Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8738464 4528834

Vīriešu siltas slēpošanas bikses “580”, sarkanas

90,00 €
60,00 €
-33%
Ar nodokļiem
Krāsa: SARKANA
  • SARKANA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vai regulāri slēpojat neatkarīgi no laikapstākļiem? Šīm siltajām slēpošanas biksēm ir ūdensnecaurlaidīga membrāna.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs ārējais materiāls, kas neuzsūc mitrumu.

Kustības brīvība

2 virzienos elastīgs pamatmateriāls, 4 virzienos elastīga odere.

Regulējams

Ar līplentēm regulējams platums viduklī un lences. Cilpas jostai.

Siltums

Izolāciju nodrošina vatējums.Komforta temperatūra -9 °C

Ūdensnecaurlaidīgs

Ļoti labi: 10 000 mm membrāna un līmētas šuves.

Kabatas

3 drošas kabatas: 2 kabatas rokām, 1 kabata sēžamvietas zonā.

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgs materiāls, tīklveida odere ventilācijai, ar rāvējslēdzējiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādus materiālus izmanto bikšu siltuma nodrošināšanai?

Lai nodrošinātu siltumu, ir izmantots no pārstrādātas vates (60 g/m²) izgatavots izolācijas materiāls. Sintētiskais poliestera bāzes pildījums atkarībā no šķiedru izmēra aiztur vairāk vai mazāk gaisa un pasargā no aukstuma.

Kā tiek mērīta komforta temperatūra?

Veicam katra mūsu produkta laboratorisko testēšanu, lai mēs varētu sniegt indikatīvu vērtību par produkta komfortu. Šis komforta rādītājs tiek mērīts biksēm bez apakšbiksēm un jakām ar termokrekliem un flīsu. Norādītais mērījums ir ārējās temperatūras mērījums, kurā testētājiem nav ne silti, ne auksti. Protams, šī noteiktā temperatūra mainās atkarībā no aktivitātes intensitātes un cilvēka vielmaiņas.

Kā ģērbties, lai slēpošanas laikā nesaltu kājas?

Lai nodrošinātu kājām siltumu un sausumu, pietiek ar 2 apģērba kārtām: - 1 slēpošanas pamatkārta sviedru novirzīšanai;

- 1 slēpošanas bikses aizsardzībai sliktos laikapstākļos un siltumam.

Kas ir membrāna, un kam tā paredzēta?

Membrāna ir ļoti plāns materiāls, ko uzklāj uz ārējā materiāla iekšējās virsmas. Šis hidrofilais materiāls neļauj ūdenim iesūkties un vienlaicīgi arī novirza ķermeņa sviedrus. Siltuma un sausuma saglabāšanas ziņā šai membrānai nav konkurentu.

Kā tiek mērīta bikšu ūdensizturība?

Materiāla pretestība ūdens spiedienam mērot tiek izteikta kā materiāla izturētā vertikālās ūdens kolonnas augstums mm (tests atbilstoši standartam ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo lielāka ir materiāla ūdensnecaurlaidība. Šis materiāla elements ar ūdensizturības vērtējumu 10000 mm var izturēt 10000 mm augsta vertikāla ūdens slāņa radītu spiedienu.Slēpošanai mēs iesakām izmantot materiāla elementus ar pieļaujamo augstumu no 3000 līdz 20 000 mm.

Kā zināt, ka bikses nodrošinās pienācīgu aizsardzību sliktos laikapstākļos?

Šīs bikses ir izstrādātas, izmantojot spēcīgus materiālus un izturīgu konstrukciju, kas samazina vēja radīto vēsumu un novērš ūdens iesūkšanos, ļaujot nodarboties ar sportu jebkuros laika apstākļos (lietū, sniegā, vējā utt.). Lai pārbaudītu bikšu ūdensnecaurlaidību, tās tika ievietotas īpašā dušā, imitējot apstākļus, ar kuriem nākas saskarties slēpotājiem. Šī izstrādājuma ūdensizturība ir pārbaudīta, vairākas dienas valkājot to dažādos apstākļos.

Kas padara šīs bikses par ūdeni atgrūdošām?

Materiāla spēja atgrūst ūdeni nozīmē, ka ūdens notek no tā virsmas un netiek absorbēts. Šīm biksēm ir izmantoti ūdeni atgrūdoši materiāli, lai uzlabotu to izturību sliktos laika apstākļos. Apstrādājot materiāla ārējo virsmu, tam ir piešķirtas ūdeni atgrūdošas īpašības. Taču lietošanas laikā šīs īpašības var vājināties.

Kā atjaunot bikšu ūdens atgrūšanas spēju?

Atcerieties, ka ūdens atgrūšanas funkciju var atjaunot. Lai to izdarītu, uz 10–15 minūtēm ievietojiet bikses veļas žāvētājā ar sintētikai paredzētu programmu.

Varat izmantot arī impregnējošu aerosolu (pieejams iegādei mūsu veikalos): vienmērīgi nosmidziniet visu apģērba gabalu un ļaujiet tam nožūt 10–12 stundas.

Kā neļaut sniegam iekļūt aiz biksēm?

Šīm biksēm pie potītēm ir elastīgas getras, kas nosedz zābakus. Nokrītot vai saskaroties ar svaigu sniegu, getru radītā izolācija neļauj sniegam iekļūt aiz biksēm.

Kāds ir bikšu 580 piegriezums?

Taisns piegriezums ar iekšējo apjomu ļauj zem šīm biksēm vilkt funkcionālo pamatapģērbu.

Kā mazgāt šīs bikses?

Mūsu ieteikumi maksimālai bikšu efektivitātei un izturībai:

* Mazgāšana veļas mazgājamā mašīnā 30 °C, sintētikai paredzēta programma.

* Izgriezt izstrādājumu uz kreiso pusi.

* Pievienot nedaudz mazgājamā līdzekļa. Neizmantot veļas mīkstinātāju.

* Ieteicams izgriezt lieko ūdeni ar rokām.

* Žāvēt uz pakaramā siltā, labi vēdināmā telpā.

Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nežāvēt uz radiatora.

Šis produkts ir labojams

Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā. Neatkarīgi no tā, kas tas ir, stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu parastajā veikalā.

Tomēr, ja mēs nevaram salabot jūsu produktu (ražošanas defekts), mēs to apmainīsim pret jaunu vai atlīdzināsim izdevumus.

Lai palīdzētu izvēlēties pareizo izmēru

Modelei fotoattēlā ir M izmēra jaka un augums 185 m. 


Apkārtmēri:


Krūšu apkārtmērs: 104 cm

Jostasvietas apkārtmērs: 104 cm;

roku garums — 45 cm;

kājas iekšpuses garums — 80 cm

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 13.0% Elastāns, 87.0% Poliesteris; Membrāna: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir veidoti, konstruēti un izstrādāti Monblāna ielejā. Pēc tam tos testē identiski reālos izmantošanas apstākļos (sniegā, aukstumā, smalkā sniegā utt.). Dizaineru komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un izstrādāts, ir ideāli piemērota izstrādājuma izmantošanai dzīvē.

Garantija

2 Gadi