nepieciešams pasargāt sevi no aukstuma. 210 g/m² flīsa audums ar ķemmētu oderējumu un augstu apkakli, kas aizsargā visu kaklu, saglabās siltumu un radīs siltuma komforta sajūtu.

Zem tās varat valkāt arī kreklu ar garām piedurknēm un virsū pievienot biezāku vilnas apģērbu, ja ir ļoti auksti, vai arī klusu ūdensnecaurlaidīgu jaku, ja līst.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi