Filtri 0
Filtri 0
BTWIN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Vai vēlaties, lai periodiskajos izbraukumos lietainā laikā jūsu kājas un pēdas paliktu sausas? Šīs virsējās bikses ir īpaši izstrādātas riteņbraucējiem.

Pateicoties šīm virsējām biksēm ar integrētiem apavu pārvalkiem, lietus un peļķes jūs vairs nekad nepārsteigs nesagatavotus. Viegli uzvilkt un novilkt, pateicoties uz manšetēm izvietotām līplentēm.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Vai saule ir atgriezusies? Satiniet virsējās bikses, izmantojot elastīgo jostu

Saderība

Labāka redzamība naktī, pateicoties lielu daļā stiprināmām papildu gaismām.

Ūdeni atgrūdošs

Īpaša apstrāde, kas liek ūdenim noslīdēt no auduma virsmas.

Viegli uzvilkt

Viegli uzvilkt, pateicoties elastīgai vidukļa siksnai un līplentei pie potītēm

Ūdensnecaurlaidīgs

Audums iztur 5 000 mm H2O pirms mazgāšanas un 2 000 mm H2O pēc mazgāšanas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

UNISEX GRIEZUMS VISIEM VELOSIPĒDISTIEM

Integrēti apavu pārvalki garantē jūsu apavu aizsardzību lietainā laikā un sausā laikā tos var ielocīt virsbikses starā.Lai riteņbraukšanas laikā apavi veidotu labu saķeri ar pedāļiem, apavu pārvalku elastīgā saite jānovieto pareizā pozīcijā aiz papēža.

Mūsu 540 un 900 pilsētas riteņbraukšanas virsdrēbēm ir īpašs piegriezums, kas paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm.

Ūdensnecaurlaidība ir:

- Apstrāde ūdens atgrūšanai

Ūdeni atgrūdoša, fluoru nesaturoša ķīmiska metode, kas apstrādājot auduma virsmu, liek ūdenim no tās noslīdēt.Šo apstrādi var atkārtoti aktivizēt ar karstumu (10 minūtes veļas žāvētājā saudzējošā režīmā).

- Ūdensnecaurlaidīga konstrukcija

Mērķis ir izvairīties no ūdens iekļūšanas caur caurumiem vīlēs, novietojot zem tām ūdensnecaurlaidīgu sloksni.

- Ūdensnecaurlaidīgs audums

Auduma spēja novērst ūdens iekļūšanu tajā.

Ūdensnecaurlaidības mērīšana

Ūdensnecaurlaidību mēra Schmerber vienībās vai mmH2O (spiediens, ko rada ūdens stabs).

Materiāls ar vērtējumu 10 000 mmH2O var izturēt 10 metrus ūdens.

Jo lielāks skaitlis, jo augstāka auduma ūdensnecaurlaidība.

Virsējo lietus drēbju kopšana

Lai saglabātu to ūdensnecaurlaidību, iesakām regulāri atjaunot auduma ūdensnecaurlaidību. Varat to darīt ik pēc trim mazgāšanas reizēm vai pēc vairāk nekā desmit lietošanas reizēm lietus laikā. Biksēm piemītošo ūdeni atgrūdušo īpašību var viegli aktivizēt ar karstumu: ievietojiet tās žāvētājā uz neilgu laiku (apmēram 15 minūtes). Pēc mazgāšanas noteikti kārtīgi izskalojiet.

SADERĪBA (APGAISMOJUMS, BIKŠU KLIPŠI)

Katras kājas aizmugurē ir 2 piestiprināšanas sistēmas papildu gaismām.Lielākai kustību brīvībai var savilkt virsbikšu atlokus, izmantojot bikšu klipšus.

Kā panākt optimālu aizsardzību?

Papildiniet virsējās bikses ar ūdensnecaurlaidīgu pončo vai jaku.

Produkta elpojamība

Hidrofīls pārklājums (RET = 12): ierobežo kondensācijas rašanos apģērba iekšpusē. Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs pārbaudām tā pretestību pret iztvaikošanu jeb RET (standarts ISO 11092). Jo pretestība ir zemāka, jo vairāk ķermeņa radītā mitruma izplūst cauri audumam un līdz ar to lielāka ir tā elpojamība.

Piemēram: RET < 9 = īpaši elpojošs audums. 9 < RET < 12 = ļoti elpojošs audums. 12 < RET < 20 = elpojošs audums. RET > 20 = vāji vai slikti elpojošs audums.

Produkta izmēri salocītā veidā

XS / S = 28 cm garš x 7 cm šķērsgriezumā

M / L = 29 cm garš x 7,5 cm šķērsgriezumā

XL / 2XL = 30 cm garš x 8 cm šķērsgriezumā

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas kārtīgi jāizžāvē, pretējā gadījumā var veidoties kondensāts, kas pēcāk radīs nepatīkamu aromātu. Pēc lietošanas izžāvējiet produktu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam 3 ūdensnecaurlaidīgo preču testus: - Ūdensizturīgs audums: Izmantojam Japānas standartu JIS 1092. - Ūdensnecaurlaidības apstrāde: Saskaņā ar ISO 4920 pirms un pēc mazgāšanas, lai garantētu ūdens atgrūdošo īpašību izturību. Ūdensnecaurlaidība tiek vērtēta skalā no 0 līdz 5 (5 ir labākais rādītājs). - Ūdensnecaurlaidīga konstrukcija: Mēs ievērojam īpašus dizaina noteikumus un izmantojam dušas testu, kas imitē dažādu nokrišņu intensitāti, lai pārbaudītu atbilstību šiem noteikumiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaina komanda atrodas pašā Lilles (Francija) centrā, kur laikapstākļi ir ļoti nepastāvīgi. Visa gada garumā mēs izstrādājam jaunus produktus, kas paredzēti riteņbraukšanas pieredzes uzlabošanai. Lai paplašinātu mūsu klāstu ar vēl labākiem produktiem, pirms tie parādās veikala plauktos, tie tiek rūpīgi pārbaudīti reālos lietošanas apstākļos.