Filtri 0
Filtri 0
KIMJALY Kods. 8404832 2391523

Vīriešu ekoloģiska materiāla maigās jogas bikses, melnas

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu vīriešu jogas līnijas izstrādes komanda ir radījusi šīs bikses, lai jūs varētu pilnībā izjust Senās Indijas prakses spēku.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Brīvs piegriezums, ar elastānu papildu elastībai.2 kabatas.

Stabilitāte

Paaugstināta jostasvieta un plata, elastīga josta.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ vairums mūsu jogas kolekcijas produktu tiek izgatavoti no bioloģiski audzētas kokvilnas.

Jo mīksts, dabīgas izcelsmes audums palīdz jums koncentrēties uz veicamajām darbībām.Bioloģiski audzēta kokvilna nesatur ĢMO (ģenētiski modificētus organismus), pesticīdus un citu ķīmisko mēslojumu daļiņas, kas var būt bīstamas jūsu ādai.Bioloģiskās kokvilnas izmantošana ir gan praktiska, gan draudzīga apkārtējai videi, jo bioloģiskā lauksaimniecība uzlabo augsnes auglību un samazina gruntsūdeņu piesārņojuma risku.

Pārstrādāta kokvilna:lieliska ilgtermiņa izvēle.

Pārstrādāta kokvilna tiek izgatavota no iepriekš lietotiem tekstilmateriāliem, kas sajaukti ar jaunām šķiedrām, lai mehāniski izgatavotu pārstrādāta materiāla pavedienu.Tādējādi tekstilmateriālu atkritumiem tiek dota jauna dzīve un samazināta jaunā produkta ietekme uz vidi, jo ietekme ir tikusi radīta to pirmajā kalpošanas laikā.Attiecīgi, pārstrādātas kokvilnas pavediena izgatavošanai tiek patērēts mazāks resursu daudzums, nekā apstrādājot tradicionāli vai bioloģiski audzētu kokvilnu.

Kādēļ apvienot pavedienā 2 veidu šķiedras?(bioloģiski audzēta kokvilna un pārstrādāta kokvilna).

Pārstrādātas kokvilnas izmantošana ir tehnisks risinājums, kam piemīt daži trūkumi.Lai garantētu augstu materiāla kvalitāti un izturību, mēs izvēlamies iestrādāt pavedienā tikai 30% pārstrādātas kokvilnas.Mēs papildinām to ar vislabāko materiālu — bioloģiski audzētu kokvilnu.

Mūsu produktu izstrādes process.

No iesācēja līdz jogas instruktoram ‒ visus mūsu komandas biedrus vieno šī kaislība.

Neatkarīgi no tā, vai mēs izvēlamies maigās jogas treniņu vai dodam priekšroku dinamiskākām nodarbībām, mēs visi tiecamies pēc līdzsvara.Sadarbībā ar mūsu jogas vēstnieku tīklu mēs izstrādājam videi draudzīgus produktus, kas atbilst jūsu vajadzībām un dzīves filozofijai.Mēs vēlamies padarīt jūsu jogas treniņus par pozitīvu, bagātīgu un videi draudzīgu pieredzi.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 92.0% Kokvilna, 8.0% Elastāns; Elastīgā josta: 13.5% Sintētiskais kaučuks, 13.5% Poliesteris, 73.0% Acetāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana.Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi apliecinot un nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi