Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Šī ūdensnecaurlaidīgā jaka, ko izstrādājuši aizrautīgi šosejas riteņbraucēji, ļauj ērti ar to braukt mitrā vai vējainā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Īpašs griezums ērtākai riteņbraukšanas pozīcijai.

Elastīgums

Elastīgs audums lielākam komfortam un kustību brīvībai.

Ūdensnecaurlaidīgs

8000 mm ūdens staba membrāna pasargā jūs no spēcīga lietus.

Kabatas

Krūšu kabata ar rāvējslēdzēju un plata kabata ar rāvējslēdzēju aizmugurē.

Elpojamība

Audums, kas uzsūc sviedrus (RET 7,8)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensizturīgs audums

Auduma ūdensizturību nosaka, mērot tā pretestību pret ūdens staba spiedienu un tā tiek izteikta milimetros (tests tiek veikts saskaņā ar ISO 811 standartu). Jo augstāks spiediens, jo augstāka auduma ūdensnecaurlaidība.

Jakas RC500 ūdensizturības rādītāji ir šādi: 8,000 mm pirms mazgāšanas, 5,000 mm pēc 5 mazgāšanas reizēm.

Jakas ūdensnecaurlaidība

Izstrādājuma ūdens necaurlaidībai ir svarīgs ne tikai audums, tā dizains arī ir būtisks. RC500 šuves ir hermētiski noblīvētas, un mēs esam izvēlējušies ūdensnecaurlaidīgu rāvējslēdzēju YKK AquaGuard®.

Auduma elpojamība (RET)

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs pārbaudām tā pretestību pret iztvaikošanu jeb RET (standarts ISO 11092). Jo zemāka ir pretestība, jo vairāk ķermeņa radītā ūdens tvaika izkļūst caur to un līdz ar to auduma elpojamība ir augstāka.

• RET < 6: īpaši elpojošs, piemērots visintensīvākajai fiziskai aktivitātei.

• RET 6‒12: ļoti laba elpojamība ‒ piemērots mēreniem treniņiem.

• RET 12–20: samērā elpojošs, fiz. aktivitātei nepietiekams.

• RET >20: zema elpojamība, fiz. aktivitātei neder.

Membrāna vai pārklājums?

Jakas RC500 audumam ir membrāna.



Membrāna ir ļoti plāns plastmasas (poliuretāna) slānis ar mikroperforējumu, kas nodrošina apģērba ūdensizturību un elpojamību. Tā ir arī ļoti elastīga, vieglāka, izturīgāka un ar labāku elpojamību nekā audums ar pārklājumu.

Pārklājums ir slānis, kas tiek uzklāts auduma iekšpusē un padara to ūdensnecaurlaidīgu. Šāds risinājums nav tik dārgs kā membrāna un tam ir nepieciešama aizsargājoša odere.


Salokāms atloks

Kā jau jūs zināt, ja ceļš ir mitrs, var būt ļoti nepatīkami, ka bikses tiek noklātas ar šļakatām no aizmugurējā riteņa. Lai atrisinātu šo problēmu, mēs esam aprīkojuši jaku RC500 ar salokāmu atloku muguras daļas pamatnē. To var ielocīt jakas aizmugurē, lai tas nebūtu redzams, kā arī tas tiešām ir ļoti praktisks.

Protams, nav pat jāsaka, ka dubļusarga uzstādīšana velosipēda aizmugurē sniedz vēl lielāku aizsardzību pret šļakatām.

Piegriezums

Klasisks griezums: pieguļošs un ērts. Mūžam aktuāls griezums ir ideāli piemērots gan ilgākos braucienos, gan atelpas brīdī.



Šis modelis ir pieguļošāks nekā mūsu Relaxed Fit modelis, bet ne tik ciešs kā Pro Fit modelis.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu izstrādājumu konstruēšanas komandas, ko veido riteņbraukšanas entuziasti, galvenā mītne atrodas Lillē, Francijas ziemeļos, un Flandrijas leģendāro ceļu tuvumā. Lai pārliecinātos, ka šī lietus jaka ir patiešām izdevusies, mēs to testējām visas ziemas garumā dažādos Flandrijas nostūros. mēs ticam, ka varam nepārtraukti uzlabot savus izstrādājumus, tikai pakļaujot tos reālās pasaules apstākļiem, kurus jūs izbaudāt uz sava velosipēda.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu jaku RC500 ir apstiprinājuši Remi un Olivjē ‒ divi velobraucēji, kas veica 15 000 km garu ceļojumu pa Eiropu, 6 mēnešos apceļojot 26 valstis.