Filtri 0
Filtri 0
INESIS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • SARKANA
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu golfa entuziastu komanda izstrādāja šo ūdensnecaurlaidīgo jaku, lai jebkura līmeņa golferi varētu spēlēt lietū vairākas stundas.

PRIEKŠROCĪBAS

Trokšņu līmenis

Laminētais tīkliņaudums nerada liekas skaņas kustoties.

Kustības brīvība

Elastīgais, laminētais tīkliņaudums nodrošina tādu pašu kustību brīvību.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs audums, kas saglabā jūs sausus 4 stundas.

Elpojamība

Šīs “RW” jakas elpojošais audums saglabās jūs sausu, neļaujot jums pārkarst.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sofija, mūsu produktu menedžere, par “RW” golfa jaku:

“Ja jūs spēlējat golfu četras stundas lietū, tad visticamāk spēlējat sacensībās.Mēs vēlējāmies apģērbu, kas tikmēr ļaus jums aizmirst par lietu.“Rain Weather” apģērbs ir paredzēts, lai nodrošinātu visus golfa spēlētājus ar standartiem, ko gaida pieredzējuši golferi.Visu radījuši mūsu dizaineri.Šī jaka ir skaista, smalka un eleganta.Tā ir kas vairāk, nekā tikai ūdensnecaurlaidīga aizsardzība:būsiet pasargāts no lietus.Esmu ļoti gandarīta par to.”

Mūsu dizaina komanda atklāj ūdensnecaurlaidīgās jakas noslēpumus:

“Mēs izstrādājām šo jaku sadarbībā ar “Decathlon” lietus speciālistiem, kuri spēja sniegt savu kompetenci.”Sofija, produktu menedžere.Rezultāts ir ūdensnecaurlaidīga jaka ar 3 slāņu audumu, ūdensnecaurlaidīgām šuvēm un rāvējslēdzējiem, kas ļauj lietum notecēt, lai jūs varētu spēlēt 4 stundas nesamirkstot.Tās gludais dizains aizsargā jūs no lietusgāzēm:“Jo mazāk detaļu, jo ūdensnecaurlaidīgāks apģērbs.”Ludivīne, ražošanas inženieris.

Šis apģērbs ir izstrādāts, lai pasargātu no lietus un sniegtu komfortu.

- Tās apkakle ir augsta aizmugurē un ar drošu rāvējslēdzēju, kas nozīmē, ka jums nebūs problēmu, noliecot galvu.- Jakas garums ļauj jums saglabāt lielisku kustību brīvību.- Dabiski sašūtas piedurknes un elastīga saite ar stiprinājuma lenti piedurkņu galos nozīmē, ka jūs pat nejutīsiet šo jaku, atrodoties sākuma pozīcijā uz laukuma.- Iekšējais audums nepieķersies jūsu apģērbam, nodrošinot lielāku komfortu un kustību brīvību.

Jaka, kas testēta laukā.

“Pēc pētījumiem par ūdensnecaurlaidību un golfa spēlētāju vajadzībām, mūsu dizaina komanda pārbaudīja mūsu “RW” produktu līniju reālos apstākļos:“Mēs kopā ar vairākiem ekspertiem veicām lietošanas pārbaudes ļoti aukstā, ļoti lietainā decembra nedēļas nogalē.Fotosesijas laikā laika apstākļi kļuva vēl sliktāki.Mēs apstiprinājām šo ūdensnecaurlaidīgo jaku šajos ekstremālajos laika apstākļos,” saka Sofija un Ludivīne.”

Materiāla ūdensnecaurlaidība un elpojamība no funkcionālās perspektīvas.

Ūdensnecaurlaidīgais sastāvs mērīts ar ūdensstaba pārbaudi, kas zināma arī kā Šmerbera tests.Mūsu materiāls iztur 5000 mm.

Sastāva elpojamība tiek mērīta ar iztvaikošanas pretestības indeksu, kas zināms arī kā RET.Mūsu materiāla rādītājs ir zemāks par 12, kas norāda, ka tas ir ļoti elpojošs materiāls, piemērots mēreni intensīvām aktivitātēm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi