Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8503474 2468973

Gaisa caurlaidīga medību jaka “900”, ar noņemamām piedurknēm, zaļa/brūna

60,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI / BRŪNA
  • HAKI / BRŪNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta visu veidu medībām aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Optimālai gaisa caurlaidībai ar lāzeri perforēti ventilācijas caurumi.

Viegls

L izmērs sver tikai 0,760 kg.

Kustības brīvība

Divpusējs rāvējslēdzējs un sānu izgriezums vieglākām kustībām.

Elastīgums

Noņemamas piedurknes lielākam komfortam un praktiskumam, dodoties dabā medībās.

Kabatas

8 kabatas + 1 medījumu kabata, lai viegli uzglabātu un pārvietotu piederumus.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Labākai aizsardzībai pastiprinājumi plecos, rokās un apakšdaļā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pārveidojama medību jaka ar rāvējslēdzēju noņemamām piedurknēm.

Jau pavisam agrā izstrādes procesa posmā mēs gribējām, lai šo jaku būtu iespējams ātri, viegli un intuitīvi pārvērst vestē. Tāpēc, ka pat vēsākā laikā varat ātri sakarst, intensīvi medījot ieplakās un pamežos. Tā nu mēs izstrādājām tehniskus risinājumus, lai risinātu šos ierobežojumus: rāvējslēdzējs noņemamām piedurknēm izrādījās vispiemērotākais risinājums.

Tik viegli sajaukt labo piedurkni ar kreiso piedurkni, kad tās noņemtas!

Medībās aiz suņiem, kuru deguni pie zemes izseko fazāna vai irbes smaržu, jūs varat jebkurā laikā noņemt piedurknes (un ielikt tās divās priekšējās kabatās, kas aizveramas ar divām spiedpogām). Bet tiklīdz nonākat atpakaļ pie sava transportlīdzekļa, varat sajust vēlēšanos piedurknes atkal pievienot. Lai nesajauktu labo un kreiso piedurkni, vienam no abiem rāvējslēdzējiem (kreisajam) ir kontrastējoša oranža krāsa. Prātīgi, vai ne?

Kā mums ienāca prātā ideja izstrādāt šo jakas dizainu ar inovatīvu ventilācijas sistēmu?

Šīs jakas projekts tika īstenots kopā ar mūsu medību tēmas dizaineriem un inženieriem, pārdomājot iespēju klāstā ieviest hibrīda jaku (ko var pārvērst vestē jebkurā laikā). Tas viss, nodrošinot arī produkta tehnisko pusi un gaisa caurlaidību. Pirmajiem prototipiem un pārbaudēm mūsu komandas sāka ar jaku no tīklveida auduma, kam pievienoja pastiprinātas daļas. Tad, jakai attīstoties, mēs nosliecāmies par labu griešanai ar lāzeri.

Lāzera perforācija tika izvēlēta, lai atvieglotu ventilāciju un labāk novirzītu sviedrus.

Bija nepieciešams kompromiss starp tīklveida audumu (viegls, bet neizturīgs pret berzi) un gaisa caurlaidīgu materiālu. Pētot, pārbaudot un izstrādājot dizainu, mēs atradām pareizo sastāvu un ar lāzera aparātu izdūrām caurumiņus. Šie caurumi muguras augšdaļā un divu lielo priekšējo kabatu iekšpusē (pamatā vietās, kas sevišķi pakļautas svīšanai) padara šo jaku ļoti efektīvu gaisa caurlaidības ziņā.

Ko tas nozīmē izturības ziņā?

Lieliski, ja medību apģērbs nodrošina gaisa caurlaidību un kustību brīvību... bet vēl labāk, kad tas piedāvā izturību pret saskari ar biotopu. Tādēļ, atzīmējot vietas, kas visvairāk pakļautas veģetācijai, mēs pastiprinājām jakas plecus, rokas un apakšdaļu ar poliamīdu. Tā stiprā puse? Izturība! Tādēļ to bieži jauc kopā ar citiem audumiem, lai padarītu audumu stiprāku.

Astoņas kabatas, kas paredzētas, lai uzglabātu visus jūsu medību piederumus.

Šīs jakas tehniskajiem risinājumiem bija jāpadara to medniekiem viegli lietojamu, tai pat laikā saglabājot sportisku dizainu. Tādēļ tai ir astoņas kabatas. Divas drošas iekšējās kabatas ar rāvējslēdzēju, divas lielas krūšu kabatas, mugurpusē divas kabatas pudelēm, divas zemākas priekšējās kabatas (aizveramas ar spiedpogām), kurās iestrādāts patronu turētājs 5 ložu pārnēsāšanai (tas ir, kopā 10 abās kabatās). Viss, kas jums vajadzīgs, lai paņemtu savu aprīkojumu līdzi.

Kustību brīvība: Svarīga īpašība, par kuru domājām, radot šo modeli.

Vieglākam lietojumam mūsu dizaineri, pirmkārt, pievienoja otru slīdni centrālā rāvējslēdzēja aizdarei priekšpusē. Tas ļauj jums attaisīt jaku no augšas vai apakšas, atstājot vienu galu atvērtu, kā arī piedāvājot lielāku kustību brīvību, piemēram, ja jums nepieciešams nomesties ceļos.

Šīs universālās jakas labi izstrādātās detaļas

Mūsu medību jakai labajā pusē ir riņķis, kas atvieglo putna būra pārnēsāšanu. Plaukstas locītavas ir elastīgas un pielāgojamas ar āķa-cilpas siksniņu. Augšdaļā ir divi tālvadības pulšu turētāji. Aizmugurē ātri pieejama liela medījumu soma ar trīs rāvējslēdzējiem (divi sānu rāvējslēdzēji, viens horizontāls rāvējslēdzējs, lai atvērtu pilnībā) ir lieliska vieta, lai uzglabātu paņemto medījumu. Ievērojiet, ka tās iekšējā materiāla sastāvs ir viegli mazgājams un notīrāms.

Svars:

S izmērs: 0,689 kg.

M izmērs: 0,720 kg.

L izmērs: 0,760 kg.

XL izmērs: 0,900 kg.

2XL izmērs: 0,950 kg.

3XL izmērs: 1,000 kg.

4XL izmērs: 1,050 kg.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: virspuse: 100.0% Poliesteris; Balsts: 2.0% Elastāns, 37.0% Poliamīds, 61.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi