Filtri 0
Filtri 0
BTWIN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Vai reizēm dodaties izbraukumos pilsētā un vēlaties sevi pasargāt no lietus un vēja, kā arī būt redzami diennakts gaišajā laikā? Jaka 100 paredzēta jums

Neļaujiet lietum sevi pārsteigt. Salokiet ūdensnecaurlaidīgo jaku un ielieciet somā, lai paņemtu līdzi, lai kurp arī dotos. Atveres sānos uzlabo ventilāciju.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Vienkārši ielokiet to aizmugures kabatā un ņemiet līdzi.

Viegls

Ņemiet līdzi visur ‒ jaka sver tikai 300 g (L izmērs).

Redzamība

Pamanāmi no visām pusēm dienas laikā, pateicoties neona dzeltenajai krāsai.

Aizsardzība pret vēju

Pasargājiet sevi no vēja, pateicoties auduma pārklājumam

Ūdensnecaurlaidīgs

Nesamirkstiet 2 stundu garos izbraukumos, pateicoties līmētām šuvēm un kapucei.

Ventilācija

Ventilācijas atveres sānos ļauj ieplūst gaisam

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Redzamība dienā

Dienas redzamībai sertificētā jaka padarīs jūs redzamus diennakts gaišajā laikā, pateicoties auduma neona krāsai, kas ir mazliet atstarojoša.

Riteņbraucējiem piemērota forma

Jaka 100 paredzēta neregulāriem pilsētas izbraucieniem lietainā laikā. Jakas piegriezums, atrodoties riteņbraukšanas pozīcijā, ļauj nosegt muguras lejasdaļu, rokas, kaklu un roku locītavas, nodrošinot izcilu aizsardzību pret nelielu lietu un vēju. Ventilācijas atveres roku apakšā uzlabo gaisa plūsmu.

Ķiveri varat vilkt virs kapuces vai zem tās.

Lai atvieglotu nešanu, varat to ielocīt aizmugurējā kabatā.

Ūdensnecaurlaidība

Šīs jakas izturīgais materiāls ar pārklājumu, kā arī noslēgtās šuves padara jaku ūdensnecaurlaidīgu. Auduma pretestību ūdens radītajam spiedienam izsaka mm (tests balstīts uz ISO 811). Mūsu materiāls spēj izturēt 2000 mm ūdens staba radītu spiedienu. Galaprodukts tiek pārbaudīts laboratorijā veiktā lietus testā, kur tiek atveidoti vidēji stipru lietusgāžu apstākļi: 60 l ūdens uz kvadrātmetru 2 stundas.

Produkta elpojamība

Hidrofīls pārklājums (RET=12): mazina kondensāta veidošanos apģērba iekšpusē.

Lai noteiktu, vai audums ir elpojošs, mēs pārbaudām tā iztvaikošanas pretestību jeb RET (tests balstīts uz ISO 11092). Jo zemāka pretestība, jo vairāk ķermeņa radītos ūdens tvaikus audums izvada un jo elpojošāks tas ir.

Ekoloģisks dizains

Produkts izgatavots no 100% pārstrādātas poliestera šķiedras.

Izmantojot pārstrādātas poliestera šķiedras, tiek samazināts uz naftas produktu bāzes veidotu resursu patēriņš.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas kārtīgi jāizžāvē, pretējā gadījumā var veidoties kondensāts. Pēc lietošanas izžāvējiet produktu.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota izbraucieniem lietusgāzēs.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

100% ūdensnecaurlaidīgas šuves, kas pārbaudītas laboratorijā. Šis produkts ir izturējis lietus testu, kurā 1 stundu laikā tas tika pakļauts 60 l/m2 iedarbībai. Šajā testā tiek atveidoti viegla lietus apstākļi.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šī jaka ir individuālais aizsarglīdzeklis (IAL), kas padara nēsātāju redzamāku. Tās CE atbilstību pārbaudījusi pilnvarota iestāde: SGS Fimko, Nr. 0598, Takomotie 8, 00380 Helsinki, Finland. EC tipa tests tika veikts, pamatojoties uz 2. IAL kategorijas NF EN 1150 standarta prasībām