Filtri 0
Filtri 0
DREAMSCAPE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SARKANA
  • PELĒKA / MELNA
  • OKERA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Snovborda entuziasti ir izstrādājuši šo jaku, lai jūs varētu iepazīt snovošanu. Izstrādāta tā, lai varētu piestiprināt muguras aizsargu.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Standarta piegriezums, labāka kustību brīvība, pat ar muguras aizsargiem.

Regulējams

Pielāgojamas aproces, pielāgojama kapuce.

Izturība

Komponenti ir izturīgi pret nodilumu, pārraušanu un vilces spēku.

Siltums

90% pārstrādāts pildījums: ķermeņa daļā 80 g/m², piedurknēs un kapucē 60 g/m².

Ūdensnecaurlaidīgs

10 000 mm pārklājums; līmētas galvenās vīles.

Kabatas

4 kabatas: 2 rokām, 1 krūšu, 1 iekšējā kabata. Ir slēpošanas biļetes turētājs.

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgs materiāls (10 000 g/m²/24 h), kas labi novirza sviedrus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lai palīdzētu izvēlēties pareizo izmēru

Pelēkā jaka:

modelim fotoattēlā ir L izmēra jaka un augums 1,81 m. Izmēri:

krūšu daļas apkārtmērs — 96 cm;

jostasvietas apkārtmērs — 83 cm;

roku garums — 61 cm.



Dzeltenā jaka:

modelim fotoattēlā ir L izmēra jaka un augums 180 m. Izmēri:

jostasvietas apkārtmērs — 99 cm;

roku garums — 51 cm.

Kā darbojas izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir 5 gadu garantija no datuma, kas norādīts pārdošanas kvītī. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks labots vai nomainīts bez maksas. Garantija attiecas uz izstrādājuma defektiem, izņemot tos, kas radušies normāla nodiluma un nepareizas lietošanas dēļ.

Detalizēta informācija par garantiju:

Kā es varu būt drošs, ka mana jaka ir izturīga?

Mūsu izstrādājumu garantija darbojas 5 gadus, un mēs salabosim tos ar vietējo profesionāļu palīdzību, ja nejauši tos sabojāsiet. Sazinieties ar mums mūsu tīmekļa vietnē, lai uzzinātu vairāk par to, kā veikt izstrādājuma remontu. Mēs īpaši uzmanīgi izvēlamies visus elementus un procesus, kas veido mūsu produktus, lai tie būtu pēc iespējas izturīgāki snovošanai.

Mūsu darbības, lai panāktu videi draudzīgāku dizainu

Mēs apzināmies, ka mūsu sporta izstrādājumi atstāj ietekmi uz apkārtējo vidi, un esam apņēmušies maksimāli to samazināt, lai aizsargātu mūsu planētu. Šī jaka ir izstrādāta, pievēršot uzmanību šādiem parametriem:



- 90% pārstrādāts vatējums;

- pamatmateriāls bez fluorīda;

- odere no masā krāsotiem diegiem.

Kas ir krāsošana masā?

Auduma krāsošanai nepieciešams daudz ūdens, ķīmiskās vielas un enerģija. Taču mums patīk nēsāt krāsainas drēbes. Lai samazinātu šo ietekmi uz vidi, mēs izmantojam tehniku, ko sauc par krāsošanu masā, saskaņā ar kuru krāsas pigmenti tiek pievienoti dzijai tās izgatavošanas laikā, nevis mērcējot krāsas vannās, kā tas parasti tiek darīts. Tādā veidā krāsošanas laikā tiek samazināts ūdens patēriņš un netīrā ūdens izvadīšana.

Ko mēs neesam izdarījuši, kad runa ir par ietekmi uz apkārtējo vidi?

Par spīti mūsu pūlēm ne vienmēr ir viegli samazināt ietekmi uz apkārtējo vidi tik daudz, kā mēs vēlētos. Šim produktam mums vajadzētu:



- aizstāt pamatmateriālu ar pārstrādātu materiālu;

- izmantot krāsošanu masā visiem materiāliem;

- atklāt, kā padarīt produktu ūdensnecaurlaidīgu ar pārstrādātu PU pārklājumu;

- padarīt pārklājumu atdalāmu (vai lietot to pašu ķīmisko maisījumu), lai produkts būtu vieglāk pārstrādājams.

Vai es varu salīdzināt produktu ietekmi uz vidi?

Izstrādājuma ietekmi uz vidi aprēķina visā tā kalpošanas laikā, izmantojot dažādus rādītājus. Tiek piešķirts vērtējums no A līdz E, lai palīdzētu jums viegli noteikt videi draudzīgākos produktus, salīdzinot līdzīga veida produktus. Decathlon aktīvi veicina šo iniciatīvu — visas mūsu ilgtspējīgās iniciatīvas atrodiet tīmekļa vietnē http://sustainability.decathlon.com

Kā zināt, ka jaka nodrošinās pienācīgu aizsardzību sliktos laika apstākļos?

