Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Jaunākā jaka “Van Rysel Racer” klāstā ir radīta intensīviem braucieniem 7°C‒15°C temperatūrā. Ideāls risinājums sportiskiem braucieniem.

PRIEKŠROCĪBAS

Aerodinamika

Ļoti piegulošs dizains uzlabo aerodinamiku.

Ūdeni atgrūdošs

Vēju aizturoša un ūdensizturīga membrāna pasargā viegla lietus laikā.

Viegls

Ziemas jakai neraksturīgi mazs svars ‒ tikai 340 g.

Siltums

Ļoti plāna un ļoti silta. Ar apakškreklu var braukt pat 6°C temperatūrā.

Optimāla temperatūra

Ieteicama riteņbraukšanai no 6°C līdz 15°C temperatūrā.

Kabatas

7 atdalītas kabatas

Elpojamība

Tīklveida audums aizmugurē un roku apakšdaļā ļauj ātri izvadīt siltumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izšķirošas dizaina izvēles

Reizēm, lai izceltos, ir jābūt atšķirīgam. Mūs “Van Rysel” virza veiktspēja. Un attiecībā uz ziemas jakām tas nozīmē bezkompromisa siltumizolāciju.

Bez kompromisiem attiecība uz siltumu, izmantojot “Kima Toplight”, materiālu, kas ir plāns, viegls un vēja necaurlaidīgs. Nekādu kompromisu attiecībā uz gaisa caurlaidību, izmantojot “Matrix” materiālu muguras augšdaļā un padusēs. Bez kompromisiem attiecībā uz aerodinamiku, plāna, cieši pieguļoša jaka ar garākas aizmugures dizainu.

Pagarinātas aizmugures dizains

Kā redzams šajos fotoattēlos, mēs izlēmām pagarināt jakas aizmuguri. Iemesls ir pavisam vienkāršs: tādējādi jūsu riteņbraukšanas bikses un mugura ir pasargāta no šļakatām.



Vēl viena jakas dizaina priekšrocība ir kabatu pozīcija. Kabatas izvietotas zemāk, lai riteņbraukšanas laikā lietu ielikšana vai izņemšana no tām būtu vieglāka.

Kas ir Pro Fit dizains?

Pro Fit ir Van Rysel riteņbraukšanas apģērbu dizains. Tas piemērots nopietniem riteņbraucējiem, kas vēlas, lai drēbes ir piegulošas un neierobežo kustību brīvību.

Šo jaku paredzēts vilkt virs apakškrekla. Ja plānojat to vilkt virs divām apģērba kārtām, mēs iesakām izvēlēties par vienu izmēru lielāku jaku.



Mūsu “Pro Fit” dizains ir paredzēts regulārai riteņbraukšanai. Ja domājat, ka jums vajadzīga mazliet apjomīgāka jaka, izvēlieties par vienu izmēru lielāku.

Elementi, kas padara jaku īpašu

Šī jaka patiesi izceļas, jo katrs tās elements ticis rūpīgi pārbaudīts un izstrādāts.



- Atloks apakšējam rāvējslēdzējam, lai tas nesabojātu riteņbraukšanas bikses.

- Atloks augšējam rāvējslēdzējam, lai tas nekairina kaklu.

- Mīkstas piedurknes ar elastīgām aprocēm

- Mazas aukliņas uz rāvējslēdzējiem, lai atvieglotu to satveršanu, valkājot cimdus

Kabatas

Jakai ir 7 kabatas.

2 mazas sānu kabatas, kuras var izmantot atkritumu uzglabāšanai.

5 kabatas aizmugurē:

- 2 kabatas uzkodām un maziem priekšmetiem ‒ 1 aizvelkama kabata mobilajam tālrunim/atslēgām/kartēm ‒ 1 tīkla kabata cimdiem, cepurei vai citiem piederumiem.

Tehniskā specifikācija

100% poliesters

RET < 12, gaisa caurlaidības pakāpe: 4/5.

Galvenais materiāls: 185 g/m2

Kuru jaku izvēlēties: “Racer” vai “Xtrem”?

Šīs divas jakas ir ļoti atšķirīgas. “Racer” sver 340 g, savukārt “Xtrem” sver divreiz vairāk - 680 g.

“Racer” ir pieguloša jaka, kas piemērota braukšanai pavasara, rudens un ne pārāk aukstā ziemas laikā. Ja temperatūra ir zemāka par 7°C, šī jaka vairs nespēj nodrošināt nepieciešamo siltumizolāciju, un jāsāk domāt par Xtrem.



Ņemiet vērā, ka šīs jakas ir ūdeni atgrūdošas, nevis ūdensnecaurlaidīgas. Tāpēc, ja ir lietus iespēja, iesakām ņemt līdzi īpaši vieglu lietus jaku.

Kopšanas ieteikumi

Lai jaka nezaudētu savu kvalitāti un izskatītos lieliski gadu no gada, iesakām to mazgāt veļas mašīnā 30 °C temperatūrā, izvēloties sintētisko audumu mazgāšanas ciklu. Pirms jakas mazgāšanas aizvelciet rāvējslēdzējus.

Neizmantojiet veļas žāvētāju un veļas mīkstinātāju. Nedrīkst arī ķīmiski tīrīt.

Žāvējiet uz auklas labi ventilētā vietā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šīs jakas 2019. un 2020. gada ziemā Ardēnos (Beļģijā) un Lillē testēja pieredzējuši riteņbraucēji. Šīs jakas ir mūsu dizaineru komandu un ar Decathlon saistītu un nesaistītu 20 riteņbraucēju kopdarbs.

Garantija

2 Gadi