Filtri 0
Filtri 0
Display filters
30 Produkti

SLĒPOŠANAS APĢĒRBS

Ja slēpošana ir jūsu ģimenes iecienītākais ziemas sporta veids, tad pie mums jūs noteikti varēsiet atrast visu nepieciešamo slēpošanas apģērbu vienuviet! Mēs piedāvājam dažāda stila slēpošanas jakas un bikses gan vīriešiem, gan sievietēm, gan bērniem. Mūsu sortimentā ietilpst ne tikai ārējā apģērba kārta, bet arī silta termoveļa, kas lieliski pasargās jūs no aukstuma un vēja sniegotos apstākļos. Jūs varēsiet netraucēti nodoties kalnu slēpošanai, distanču slēpošanai, snovošanai un citām sportiskām aktivitātēm. Apskatiet un atrodiet sev nepieciešamo ātri, ērti un vienkārši!

Kalnu slēpošanas apģērbs ziemas aktivitātēm

Neskatoties uz krasām izmaiņām gaisa temperatūrā un dažādām neērtībām, ko mēdz sagādāt sniegs un aukstums, ziemai ir savas priekšrocības! Šajā baltajā gadalaikā ir tik daudz jautru un veselīgu aktivitāšu, ar ko var nodarboties visa ģimene. Viens no iecienītākajiem sporta veidiem šajā laikā ir kalnu slēpošana. To raksturo traukšanās lejup pa kalna nogāzi ar slēpēm un nūjām, manevrējot uz vieniem un otriem sāniem, saglabājot līdzsvaru un kontrolējot kustības gaitu. Tas ir patiesi aizraujošs piedzīvojums!

Decathlon.lv ir īsts kalnu slēpošanas entuziasts – mēs piedāvājam pilnu ekipējumu gan iesācējiem, gan profesionāļiem. Mūsu slēpošanas preču klāstā atradīsiet kvalitatīvu apģērbu, kas nodrošina izcilu kustību brīvību un aizsardzību. Tie ir būtiski aspekti šajā sporta veidā, kas ļauj demonstrēt ideālu sniegumu. Spēja veikt nepieciešamos pagriezienus un izpildīt sānu kustības, laižoties lejup pa stāvām nogāzēm un sasniedzot lielu ātrumu, ir ļoti svarīgi elementi, lai slēpošana izdotos. Ja apģērba elastības trūkuma dēļ sportists zaudē kontroli pār slēpēm, tas var ne tikai ietekmēt izpildījumu, bet arī radīt bīstamas situācijas.

Siltas un ērtas slēpošanas bikses un slēpošanas jakas distanču slēpošanai

Ja kalnu slēpošanai ir nepieciešamas nogāzes, kas lielākoties pieejamas vien īpaši aprīkotās slēpošanas trasēs, tad distanču slēpošana jau ir daudz elastīgāks sporta veids. Ar distanču slēpošanu nodarbojas uz horizontālas virsmas un to ir iespējams darīt praktiski jebkur, kur to pieļauj reljefs – pat uz apsniguša aramzemes lauka. Sportisti nodarbojas ar distanču slēpošanu profesionālā līmenī un tas ir arī viens no olimpiskajiem sporta veidiem, taču tas ir arī lielisks veids, kā iesācējiem apgūt slēpošanu. Distanču slēpošana ļauj pirmām kārtām apgūt līdzsvara noturēšanu slēpošanas zābakos.

Neatkarīgi no tā, kāda līmeņa slēpotājs jūs esat, jums noteikti nepieciešams apģērbs no ūdensnecaurlaidīga materiāla, kas nodrošina siltumu un aizsardzību pret vēju. Decathlon.lv sortimentā iekļauti vairāki ūdensnecaurlaidīgi slēpošanas apģērbi, kas neļaus jums izjust aukstuma un mitruma radītās nepatīkamās sajūtas. Ja vēlaties sākt nodarboties ar slēpošanu, ieteicams sākt tieši ar atbilstoša apģērba iegādi. Pārējais slēpošanas inventārs nekur nepazudīs – arī tas jūs jau gaida mūsu veikalā!

No mitruma un vēja aizsargājošs bērnu slēpošanas apģērbs pašu mazāko sportistu aizsardzībai

Bērni dievina sniegu un visas tā piedāvātās rotaļāšanās iespējas, tādēļ viena no mīļākajām bērnu nodarbēm ir slēpošana. Bērni slēpošanas māku var sākt apgūt jau ļoti agrā vecumā un daudzi turpina ar to nodarboties arī vēlāk dzīvē. Bērnam mācoties slēpot, ļoti būtisks elements ir slēpošanas apģērbs. Vecāki jau zina, ka bērni bieži apgalvo, ka viņiem nav auksti, piemēram, ilgstoši peldoties ezerā, taču realitātē bērna ķermenis zaudē siltumu daudz ātrāk, nekā pieauguša cilvēka ķermenis, un tādēļ tas ir vairāk pakļauts hipotermijas riskam. Šī iemesla dēļ jums savu atvasi ir jāsaģērbj vissiltākajā ietērpā, kas nodrošina neierobežotu kustību brīvību un aizsardzību pret vēju.

