Filtri 0
Filtri 0
ROCKRIDER

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šīs izturīgās kalnu riteņbraukšanas bikses ir izstrādātas līdz 4 stundām ilgiem kalnu izbraucieniem siltā laikā.

To audums nodrošina labu termisko izolāciju, lai saglabātu jūsu siltumu, savukārt lenču dēļ tās lieliski pieguļ.

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Balsts: 100.0% Poliesteris; Polsterējums – iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Polsterējums – ārējais materiāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Vairāk gaisa — sietveida audums muguras augšdaļā efektīvai ventilācijai.

Pretestība pret berzi

Neļaujiet dabai jūs aizkavēt! Audums ir izturīgs pret berzi un aizķeršanos.

Siltums

To audums nodrošina labu termisko izolāciju, lai saglabātu jūsu siltumu.

Elastīgums

Audumā esošais elastāns garantē kustību brīvību.

Sēdēšanas komforts

Līdz 4 stundām ilga komfortabla braukšana ar ergonomisku putu polsterējumu.

Stabilitāte

Pateicoties vieglajām lencēm, bikses vienmēr paliks savā vietā un neburzīsies.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Četri apģērba slāņi siltumam izbraucienos ar kalnu velosipēdu ziemā

Kā nodrošināt siltumu un sausumu, ziemā dodoties kalnu velotūrisma izbraucienā?

Lūk, mūsu četru slāņu metode ķermeņa augšdaļai:

sāciet ar apakšveļu;

otrajā slānī uzvelciet bikses ar lencēm;

trešajā slānī velciet riteņbraukšanas anoraku. Īpaši nepatīkamos laikapstākļos ūdensizturīga vai vēju aizturoša jaka kalpos kā ceturtais slānis.

Vai esat gatavs? Tad uz priekšu! Varat doties ziemas velotūrisma braucienā ar visām ērtībām.

Tiešām atjautīgs dizains — griezums, vīles, materiāli

Bikšu konstrukcija ar pārdomātām niansēm, rūpējoties par jūsu komfortu:

bikšu griezums, vieglas lences, rāvējslēdzēji staru galos — viegli uzvelkamas bikses, kas paliek savā vietā arī ilgākas velotūres laikā.

Maksimāls komforts, minimāli traucējošas — vīles ap polsteri nošūtas, īpaši rūpējoties par jūsu komfortu braucienos līdz trīs stundām.

Dažādi audumi novirza svīšanas radīto mitrumu un pasargā no aukstuma un koku zariem.

Velobikšu polstera noslēpums — Rockrider ražošanas process

Lai jūs varētu maksimāli izbaudīt katru kalnu velotūrisma braucienu, mūsu dizaina un prototipēšanas nodaļas izstrādāja īpašu metodi bikšu polstera izliešanai un iestrādāšanai bikšu sagatavē. Kāds ir rezultāts? Cieša noturība un minimāla berze arī ilgākos braucienos.

Lai atklātu mūsu ražošanas procesa noslēpumus, noskatieties šo video!

Kāpēc valkāt riteņbraukšanas bikses ar lencēm?

Ņemot vērā kalnu riteņbraucēja braukšanas pozīciju, muguras un sānu aizsardzība no aukstuma un drēgnuma ir īpaši nozīmīga. Bikšu lences apklāj muguras daļas, kas ir visjutīgākās pret aukstumu. Lences ir būtiskas, jo notur bikses savā vietā arī tad, kad no svara ir katra sekunde un jūs minat pedāļus ar maksimālu atdevi.

Kāds ir rezultāts? Bikses paliek savā vietā, bet jūs pats ‒ siltumā. Ja tas jums neliek aizdomāties par kādu ilgāku velotūri jau šoziem, nu tad... ;)

Jūsu atsauksmes ir mūsu produktu evolūcijas atslēga

Mēs ņemam vērā ikvienu klientu atsauksmi, lai nepārtraukti uzlabotu mūsu produktu ērtumu un efektivitāti. Tā ir mūsu produktu evolūcijas atslēga — jūsu personīgā sporta pieredze!

Tā, piemēram, esam pilnveidojuši šo bikšu lences, kas tagad ir vieglākas un ērtāk uzvelkamas pāri vairākiem apģērba slāņiem, bet to griezums ir īpaši pielāgots, lai bikšu audums nekrokotos visnepiemērotākajās vietās.

Vai zinājāt?

Šādas kalnu riteņbraukšanas bikses ir tas pats, kas kilts Skotijā — var mierīgi iztikt arī bez apakšveļas! Tāpēc iesakām tās mazgāt pēc katras lietošanas reizes.

Turklāt, lai jūs varētu izbaudīt ik stundu, ko pavadāt uz velosipēda, it īpaši nedēļas nogalēs, bikses izžūst vienas nakts laikā!

Iesaka mūsu produktu dizaina nodaļa

Vēl viens padoms pirms dodaties ceļā (vai braucat pa takām): “Vissvarīgākais ir vienmēr būt labi nodrošinātam, vai arī zināt, kur meklējama palīdzība.”

Lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem un nepieļautu, ka iecerētā velotūre pārvēršas ļoti ilgā pārgājienā kājām, vienmēr padomājiet par to, kas var salūzt vai noiet greizi. Tad varat ar mierīgu prātu un sirdi doties ceļā.

Produktu pārbaudes

Produktu izstrādes komanda mūsu ražotnē B'Twin ciematā Lillē, Francijā, nepārtraukti strādā, lai padarītu riteņbraukšanu ērtāku ikvienam mūsu klientam.

Mūsu mērķis ir radīt produktus, kas atbilst riteņbraucēju ikdienas vajadzībām, novēršot visus iespējamos šķēršļus ceļā pretī patiesam riteņbraukšanas priekam.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā un sausā vietā.<br />

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus produktus mēs testējam reālos apstākļos, iesaistot īstus riteņbraucējus. Šie testi papildina pārbaudes, ko veicam laboratorijā, un ļauj mums pārliecināties par mūsu produktu atbilstību, pirms tie nonāk veikalos.

Garantija

2 Gadi