Lai izturētu sliktus laikapstākļus (lietu, sniegu, vēju utt.), jaka ir izstrādāta no īpaša materiāla un salikta kopā tā, lai neļautu ūdenim iesūkties un mazinātu vēja radīto vēsumu. Ūdensnecaurlaidību novērtē, ievietojot izstrādājumu speciālā dušā, kas atdarina reālās dzīves apstākļus, ar kuriem snovbordisti saskaras lietošanas laikā. Visbeidzot, mēs esam pavadījuši dažas dienas snovojot visos laikapstākļos, lai pārbaudītu izstrādājuma ūdensnecaurlaidību.

Ūdens bieži iekļūst caur vīlēm. Vai jakai ir līmētas vīles?

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam materiālam mēs esam pastiprinājuši šīs jakas ūdensizturību ar līmētām vīlēm. Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas, termiski apstrādātas lentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensizturību. Šim izstrādājumam līmētās vīles atrodas zonās, kas visvairāk tiek pakļautas sniega iedarbībai (kapuce, plecu daļa).

Kam ir paredzēta jakas ūdens atgrūšanas spēja?

Ūdeni atgrūdošā funkcija liek ūdenim notecēt no auduma neuzsūcoties, pateicoties apstrādei, kas tiek uzklāta uz ārējās virsmas. Audums neuzsūc ūdeni un paliek viegls un silts. Šī apstrāde ir jāveic atkārtoti izstrādājuma kalpošanas laikā, vidēji ik pēc 2 līdz 3 mazgāšanas reizēm, izmantojot mūsu veikalos pieejamos produktus. Visas ūdensnecaurlaidīgās jakas, kuras mēs izstrādājam snovbordistiem, ir ar ūdeni atgrūdošām īpašībām.

Jaka ar pārklājumu: kādas ir šī pārklājuma priekšrocības?

Elpojošs pārklājums ir pārklājums, kas tiek uzklāts uz auduma pastas vai šķidruma formā un rada aizsargplēvi. Elpojošais pārklājums ir ūdensnecaurlaidīga barjera, kas snovošanas laikā ļauj izdalīt ķermeņa saražotos ūdens tvaikus.

Kā jaka nodrošina siltumu?

Lai nodrošinātu siltumu, mēs izmantojam vates pildījuma izolāciju. Siltinājums ir no sintētiska poliestera izgatavots materiāls, kas atkarībā no šķiedru izmēra, aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Siltinājums var būt standarta, augsto tehnoloģiju vai ar silikona pārklājumu, katram no tiem ir atšķirīgas īpašības (siltums, vieglums, elastība utt.).

Kā ģērbties, lai kalnos nebūtu auksti?

Siltuma un sausuma uzturēšanai mēs iesakām ievērot 3 kārtu principu. Princips ir vienkāršs: velciet 3 apģērba kārtas, no kurām katrai ir noteikta funkcija. Pamatkārtai ir jānodrošina un jāsaglabā siltums. Jaka ar kapuci vai sporta krekls dod siltumu, bet jaka pasargā no sliktiem laika apstākļiem. Visām šīm kārtām ir jābūt elpojošām, lai novirzītu sviedrus.

Kā kopt izstrādājumu?

Lai paaugstinātu izstrādājuma efektivitāti un izturību, mēs iesakām tālāk minēto. Mazgāt veļas mazgājamajā mašīnā atsevišķi 30 °C temperatūrā. Izmantot sintētiskiem audumiem piemērotu režīmu. Izgriezt jaku uz kreiso pusi. Pievienot nedaudz mazgājamā līdzekļa. Nelietot veļas mīkstinātāju. Ar rokām izgriezt lieko ūdeni. Žāvēt uz drēbju pakaramā siltā, labi vēdināmā telpā. Netīrīt ķīmiski. Nežāvēt uz radiatora. Auduma ūdensnecaurlaidību var atjaunot, izmantojot ūdenscaurlaidīgu aerosolu. Izlasiet kopšanas instrukciju.

Kādēļ atšķiras ūdensnecaurlaidības rādītājs, kas norādīts tiešsaistē un jakā?

Mēs esam izstrādājuši jaku, izvēloties tai tehnisku pārklājumu, kas nodrošina 10 000 mm ūdensnecaurlaidību, kad jūs to iegādājaties. Pēc katras mazgāšanas pārklājums kļūst mazāk efektīvs, tāpēc mēs pārbaudām produktu, lai garantētu optimālu ūdensnecaurlaidību pat pēc 5 mazgāšanas reizēm. Šai jakai iekšpusē tiek iedrukāta informācija par vērtību pēc 5 mazgāšanas reizēm, lai šī informācija saglabātos patiesa arī pēc dažiem gadiem, kad pārdodat savu izstrādājumu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Dreamscape snovborda izstrādājumi ir testēti reālos lietošanas apstākļos, kuriem tie ir paredzēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos snovošanas un slēpošanas apstākļos. Mūsu konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai produkts ir izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

5 Gadi

Apstiprinājis:

Kaislīgi snovbordisti un slēpotāji. Vai esat ieinteresēts kļūt par testētāju? Sazinieties ar mums mūsu tīmekļa vietnē!