Mūsu interneta veikalā jūs atradīsiet izcilus bērnu slēpošanas apģērbus, kas ļaus jūsu mazulim droši sākt nodarboties ar šo lielisko sporta veidu! Neaizmirstiet arī par dažādiem aizsargiem un piederumiem papildu drošībai, kas pasargās bērnu kritienu gadījumā un ļaus jums ar mierīgu sirdi vērot, kā bērns apgūst slēpošanas mākslu.

Apģērba pamatslānis – viena no svarīgākajām apģērba kārtām

Slēpošanas jaka un bikses ir neatņemams slēpošanas un ziemas izpriecu apģērbs, taču, lai pilnvērtīgi tām nodotos, ļoti liela nozīme ir arī termoveļai. Tas ir ķermenim vistuvāk esošais apģērba slānis, kura uzdevums ir saglabāt paša organisma radīto siltumu pēc iespējas ilgāk. Šis pamatslānis ir izgatavots no speciāla materiāla, kas ir mīksts un elastīgs, lai labi piegultu valkātāja ķermenim. Turklāt tas nodrošina liekā mitruma novirzīšanu, pasargājot jūs no diskomforta, ko rada ar sviedriem piesūkusies apakšveļa. 

Lai jūs varētu pienācīgi sagatavoties nākamajai slēpošanas sezonai, Decathlon.lv slēpošanas apģērbu kolekcijā iekļauta dažāda veida termoveļa. Šeit jūs atradīsiet gan termokreklus, gan termobikses visai ģimenei. Lielākā daļa modeļu izgatavoti, pielietojot bezvīļu tehnoloģiju, tādējādi novēršot vīļu radīto kairinājumu, lai jūs varētu baudīt slēpošanas priekus ar vēl lielāku komfortu. Turklāt termoveļas audums ir ātri žūstošs, tādēļ pēc mazgāšanas tas ir salīdzinoši ātri atkal gatavs valkāšanai. Dažkārt tas ir gandrīz sauss, jau izņemot apģērbu no veļasmašīnas!

Dūnu un flīsa jakas – ērti apģērbi siltumam aukstos laikapstākļos

Flīsa jaka ir universāls apģērba gabals. Tas ir piemērots valkāšanai praktiski visa gada garumā, tostarp arī vēsākos vasaras un pavasara vakaros. Viena no flīsa labākajām īpašībām ir vieglums. Pateicoties tam, flīsa jaka ir viens no ikviena slēpotāja iecienītākajiem aksesuāriem. Lai arī flīss nav izgatavots no dzīvnieku izcelsmes materiāliem, tas ir mīksts, patīkams un izturīgs. Mūsu sortimentā iekļautas flīsa slēpošanas jakas, ko varēsiet ērti pavilkt zem virsjakas maksimāla siltuma nodrošināšanai. Tāpat tās lieti noderēs, slēpojot izteikti zemā temperatūrā vai lielā vējā – ideāls risinājums, lai nekas jūs neapturētu!

Līdzīgi kā flīsa jakas, arī dūnu jakas ir vieglas – to izgatavošanā izmantotie materiāli nodrošina izcilu kustību brīvību, vienlaikus sniedzot optimālu termisko aizsardzību. Tie, kas slēpot dodas uz ārzemēm, novērtēs to, cik ērti dūnu jaka ir salokāma un ievietojama ceļasomā – saspiestā veidā tā aizņem pavisam maz vietas! Turklāt jakas konstrukcijapiekļaujas valkātāja siluetam, padarot to par īpaši iecienītu sieviešu slēpošanas apģērbu dāmām, kuras vēlas izskatīties lieliski, ļaujoties savai iecienītākajai ziemas aktivitātei.

Ja vēlaties ietaupīt laiku un naudu, tad visu nepieciešamo ātri atradīsiet vienuviet – tīmekļa vietnē Decathlon.lv! Mēs esam atlasījuši viskvalitatīvākās preces gan sievietēm un vīriešiem, gan bērniem, un sakārtojuši to visu noteiktās kategorijās. Izmantojot ērtos filtrus, jūs varat atlasīt interesējošos produktus, kā arī sakārtot tos pēc cenu diapazona vēl vienkāršākai pārskatīšanai. Novēlam jums prieka pilnu un veiksmīgu šo slēpošanas sezonu!