Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL Kods. 8551824 2722890

Vīriešu šosejas riteņbraukšanas garpiedurkņu ziemas jaka “RC100”, melna

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šo videi draudzīgo šosejas riteņbraukšanas jaku mēs izstrādājām, lai iesācēji varētu komfortabli braukt pat ziemā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Priekšpuses un roku aizsardzība pret lietu.

Siltums

Flīsa iekšpuse. Ķermeni un rokas sedz vēja necaurlaidīgs audums. Augsta apkakle.

Kabatas

Krūšu kabata ar rāvējslēdzēju. 2 aizmugurējās kabatas 2/3 1/3 veidā

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Videi labvēlīga konstrukcija

Izmantojot pārstrādātu poliesteri, mēs samazinām naftas resursu patēriņu, tajā pašā laikā piedāvājot produktu ar identiskām īpašībām. Pāreja uz pārstrādātiem izejmateriāliem ļauj samazināt CO2 izmešu daudzumu par aptuveni 10%.

Vides marķējums

Uzņēmums Decathlon ir pievienojies Francijas Vides ministrijas produktu marķēšanas sistēmai, kas piedāvā katram produktam piešķirt rādītāju no A līdz E. Šis marķējums sabiedrībā jau ir labi pazīstams, jo to izmanto sadzīves tehnikas un automobiļu ražotāji. Mūsu mērķis ir tālāk popularizēt šo produktu novērtēšanas līdzekli, ko izmanto mazumtirgotāji visās valstīs. Decathlon aktīvi iesaistās šajā procesā visā Eiropā

Kā tiek aprēķināti mūsu produktu vides vērtējumi?

Uzņēmumā Decathlon vides ietekmes vērtējums atspoguļo katra produkta ietekmi uz vidi visa tā dzīves ciklā garumā un tā pamatā ir vairāki vidi ietekmējoši kritēriji. Rādītāja ietekmes aprēķināšana ir automātisks process, kas ir pilnībā integrēts mūsu izstrādes komandu izmantotajos izstrādes rīkos. Šis rādītājs ļauj mums standartizēt savas vērtēšanas metodes un lielākā mērā rēķināties ar vidi produkta izstrādes gaitā.

Riteņbraukšanas jakas mērķis

Trešais slānis aizsargā jūs pret laikapstākļiem, piemēram, aukstumu un vēju, savukārt apakšējie slāņi nodrošina siltumu un elpotspēju. Valkājot piemērotu riteņbraukšanas jaku, nekādi laika apstākļi nespēs ietekmēt jūsu rezultātus un komfortu.

Šī riteņbraukšanas jaka “RC100” ļauj saglabāt siltumu, lai varētu braukt arī ziemā.

Siltums

Šī ir produkta spēja aizsargāt pret aukstumu. Tas ir atkarīgs no materiāla siltumpretestības un tā, cik gaisu caurlaidošs tas ir. Jo augstāka siltumpretestība, jo vairāk jaka var saglabāt siltumu, ko ķermenis rada, braucot ar velosipēdu.

Šīs RC100 jakas pamatmateriālam ir flīsa odere, tā ir gandrīz gaisu necaurlaidīga ar siltumpretestību 0,053

Svars: 320 g/m2

Kopšanas ieteikumi

Var mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30°C temperatūrā, lietojot tikai nedaudz veļas mazgājamā līdzekļa.

Sintētikas programmā. Izvērst ar iekšpusi uz āru. Nelietot veļas mīkstinātāju. Žāvēt uz auklas siltā, labi vēdināmā vietā. Nežāvēt veļas žāvētājā.Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nebalināt. Nežāvēt uz sildierīcēm.

Auduma elpojamība RET => 5,13

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs pārbaudām tā pretestību pret iztvaikošanu jeb RET (standarts ISO 11092). Jo zemāka ir pretestība, jo vairāk ķermeņa radītā ūdens tvaika izkļūst caur to un līdz ar to auduma elpojamība ir augstāka.

• RET < 6: ļoti elpojošs, piemērots visintensīvākajiem treniņiem • RET 6‒12: elpojošs, piemērots vidēji intensīvai aktivitātei

• RET 12 līdz 20: vidēja elpojamība, nav piemērots intensīviem treniņiem

• RET > 20: zema

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: virspuse: 5.88% Elastāns, 94.12% Poliesteris; Balsts: 13.0% Elastāns, 87.0% Poliesteris; Membrāna: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Kabata: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi