Filtri 0
Filtri 0
TRIBORD Kods. 8562777 2911940

Vīriešu jahtu sacensību burāšanas anoraks “100”, zils

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šo anoraku ir izstrādājusi mūsu jahtu sacīkšu burātāju komanda, lai pasargātu jūs no ūdens šaltīm un mērena lietus treniņu un piekrastes sacensību laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Īpaša apstrāde, kas nodrošina ūdens noslīdēšanu no auduma virsmas.

Aizsardzība pret sālsūdeni

Pret sālsūdens un jūras gaisa iedarbību noturīgi materiāli un rāvējslēdzēji.

Aizsardzība pret vēju

Audums ar speciālu pārklājumu samazina vēja radīto aukstuma efektu.

Ūdensnecaurlaidīgs

Apst. 2 stundas mērenā lietū 2000 mm pēc Šmerbera skalas Kabatas nav ūdensnecaurlaidīgas.

Kabatas

3 kabatas ar aizdari.(1 iekšējā un 2 ārējās).

Elpojamība

Ļoti elpojošs audums ar pārklājumu (RET < 12):samazina kondensāta veidošanos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensnecaurlaidība 1/2

Mēs mērām ūdens spiediena auduma pretestību, izsakot to ūdens staba milimetros (saskaņā ar ISO 811 standartu).Jo lielāku ūdens spiedienu iztur audums, jo ūdensnecaurlaidīgāks tas ir.Ūdensnecaurlaidības novērtējums:Gan jauns, gan lietots (5 mazgāšanas reizes) materiāls spēj izturēt 2000 mm ūdens spiedienu.Šis rādītājs atbilst 2000 pēc Šmerbera skalas – vidējs ūdens spiediens lietus laikā.Šīs jakas ūdensnecaurlaidība ir testēta mērena lietus simulācijā (60 l/m²/h) 2 stundas.

Ūdensnecaurlaidība 2/2

- Vidēji augsta apkakle

- Spiedienliets plastmasas rāvējslēdzējs novērš sālsūdens izraisītu oksidāciju

- Ūdeni atgrūdoši komponenti (ūdens noslīd no ūdens, neiesūcoties tajā)

- 100% ūdensnecaurlaidīgas vīles

- Centrālais atvērums ar pārloku un ūdens novadīšanas kanālu optimālai ūdensnecaurlaidībai.

Kapuce.

Kapuce ir ielokāma jakas apkaklē.Tādējādi jūsu anorakam tiek piešķirts pilnīgi atšķirīgs izskats.Pilnībā regulējams kapuces dziļums un augstums.

Kabatas.

Divas kabatas ar rāvējslēdzēja aizdari jakas priekšpusē roku vai dažu piederumu ievietošanai

Viena iekšējā kabata krūšu daļas labajā pusē ar līplentes aizdari

Piezīme:kabatas nav ūdensnecaurlaidīgas.

Rāvējslēdzēja aizdare priekšpusē.

Visā jakas garumā iestrādāts rāvējslēdzējs ar iekšējo pārloku, kas nodrošina aizsardzību no vēja un ūdens.Pārloka apdare ar mīkstu audumu apkakles daļā pasargā zodu.

Elpojamība.

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs testējam tā ūdens iztvaikošanas pārneses pretestību jeb RET (ISO 11092 standarts).Jo mazāka ir auduma pretestība, jo lielāks mitruma daudzums ir iztvaikojis, tādējādi norādot uz augstāku auduma elpojamību.Mēs pieņemam, ka:RET < 9 = ļoti elpojošs audums

9 < RET < 12 = elpojošs audums

“100” modeļa burāšanas anoraka RET ir 12.

Informācija par ūdens atgrūšanas īpašībām.

Audums ir ūdeni atgrūdošs, ja ūdens noslīd no auduma virsmas tajā neiesūcoties.Jūsu anoraks nepiesūcas ar ūdeni un saglabā savu vieglumu un auduma elpojamības īpašības.Ūdens atgrūšanas spēja tiek panākta, apstrādājot auduma ārpusi ar ūdeni atgrūdošu līdzekli, taču valkāšanas gaitā tā var mazināties.Ūdens atgrūšanas spēju iespējams atjaunot, ievietojot jaku žāvētājā un 10 minūtes un žāvējot zemākās temperatūras iestatījumā.

Kā pareizi mazgāt šo apģērbu?

Lai saglabātu auduma ūdens atgrūšanas spēju, apģērbu ieteicams mazgāt reti.Pirms mazgāšanas aizveriet visus rāvējslēdzējus un atlokus, iztukšojiet visas kabatas un izgrieziet apģērbu uz kreiso pusi.Apģērbs ir mazgājams sintētisko audumu ciklā, 30 °C vai 40 °C, izmantojot jūsu ierasto mazgāšanas līdzekli.Neizmantojiet apģērba mīkstinātāju vai balinātāju, jo tādējādi iespējams sabojāt apģērbu un mazināt tā veiktspēju.Ļoti svarīgi:izvēlieties pilnu skalošanas ciklu vai papildu skalošanu.

Apģērba ūdens atgrūšanas spēju atjaunošana.

Žāvēšana ir ārkārtīgi svarīgs posms auduma ūdens atgrūšanas spēju atjaunošanā.Mēs iesakām žāvēt apģērbu izklātu uz apģērbu statīva un atstāt to dabiski izžūt ārpus telpām.Uzmanību: nekad nežāvējiet apģērbu tieši uz radiatora.Tad ievietojiet apģērbu veļas žāvētājā un iestatiet īso sintētisko apģērbu ciklu, t.i., 10–15 minūtes, pirms izgriezt to atpakaļ uz pareizo pusi.Uzmanību: nepāržāvējiet apģērbu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Kapuce: 100.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Anoraku testējuši un atzinīgi novērtējuši mūsu pieredzējušie sacensību testētāji.