Filtri 0
Filtri 0
INESIS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu golfa dizaineri izstrādāja šo puloveru golfa spēlei maigos laika apstākļos pie temperatūras no 10 °C līdz 20 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Piegriezums kopā ar komfortu valkājot kokvilnu, ļauj jums viegli veikt sitienu.

Izturība

Pēc katras mazgāšanas saglabā formu un krāsu kontrastu.

Siltums

Šis pulovers ir lieliski piemērots temperatūrā no 10 līdz 20 °C.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Informācija par piegriezumu un izmēriem.

Šī pulovera taisnais piegriezums der visām ķermeņa formām.

Attēlā mūsu modelis valkā M izmēru, viņa augums ir 1,85 metri.

“Inesis” produktu dizains

Mēs izstrādājam savus produktus, lai atvieglotu jūsu atvēzienu, lai vai kāds tas būtu, un neatkarīgi no jūsu prasmju līmeņa.“Inesis” ir komanda ar golfa entuziastiem, kuri pateicoties jūsu atsauksmēm, izgatavo katru produktu tā, lai golfa spēle vienmēr būtu baudas avots.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim puloveram ir veiktas secīgas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai novērtētu tā spēju saglabāt formu un krāsu.Tās veic ārēja laboratorija, lai pārliecinātos, ka visā izstrādes procesā ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park” Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mūsu dizaineri iedomājas un izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus.Pēc tam produktus pakļauj nopietniem testiem ārpus telpām, jo mēs esam pārliecināti, ka nevar aizstāt reālās dzīves situācijas, kuras piedzīvosiet, lai panāktu pastāvīgu progresu.