Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • DZELTENA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu inženieru izstrādātā un zemā temperatūrā pārbaudītā vēju aizturošā jaka pasargās jūs no saltiem vējiem un nobraucienos.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Ielokās iekšējā kabatā un lieliski iederas jakas aizmugures kabatā.

Ūdeni atgrūdošs

Pasargās viegla un pārejoša lietus gadījumā.

Viegls

Īpaši viegls modelis: L izmērs sver vien 91 g

Aizsardzība pret vēju

Izcila aizsardzība nobraucienos un izbraucienos vēsā laikā.

Elpojamība

Atveres aizmugurē un roku apakšdaļā izvada sviedrus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izcila aizsardzība vēsā laikā.

Riteņbraukšana vēsā laikā, saltā vējā un, protams, nobraucienos. Ir daudz dažādu situāciju, kurās ar jaku var nepietikt. Mūsu īpaši vieglā un vēju aizturošā veste ir izstrādāta un testēta tieši šādām situācijām. Šī veste ir piemērota visdažādākajiem apstākļiem, kas riteņbraukšanas laikā varētu jūs pārsteigt, turklāt to ir ērti uzglabāt jakas kabatā, pateicoties tās īpaši kompaktajam salokāmajam maisiņam.

Ūdeni atgrūdoša un vēju aizturoša.

Degree elements ir vēju aizturošs, tāpēc arī īpaši vieglā vēju aizturošā veste garantē optimālu aizsardzību pret vēju un aukstumu.

Mūsu inženieri Degree elementu izvēlējās tāpēc, ka apstrādes procesā tam var piešķirt ūdens atgrūšanas spēju. Īpaši vieglā veste pasargā torsu ne tikai no vēja, bet arī no viegla lietus.

Īpaši viegla.

Degree elements tika izvēlēts ne tikai tāpēc, ka tas ir vēju aizturošs un ūdeni atgrūdošs, bet arī tāpēc, ka tas ir viens no vieglākajiem tirgū pieejamajiem materiāliem. Visas minētās īpašības un kompaktā uzglabāšana padara šo īpaši vieglo vesti par vienu no vieglākajām vēju aizturošajām tirgū.

Piegriezums

Šī vēju aizturošā veste ir ļoti pieguloša, ērta un aerodinamiska.

Dizaina nianses, kas pieder augstākajai snieguma klasei

- Ventilācija: Aizmugure pilnībā izgatavota no tīklveida auduma, tādējādi padarot vesti ļoti elpojošu

- Ērti pieejama kabata: aizmugurējais atloks garantē ērtu piekļuvi jakas kabatai.

- Uzglabāšana: Integrēta kompakta kabata

- Komforts: Aizsegs rāvējslēdzēja augšdaļā novērš kakla nobrāzumus

- Aizsardzība: auduma mala rāvējslēdzēja iekšpusē aiztur vēju.

- Atbalsts: veste ir elastīga viduklī un ap rokām, tādējādi sniedzot izcilu atbalstu.

Tehniskā specifikācija

- 4 mm YKK spirālveida rāvējslēdzējs, auklas savilcējs ar atvērtu galu.

Kopšanas ieteikumi

Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C temperatūrā, sintētikas programmā. Izvērst ar iekšpusi uz āru. Lietot minimālu mazgāšanas līdzekļa daudzumu. Nelietot veļas mīkstinātāju. Žāvēt uz auklas siltā, labi vēdināmā vietā. Nežāvēt veļas žāvētājā. Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nebalināt. Nežāvēt uz sildierīcēm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu produktu dizaina speciālistu komanda strādā B'Twin ciematā Lillē, Flandrijā (Francija). Visa gada garumā mēs plānojam un izstrādājam jaunus produktus, kas ir viegli lietojami, izskatās lieliski un ietver tehniskos risinājumus riteņbraukšanas pieredzes uzlabošanai. Mūsu entuziasma pilno dizaineru komandas testē visus prototipus, līdz tie ir gatavi lietošanai.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šosejas velosipēdu ražotāji ir ļoti konkurētspējīgi. Lai mūsu produkti izceltos konkurentu vidū, visu Road Racing produktu izstrādē mēs sadarbojamies ar mūsu Btwin AG2R La Mondiale U19 komandu. Viņu prasības un braucienu intensitāte ļauj sasniegt vēlamo rezultātu un pārliecināties, ka mūsu piedāvāto produktu kvalitāte atbilst augstajiem standartiem.