Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8642198 4273814

Vīriešu slēpošanas jaka “100”, melna

45,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir izstrādājusi šo jaku visiem slēpotājiem, kuriem svarīga aizsardzība pret nelabvēlīgiem laikapstākļiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Siltums

Pārstrādāts siltinājums, palielināts biezums lietošanai līdz -10 °C.

Ūdensnecaurlaidīgs

10 000 mm Schmerber vienību membrāna un līmētas galvenās vīles.

Kabatas

4 kabatas: 2 kabatas ar rāvējslēdzēju rokām, 1 slēpotāja biļetei, 1 iekšpusē.

Ierobežo sniega iekļūšanu

Daļēji elastīgas aproces un sniega svārki, kas aiztur sniegu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lai palīdzētu izvēlēties pareizo izmēru

Modelim fotoattēlā ir L izmēra apģērbs un augums 185 m. 


Apkārtmēri:krūšu apkārtmērs: 104 cm.

Jostasvietas apkārtmērs: 104 cm.

Roku garums: 45 cm.

Kājas iekšpuses garums:80 cm.

Kāds ir jakas 100 piegriezums?

Taisns piegriezums. Jakas sāni ir taisni un saglabā paralēlu novietojumu, nepielāgojoties ķermeņa aprisēm. Iekšējais apjoms nozīmē, ka zem šīs jakas ir iespējams valkāt arī pirmo un otro apģērba kārtu.

Kā tiek mērīta materiāla ūdensnecaurlaidība?

Materiāla pretestība ūdens spiedienam mērot tiek izteikta kā materiāla izturētā vertikālās ūdens kolonnas augstums mm (tests atbilstoši standartam ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo lielāka ir materiāla ūdensnecaurlaidība. Šis materiāls ar ūdensnecaurlaidības vērtējumu 5000 mm var izturēt 5000 mm augstas vertikālās ūdens kolonnas radītu spiedienu.

Slēpošanai mēs iesakām izmantot mat. ar pieļaujamo izt. 3000–20 000 mm.

Kā tiek mērīta jakas ūdensnecaurlaidība?

Jaka 100 tika rūpīgi izstrādāta, lai novērstu ūdens iekļūšanu un novērstu vēja aukstumu, tāpēc varat droši stāties pretī sliktiem laikapstākļiem. Šī izstrādājuma ūdensnecaurlaidība ir pārbaudīta, vairākas dienas valkājot to dažādos apstākļos un pārbaudot laboratorijā.

Izmantojot šo testu, varam apstiprināt, ka jaka pasargās jūs no snigšanas vai lietusgāzes, kas līdzinās 12 cm ūdens daudzuma 2 stundu laikā.

Kā tiek mērīta komforta temperatūra?

Veicam katra mūsu produkta laboratorisko testēšanu, lai mēs varētu sniegt indikatīvu vērtību par produkta komfortu. Šis komforta rādītājs tiek mērīts biksēm bez apakšas biksēm un jakām ar termoveļas krekliem un flīsu. Norādītais mērījums ir ārējās temperatūras mērījums, kurā testētājiem ir komfortabla temperatūra. Protams, šī noteiktā temperatūra mainās atkarībā no aktivitātes intensitātes un cilvēka vielmaiņas.

Kā ģērbties, lai slēpošanas laikā būtu silti?

Lai nodrošinātu siltuma un sausuma sajūtu, izmantojiet 3 gaisu caurlaidīgu apģērba kārtu principu: 1. kārta jeb “otrā āda”, kas saglabās sausumu; 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Šis produkts ir labojams

Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā. Neatkarīgi no tā, vai tie ir stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu veikalā.

Tomēr, ja mēs nevarēsim salabot jūsu preci (ražošanas defekts), mēs to apmainīsim vai atlīdzināsim izdevumus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamatodere: 100.0% Poliesteris; Pildījums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliesteris; Membrāna: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu auduma pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt, glabāt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir veidoti, konstruēti un izstrādāti Monblāna ielejā. Tos testē tādos apstākļos, ar kādiem var saskarties dzīvē (sniegā, aukstumā, smalkā sniegā utt.). Konstruēšanas komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un izstrādāts, ir ideāli piemērota izstrādājuma izmantošanai dzīvē.

Garantija

2 Gadi