Filtri 0
Filtri 0
TRIBORD

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • MELNA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineri – un vienlaikus burātāji – ir izstrādājuši šo vēju aizturošo “Softshell” jaku burāšanai vēsā laikā un smalkā lietū.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Īpaši apstrādāta, lai uz auduma virsmas neuzkrātos ūdens un mitrums.

Elastīgums

Apkaklē ielokāma kapuce

Regulējams

Regulējama jostasvieta un aproces. Regulējama kapuce: augšpusē un apkakles daļā

Siltums

Flīsa odere. Nodrošina valkātājam siltumu apt. 10–13 °C temperatūrā

Aizsardzība pret vēju

Membrāna novērš vēja radīto aukstuma sajūtu. Regulējamas aproces

Kabatas

3 ārējās kabatas ar rāvējslēdzēja aizdari, 1 skavu atslēgas izmēra krūšu kabata

Elpojamība

Nodrošina ķermeņa radīto sviedru novadīšanu. Viegli padušu zonas ielaidumi

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir “Softshell” vairākslāņu materiāls?

“Softshell” ir augsti funkcionāls audums, kas sastāv no trīs materiāliem: elpojošas un vēju aizturošas membrānas, kas veido starpslāni starp ūdensnecaurlaidīgo ārējo slāni un silto, ērto flīsa iekšējo slāni. Šī materiāla īpašības ļauj tam nodrošināt efektīvu aizsardzību pret vēju, sniedzot valkātājam termisko komfortu un elpojamību, visas šīs priekšrocības apvienojot vieglā jakā.

Kas ir ūdens atgrūšana?

Nejaukt ar ūdensnecaurlaidību. Auduma ūdens atgrūšanas spēja tiek panākta, to apstrādājot ar ūdeni atgrūdošu impregnēšanas līdzekli. Šī procesa rezultātā ūdens noslīd no auduma virsmas, tajā neiesūcoties. Ja jakai piemīt ūdeni atgrūdošas īpašības, tiek novērsta ūdens iesūkšanās virskārtas audumā; apģērbs saglabā vieglumu, tajā neiesūcas ūdens un tas ir arī ātrāk žūstošs.

Kas ir auduma elpošanas spēja un RET indekss?

Auduma elpojamība atbilst tā spējai izvadīt ķermeņa radītos tvaikus (sviedrus). To aprēķina, izmantojot RET (izturības pret iztvaikošanas pārnesi) indeksu, ko izsaka ar PAa·m²/W.

RET ir pretestības indekss; jo zemāka indeksa vērtība, jo augstāks apģērba elpojamības līmenis. RET no 6 līdz 12: ļoti laba elpojamība; RET no 12 līdz 20: laba elpojamība; RET virs 20: nav elpojamības. Zīmola “Tribord” izstrādātās “Softshell” jakas RET indekss ir 18,85 PAa·m²/W.

Cik svarīga ir vēja necaurlaidība?

Aizsardzība pret vēju ir īpaši svarīga, jo vējš var būtiski atvēsināt ķermeni gan aktīvi darbojoties, gan atpūšoties. Saskaņā ar vēja radītā vēsuma modeli, kas aprēķina, kā tiek izjusta gaisa temperatūra, darbojoties vējā un aukstumā: ja gaisa temperatūra ir 5 °C un vēja ātrums ir 30 km/h, izjustā temperatūra būs 0 °C; ja gaisa temperatūra ir 0 °C un vēja ātrums ir 30 km/h, izjustā temperatūra būs -6 °C. Mūsu produktu izgatavošanā izmantotie materiāli palīdz pretoties vēja dzestrumam

Kāda ir jakas kapuce?

Jakas kapuce ir izgatavota no viegla, ūdeni atgrūdoša auduma. To iespējams ievietot jakas apkaklē, nostiprinot ar spiedpogu aizdari. Kapuces vīļu novietojums ir tāds, lai kapuce pielāgotos valkātāja galvas kustībām. Pielāgošanas punkts kapuces augšpusē ļauj to noregulēt pareizā augstumā. Papildu pielāgošanas punkti apkakles daļā ļauj izmainīt kapuces platumu, lai novērstu vēja un aukstuma iekļūšanu. Kapuces veiktspējas testēšana veikta gan ar papildu uzvilktu ūdensizturīgu jaku, gan bez tās.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt uz pakaramā vai salocītu, sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ūdensnecaurlaidīga. Kabatas nav ūdensdrošas. Iztur sīku lietu (līdz 30 min).

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi