Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu aizrautīgo triatlonistu komanda ir izstrādājusi šo triatlona tērpu, pamatelementu un ikonisku piederumu garo distanču triatloniem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Mugura un padušu zonas, kur svīšana ir visspēcīgākā, ir pārklātas ar sietveida materiālu.

Kustības brīvība

Uzkausētā lente nodrošina triatlona tērpam vairāk funkcionalitātes (elastības).

Samazināta berze

Mazāk šuvju ar diegiem, vairāk uzkausētas lentes berzes samazināšanai.

Ātri žūstošs

Tērpa materiāls ātri žūst, tāpēc riteņbraukšanas laikā jūs nebūsiet slapjš.

Pārklājums

Pilnībā nosegtā mugura un pleci ir pasargāti no saules.

Sēdēšanas komforts

Smalks, mīksts, elastīgs gēlveida audums der kustībām visos 3 sporta veidos.

Kabatas

1 sietveida kabata aizmugurē un 2 termiski uzpresētas kabatas augšstilbu sānos.

Elpojamība

Pilna garuma rāvējslēdzēju var atvērt līdz pat nabai labākai gaisa cirkulācijai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Triatlona tērps apvieno trīs izstrādājumus vienā!

Triatlona tērps ir ikonisks piederums triatlonistiem un viens no galvenajiem izstrādājumiem triatlonam.

- Peldēšanai, jo tā audums ir līdzīgs peldkostīmam.

- Riteņbraukšanai, jo tā smalkais, maigais audums pielāgojas ķermeņa formai un uzlabo sēdēšanas komfortu. Tērps ir kā riteņbraukšanas šorti, to var valkāt bez apakšveļas.

- Skriešanai, jo tā smalkais gēlveida audums ir praktiski nemanāms: varat skriet viegli.

Jums jākoncentrējas tikai uz finiša līnijas šķērsošanu.

Esiet vienmēr sauss!

Triatlona tērpa vieglie materiāli ir ļoti ātri žūstoši, tāpēc, pārejot no peldēšanas uz riteņbraukšanu, jūs nebūsiet slapjš riteņbraukšanas laikā. Jūs varat arī peldēt ar triatlona tērpu, pavelkot to zem neoprēna kostīma, lai ietaupītu laiku pārģērbjoties.

Triatlona tērpam ir iestrādāts sietveida materiāls sviedru novadīšanai vietās, kur ķermeņa svīšana ir visizteiktākā ‒ padusēs un gar mugurkaulu.

Mazas nianses, kas izmaina visu!

- Triatlona tērpam uz rokām un augšstilbiem ir termiski uzpresēta gumija, lai tas nepārvietotos lietošanas laikā vai uzvelkot neoprēna kostīmu peldēšanas posmam.

- Pilna garuma rāvējslēdzēju var atvērt līdzīgi kā vestei labākai gaisa cirkulācijai sacensību laikā. Tas arī padara ērtākus tualetes pārtraukumus!

- Triatlona tērpa augšdaļa ir veidota no ļoti viegla materiāla, lai nodrošinātu komfortu un ātru žūšanu. Šortu daļa nodrošina ļoti labu atbalstu.

Izstrādājums, kas paredzēts barības uzglabāšanai.

Lai šķērsotu īsas distances triatlona sacensību (3–6 stundas) finiša līniju, jums ir jāēd! Šīm triatlona tērpam uz augšstilbiem ir divas termiski uzkausētas kabatas: jūs tās nejutīsiet, jo tās ir bez šuvēm un rāvējslēdzējiem, turklāt tajās ievietotie produkti ir piespiesti, tāpēc tie nekustēsies.

Muguras apakšdaļā ir divas sietveida materiāla kabatas. Kopumā šajās četrās kabatās var ievietot līdz pat 10 batoniņiem/želejām, kas nepieciešami enerģijas atgūšanai.

Tērps, triatlona kostīms, triatlona tērps. Kādas ir atšķirības?

Nekādas! Tas ir tāda paša veida triatlona tērps, tērps trīs vienā — jūs izvēlaties vajadzīgo. Nesajauciet ar neoprēna hidrotērpu, kas nodrošina peldspēju un izolāciju peldēšanai.

Vai lietot papildu tērpu peldēšanai?

Tas ir atkarīgs no ūdens temperatūras!

Neoprēna kostīms nodrošina peldspēju, kas ir svarīga peldēšanas posmā. Noderīgi zināt: Francijas Triatlona federācija aizliedz lietot izotermiskos peldkostīmus, ja temperatūra ir virs 24 °C, un tie ir obligāti, ja temperatūra ir zemāka par 16 °C. Starp 16 °C un 24 °C izvēle ir jūsu rokās.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ducis triatlonistu pārbaudīja šo triatlona tērpu tā izstrādes laikā, treniņos un sacensībās. Pielāgošanā, lietošanā, kā arī šuvju pārbaudēs, mūsu vietējie vēstnieki un ārējie lietotāji ieguldīja visu!

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Garo distanču triatlona tērpu vienbalsīgi apstiprināja mūsu testētāji — vietējie vēstnieki un ārējie lietotāji.