Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8558868 2944765

Vīriešu softshell slēpošanas bikses “500”, melnas

75,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Slēpotājiem, kas vēlas justies ērti un vilkt vieglu apģērbu, ļoti patiks šīs mīkstās bikses. Ķermeņa temperatūru var regulēt ar stratēģiskiem rāvējslēdzējiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Ar līplentēm regulējams vidukļa platums.

Ērta lietošana

Rāvējslēdzējs potītes daļā atvieglo uzvilkšanu pāri zābakiem.

Siltums

Ar uzkārstu poliestera oderi. Komforta temperatūra -5 °C.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgi daudzslāņu materiāli 10 000 mm. Vīles nav līmētas.

Stabilitāte

Biksēs iestrādāta cilpu sistēma, kas nodrošina siksnu regulēšanu.

Ventilācija

Ventilācija ar rāvējslēdzējiem staru iekšpusē.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lences

Ja vēlaties labāku atbalstu pleciem, bikšu jostas daļā atradīsiet cilpas plecu lences pievienošanai. Lences ir atrodamas mūsu tīmekļa vietnē ar preces kodu 8751391.

Piegriezums

Augsts viduklis, piegulošs piegriezums, kas apvieno eleganci un veiktspēju.

Ja vēlaties vairāk atbalsta, jostas daļā paslēptās jostas cilpas var izmantot kā savienojumus. Viduklī ir iestrādāta regulējoša līplente, tādēļ bikses var pieregulēt cieši pieguļošas ķermenim.

Augsto tehnoloģiju materiāls

Mūsu bikses ir izgatavotas no trīsslāņu softshell materiāla ar 320gr/m² poliestera. Ārējā puse ir izgatavota no ūdeni atgrūdoša poliestera.Iekšējā puse ir izgatavota no uzkārsta flīsa auduma. Starp šiem diviem materiāliem ir hidrofīlā membrāna, kas izgatavota no poliestera un laminēta ar poliuretāna šuves tehniku, kas piešķir materiālam ūdensnecaurlaidīgas īpašības.

Kas ir membrāna, un kam tā paredzēta?

Membrāna ir ļoti plāns materiāls, ko uzklāj uz ārējā materiāla iekšējās virsmas. Šis hidrofilais materiāls neļauj ūdenim iesūkties un vienlaicīgi arī novirza ķermeņa sviedrus. Siltuma un sausuma saglabāšanas ziņā šai membrānai nav konkurentu.Tiek mērīta auduma spēja izturēt ūdens spiedienu. Jo augstāks spiediens, jo lielāka ir materiāla ūdensnecaurlaid. Mūsu audums var izturēt 10 000 mm ūdens kolonnas radītu spiedienu.

Kā ģērbties, lai slēpošanas laikā nesaltu kājas?

Lai nodrošinātu kājām siltumu un sausumu, pietiek ar 2 apģērba kārtām: - 1 slēpošanas termoveļa sviedru novirzīšanai;

- 1 slēpošanas bikses aizsardzībai sliktos laikapstākļos un siltumam.

Kā mazgāt šīs bikses?

Lai paaugstinātu bikšu efektivitāti un izturību, mēs iesakām:



* Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C, izmantojot sintētikai paredzētu programmu.

* Izgriezt izstrādājumu uz kreiso pusi.

* Pievienot nedaudz mazgāšanas līdzekļa. Nelietot veļas mīkstinātāju.

* ieteicams izgriezt lieko ūdeni ar rokām;

* žāvēt uz pakaramā siltā, labi vēdināmā telpā.

Netīrīt ķīmiski. Nežāvēt uz radiatora.

Kā neļaut sniegam iekļūt aiz biksēm?

Šīm biksēm pie potītēm ir elastīgas getras, kas nosedz zābakus. Nokrītot vai saskaroties ar svaigu sniegu, getru radītā izolācija neļauj sniegam iekļūt aiz biksēm.

Kā tiek mērīta komforta temperatūra?

Mēs laboratoriski testējam katru produktu, lai varētu sniegt attiecīgu informāciju par produkta komfortu. Šis komforta rādītājs tiek mērīts biksēm bez zeķbiksēm, bet jakām – ar termokrekliem un flīsa audumu. Norādītais mērījums ir ārējās temperatūras mērījums, kurā mūsu testētāji uztvēra siltumu 0 grādu temperatūrā (ne karsts, ne auksts). Protams, šī noteiktā temperatūra mainās atkarībā no aktivitātes intensitātes un cilvēka vielmaiņas.

Šis produkts ir labojams

Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu izstrādājumu garantijas laikā. Neatkarīgi no tā, kas tas ir, stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu attiecīgajā veikalā.

Tomēr, ja mēs nevarēsim salabot jūsu preci (ražošanas defekts), mēs to apmainīsim vai atlīdzināsim izdevumus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 6.0% Elastāns, 94.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Membrāna: 70.0% Poliuretāns, 30.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Ķīļveida ielaidums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir veidoti, konstruēti un izstrādāti Monblāna ielejā. Tos testē tādos apstākļos, ar kādiem var saskarties reālajā dzīvē (sniegā, aukstumā, smalkā sniegā utt.). Konstruēšanas komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un izstrādāts, ir ideāli piemērota izstrādājuma izmantošanai dzīvē.

Garantija

2 Gadi