Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Intensīviem brīvā stila slēpotājiem, kuri dienas vai sezonas laikā vēlas mainīt savu termisko aizsardzību, neietekmējot kustību brīvību.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Viegli saspiežama, pateicoties dūnu pildījumam

Kustības brīvība

3D sietveida audums uz muguras maksimālai kustību brīvībai

Elastīgums

Maksimāla aizsardzība:paaugstināta apkakle, kapuce, kas pielāgojas zem ķiveres

Siltums

90% dūnu un 10% spalvu pildījums, kas garantē maksimālu siltumu, kapuce

Svars

L izmērs sver 0,42 g

Kabatas

Divas kabatas rokām un viena iekšējā krūšu kabata

Elpojamība

3D sietveida audums aizmugurē un sānos nodrošina labu elpojamību

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Dūnu jaka (90% dūnu un 10% spalvu), kas nodrošina komfortu un vieglumu.Esam pievienojuši siltuma zonas, kur tās ir visvairāk nepieciešamas.Elastīgas zonas muguras daļā, sānos un zem rokām kustību brīvībai.Elastīgais audums ir ļoti labi elpojošs un labi novada sviedrus.Kapuce, kas pielāgojas zem ķiveres, un augsta apkakle pasargās jūs no sliktiem laikapstākļiem.

Lietošanas norādījumi

Intensīvas fiziskas slodzes laikā, ģērbjoties pārāk silti, patiesībā var palikt auksti. Sviedri neizūd, tāpēc tie uztur pastāvīgu kontaktu ar ādu. Ir izdevīgi valkāt oderētu jaku, jo to var novilkt, kad laikapstākļi ir labvēlīgāki. Svarīgi ir arī atvērt ventilācijas atveres, pirms kļūst pārāk karsti, un aizvērt tās, pirms kļūst auksti, kad samazinās fiziskās piepūles intensitāte, kā tas notiek uz slēpošanas pacēlājiem.

Ko vilkt mugurā zem slēpošanas jakas?

Lai nodrošinātu siltuma un sausuma sajūtu, izmantojiet 3 gaisu caurlaidīgu kārtu principu:

slēpošanas pirmās kārtas apģērbs un otrās kārtas oderējuma jaka, lai saglabātu siltumu, trešās kārtas slēpošanas jaka, lai pasargātu jūs no sliktiem laikapstākļiem.Pirmās kārtas apģērbs nodrošina sausuma sajūtu, novirzot sviedrus prom no ādas uz pārējiem slāņiem.Otrā apģērba kārta nodrošina siltumuPiemēram, dūnu jakas vai flīsa džemperi.

Trešais slānis

Šī apģērbu kārta aizsargā no dažādiem ārējās vides laikapstākļiem (sniega, lietus un vēja), nepieļaujot to iekļūšanu apģērbā (vienlaikus ļaujot izvadīt sviedrus no iekšpuses, lai jūs nejustos slapjš). Tāpēc ideāli, ja jaka ir ūdensnecaurlaidīga un elpojoša. Trešā apģērbu kārta (vai 3. slānis) var arī nodrošināt izolāciju biksēm vai jakām ar oderējumu un papildināt otro apģērbu kārtu.

Dūnu un spalvu pildījuma spēja

Šai dūnu jakai, kas pildīta ar 90% dūnu un 10% spalvu, "pildījuma spēja" ir mērvienība, kas raksturo dūnu siltumizolācijas spēju, pateicoties to spējai "uztvert" noteiktu gaisa daudzumu. Tāpēc dūnas ar lielāku pildījuma spēju (lielāku CUIN numuru) aizņem vairāk vietas, aiztur vairāk gaisa un tādējādi nodrošina labāku siltumizolāciju.

Kādas ir pīļu dūnu un spalvu pildījuma priekšrocības?

Dūnas ilgnoturīgais pildījums piešķir tai 3 svarīgas funkcijas, kas piemērotas slēpošanai brīvā dabā:- Siltumizolācija, pateicoties gaisam, kas tiek noturēts dūnās un spalvās.

- Vieglums — dūnas ir vieglākas par sintētisko vatējumu, vienlaikus piedāvājot tādu pašu siltuma līmeni. Tas ietaupa vēl vairāk svara jūsu mugursomā.

- Kompaktums.

Kā mazgāt dūnu un spalvu jaku?

Šeit ir sniegti daži ieteikumi:aizveriet visus dūnu jakas rāvējslēdzējus un ievietojiet to veļas mazgājamajā mašīnā, sintētiskajā ciklā 30°C temperatūrā.

Lai saglabātu pildījumu un siltumu, veļas mazgājamajā mašīnā ievietojiet 2 tenisa bumbiņas.Noteikti izvēlieties saudzīgu griešanas ciklu:ātrā griešanas ciklā var izveidoties spalvu kamoli, kurus ir grūti izšķīdināt.Skatiet mūsu ieteikumus, noklikšķinot uz tālāk norādītās saites:apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni

Kā izžāvēt dūnu jaku?

Kad izņemat dūnu jaku no veļas mazgājamās mašīnas, jums šķitīs, ka dūnas ir pazudušas. Žāvētājs ir labākais veids, kā atjaunot spalvu pildījuma spēju. Ielieciet dūnu jaku žāvētājā kopā ar 2 tenisa bumbiņām uz 2-3 žāvēšanas cikliem.Ja jums nav veļas žāvētāja, vienmēr varat žāvēt savu dūnu jaku uz drēbju režģa un regulāri to pakratīt un pagriezt.

https://www.forclaz.co.uk/advice-alias/how-should-i-look-after-my-down-jacket-tp_2579

Jūsu produkts ir labojams.

Šis produkts ir labojams.Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā. Neatkarīgi no tā, kas tas ir, stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu parastajā veikalā.

Tomēr, ja mēs nevaram salabot jūsu produktu (neatjaunojams ražošanas defekts), jūs varat to apmainīt pret jaunu vai saņemt atpakaļ naudu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt tīrā un sausā vietā. Neglabāt salocītā veidā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā blakus daudziem slēpošanas kūrortiem Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka nepārtraukti uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālās dzīves apstākļos, ar kuriem jūs sastapsieties.

Garantija

2 Gadi