Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu sērfotāju dizaina komanda radīja šīs iešļūcenes valkāšanai “pirms un pēc ūdenssporta aktivitātēm”.Piemērotas ikvienam.

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Vienslāņa zole.Īpaši nostiprināts pirkstu atdalītājs, kas neizslīd.

Griezuma komforts

Vieglas. Elastīga zole. Plastmasas siksniņas un plastmasas pirkstu atdalītājs.

Griezums

Plakana zole. Plastmasas siksniņas, kas nodrošina minimālu pēdu balstu.

Žūšanas laiks

Žūšanas laiks: 10 min. Pārbaudīts laboratorijas apstākļos, 23 °C temperatūrā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sērfotāji un iešļūcenes ar pirkstu atdalītāju

Iešļūcenes ar pirkstu atdalītāju ir ikoniski sērfotāju apavi. Tās ir ne tikai saulainā sērfotāju dzīvesstila simbols, bet arī ideāli apavi valkāšanai pirms un pēc nodarbībām: tās ir vienkāršas, praktiskas un viegli kopjamas, un pats galvenais – vienkārši uzvelkamas un novelkamas pat uz mitrām pēdām, bez nepieciešamības izmantot rokas, kas jau ir aizņemtas ar ekipējumu.

Konstrukcija

Šeit, “Olaian”, mēs izstrādājam iešļūcenes ar pirkstu atdalītāju, iedvesmojoties no sērfotāju vajadzībām un prasībām, un padarot tās piemērotas lielākajai daļai valkātāju.Šo produktu izstrādājušas mūsu sērfotāju komandas Hendajā, Francijā.“Olaian” globālais dizaina izstrādes centrs atrodas Bidasoa upes krastos, Hendajā.Tādējādi mēs varam izstrādāt produktus, sadarbojoties ar to lietotājiem un darīt to jūras vidē.

Lietošanas piemēri

Mēs esam izstrādājuši šīs iešļūcenes ļoti retai vai sezonālai valkāšanai sērfotājiem, kas apmeklē viegli pieejamas sērfošanas vietas, veicot nelielus attālumus (< 3 km dienā):līdzenumi un iemītas takas.Piemērotas visām, it īpaši jūsu vasaras aktivitātēm.

Lietošanas tests

Produkts izmēģināts mūsu komandā, sadarbojoties ar testētājiem no malas reālās dzīves apstākļos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi