Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI / MELNA
  • BRŪNA / MELNA
  • PURPURA / MELNA
  • MELNA
  • DAUDZKRĀSAINA
  • MELNA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi sērfošanas šortus, kas ir ideāli piemēroti sērfošanai, sesijām, kuru ilgums pārsniedz divas stundas.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Četros virzienos īpaši elastīgs materiāls (“Nazaré”) pilnīgai kustību brīvībai

Samazināta berze

Poliuretāna iekšējā josla un karsti līmētas vīles samazinātam kairinājumam

Ātri žūstošs

Apstrāde ar ūdeni atgrūdošu līdzekli ļauj ūdenim notecēt un paātrina izžūšanu

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Gludas konstrukcijas josta palīdz viļņos noturēt šortus tiem paredzētajā vietā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir sērfošanas šorti?

Sērfošanas šorti ir peldēšanas šorti, kurus, lielākoties, valkā vīrieši; pēdējā laikā tos iecienījušas arī sievietes. Tie tika radīti 1950. gados, īpaši sērfošanai.

Pēdējo gadu laikā tie ir kļuvuši par iecienītu peldēšanas apģērbu.

To nosaukums radies no to plašās izmantošanas ūdenssporta veidos ar dēli, piemēram, sērfošanā.

Tie galvenokārt tiek valkāti, lai samazinātu berzi, kas rodas, ķermenim esot saskarē ar dēli.

Sērfošanas šortu izvēle

Sesijām, kuru ilgums pārsniedz divas stundas

Ja jums patīk garas sērfošanas sesijas, kuru ilgums pārsniedz 2 stundas, jums ir nepieciešami sērfošanas šorti, kuru josta lieliski pieguļ viduklim, neradot diskomfortu. Tā ir gludas konstrukcijas jostas priekšrocība. Viegli elastīgais materiāls nodrošina kustību brīvību un neierobežo kāju kustības.

Kā izvēlēties sērfošanas šortu izmēru?

Attiecībā uz izmēra izvēli aicinām apmeklēt izmēru ceļvedi, kas pieejams sērfošanas šortu produktu datnē.

Sērfošanas šorti “900” ir pieejami S, M, M/L, L, L/XL un XL izmēros.

Jūsu izvēli var ietekmēt arī jūsu ķermeņa forma. Daži padomi, kas varētu būt jums noderīgi.

Ja jūsu kājas un ķermeņa augšdaļa ir izteikti muskuļota, izvēlieties šortus, kas izcels jūsu ķermeni.

Ja esat slaidāks un garāks, izvēlieties garāka piegriezuma sērfošanas šortus.

Sērfošanas šortu izvēle pēc jostas veida.

Elastīga josta

Palīdz pielāgot šortus dažādiem ķermeņa tipiem.

Daļēji elastīga josta

Nodrošina labu noturību un pielāgojas dažādiem ķermeņa tipiem

Gludas konstrukcijas josta

Nodrošina labu šortu noturību, sērfotājam iekrītot viļņos. Anatomiskas konstrukcijas josta

Pilnībā inovatīvi, anatomiski pielāgotas konstrukcijas sērfošanas šorti, kas izstrādāti, lai nodrošinātu izcilu piegulumu, neatkarīgi no viļņu spēka un augstuma.

Noturība viļņos

Sērfošanas laikā, neatkarīgi no tā, vai esat ieniris zem ūdens, vai viļņos nokritis no dēļa, no sēžamvietas noslīdējušu šortu sakārtošana var radīt sarežģījumus un diskomfortu... Tādēļ ir svarīgi izvēlēties atbilstošas konstrukcijas jostu. Labākam piegulumam izvēlieties gludas vai anatomiskas konstrukcijas jostu. Turklāt šie “900” modeļa sērfošanas šorti ir papildināti ar gludas konstrukcijas savelkamu auklu, kas neatsiesies visas sesijas garumā.

Samazināta berze

Tas, viennozīmīgi, ir visbūtiskākais kritērijs. Sērfošanas šorti vai to vīles nereti izraisa noberzumus. Mūsu sērfošanas šortu modeļi ir īpaši izstrādāti (gan no silueta, gan no konstrukcijas viedokļa), lai maksimāli ierobežotu berzēšanos treniņu laikā. “900” modeļa sērfošanas šortiem ir arī karsti līmētas vīles un īpaša, berzi samazinoša konstrukcija. Arī mīkstais “Nazaré” materiāls palīdz novērst noberzumu veidošanos.

Kustību brīvība

Sērfošanā, bodibordingā un bodisērfingā īpaša nozīme ir kāju kustībām, tāpēc apģērbs nedrīkst nekādā veidā ierobežot kustības, ieliecoties ceļos vai peldot.

Divos vai četros virzienos elastīgs materiāls nodrošina kustību brīvību. “900” modeļa sērfošanas šorti ir izgatavoti no četros virzienos īpaši elastīga materiāla (“Nazaré”) pilnīgai kustību brīvībai pacelšanās un citu sērfošanas kustību laikā.

Ātra žūšana

Ir diezgan nepatīkami sajust, ka pie sērfošanas šortiem līp smiltis, jo tie vēl arvien ir piesūkušies ar ūdeni. Tādēļ iesakām izvēlēties šortus no elastīga materiāla, kas nodrošina daudz ātrāku ūdens novadīšanu. Apstrāde ar fluoru nesaturošu impregnēšanas līdzekli nodrošina ūdens novirzīšanu un paātrina žūšanas procesu.

Garums

Tas, vai izvēlēties garos sērfošanas šortus, patiesi ir atkarīgs tikai no jūsu vēlmēm. Tomēr jums vajadzētu ņemt vērā to, ka jo īsāki ir šorti, jo lielāku kustību brīvību tie nodrošina. 19 collu garums atbilst 48 centimetram (standarta M/L izmērs).

Kabatas

“BS900” sērfošanas šortos ir iestrādāta sānu kabata, kurā varat ievietot vaska gabalu, saules aizsargkrēmu un citus garām sērfošanas sesijām siltā ūdenī nepieciešamos piederumus. Iekšpusē iestrādātā elastīgā josla ļauj šajos “BS900” sērfošanas šortos pārnēsāt arī jūsu instrumentu.

Josta

“900” modeļa sērfošanas šortiem ir gludas konstrukcijas josta, kas palīdz tos noturēt vietā ienirstot vai iekrītot viļņos sērfošanas laikā. Turklāt gludā josta nodrošinās papildu komfortu airēšanas laikā, apguļoties uz sērfošanas dēļa.

Aizsardzība no saules: pamata piederumi sērfošanas šortu papildināšanai

Vasarā, kad gaiss ir karsts, bet ūdens vēss, sērfotāji mēdz pagarināt sērfošanas sesijas, nemainot aprīkojumu. Tādējādi pieaug saules apdegumu veidošanās risks.

Vai zinājāt?

Tikai 10–15 % UV staru atstarojas no ūdens virsmas; 40–95 % UV staru iekļūst līdz pat 25 cm dziļumā zem ūdens. Tādēļ siltā un saulainā laikā sērfošanas šorti jāpapildina ar citiem aizsardzības līdzekļiem (UV aizsardzības krekls utt.).

Atklājiet mūsu saules aizsardzības produktu klāstu.

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos pie ūdens mēs varam izstrādāt pludmales šortus un tad tajā pašā dienā doties sērfot un tos notestēt, lai pārbaudītu, vai tie viļņos paliek vietā, ir ērti un izturīgi. Plašāka informācija pieejama mūsu tīmekļa vietnē https://www.olaian.fr/

Kapsulas kolekcija sadarbībā ar mākslinieku Jeykill.

Iepazīstinām ar jaunu sērfošanas dēļu un peldkostīmu kolekciju “Olaian”, ko Biaricā izstrādājis mākslinieks un Bleu Noir tetovēšanas studijas līdzdibinātājs Jeykill.

Kolekcijas dizains ir gan rūpīgs, gan spontāns, iedvesmojoties no okeāna, debesīm un cilvēka dabas, un tā rada sarežģītu un abstraktu fantāzijas pasauli.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA 70 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA 70 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no siltuma avotiem

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi mūsu produkti ir testēti reālos lietošanas apstākļos

Garantija

2 Gadi