Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SMILŠKRĀSA
  • MELNA
  • SARKANA
  • DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu inženieri izstrādāja šīs bikses jebkuriem laikapstākļiem, lai saglabātu siltumu un sausumu visu dienu pavadot kalnos.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs ārējais materiāls, kas neuzsūc mitrumu.

Regulējams

Ar līplentēm regulējams vidukļa platums. Cilpas jostai.

Siltums

Siltinājums — 60 g/m2. Komforta temperatūra -11 °C.

Ūdensnecaurlaidīgs

15 000 mm membrāna (Schmerber vienības) un daļēji ūdensnecaurlaidīgas vīles.

Kabatas

3 aizveramas kabatas: 2 kabatas rokām, 1 kabata uz augšstilba.

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgs materiāls un atveres ar rāvējslēdzējiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādus materiālus izmanto bikšu siltuma nodrošināšanai?

Lai nodrošinātu siltumu, mēs izmantojām no vates (60 g/m²) izgatavotu izolācijas materiālu. Sintētiskais poliestera bāzes pildījums atkarībā no šķiedru izmēra aiztur vairāk vai mazāk gaisa un pasargā no aukstuma.

Kā tiek mērīta komforta temperatūra?

Veicam katra mūsu produkta laboratorisko testēšanu, lai mēs varētu sniegt indikatīvu vērtību par produkta komfortu. Šis komforta rādītājs tiek mērīts biksēm bez apakšas biksēm un jakām ar termoveļu un flīsu. Norādītais mērījums ir ārējās temperatūras mērījums, kurā testētājiem ir komfortabla temperatūra. Protams, šī noteiktā temperatūra mainās atkarībā no aktivitātes intensitātes un cilvēka vielmaiņas.

Kas ir membrāna, un kam tā paredzēta?

Membrāna ir ļoti plāns materiāls, ko uzklāj uz ārējā materiāla iekšējās virsmas. Šis hidrofilais materiāls neļauj ūdenim iesūkties un vienlaicīgi arī novirza ķermeņa sviedrus. Siltuma un sausuma saglabāšanas ziņā šai membrānai nav konkurentu.

Kā tiek mērīta bikšu ūdensizturība?

Materiāla pret. ūdens spied. mērot tiek izteikta kā materiāla izturētā vertikālās ūdens kolonnas augstums mm (tests atbilstoši ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo lielāka ir materiāla ūdensnecaurlaidība. Šis materiāla elements ar ūdensizt. vērt. 10 000 mm var izturēt 10 000 mm augsta vertikāla ūdens slāņa radītu spiedienu.Slēpošanai mēs iesakām izmantot mat. ar pieļaujamo izt. 3000–20 000 mm. Decathlon mēs laboratoriski testējam visus mūsu ūdensnecaurl. produktus. Šim produktam vērtējums ir 3/5.

Kā zināt, ka bikses nodrošinās pienācīgu aizsardzību sliktos laikapstākļos?

Šīs bikses ir izstrādātas, izmantojot spēcīgus materiālus un izturīgu konstrukciju, kas samazina vēja radīto vēsumu un novērš ūdens iesūkšanos, ļaujot nodarboties ar sportu jebkuros laika apstākļos (lietū, sniegā, vējā utt.). Lai pārbaudītu bikšu ūdensnecaurlaidību, tās tika ievietotas īpašā dušā, imitējot apstākļus, ar kuriem nākas saskarties slēpotājiem. Šī izstrādājuma ūdensizturība ir pārbaudīta, vairākas dienas valkājot to dažādos apstākļos.

Kas padara šīs bikses par ūdeni atgrūdošām?

Materiāla spēja atgrūst ūdeni nozīmē, ka ūdens notek no tā virsmas un netiek uzsūkts. Šīm biksēm ir ūdeni atgrūdoši elementi, kas uzlabo to izturību sliktos laikapstākļos. Auduma ārpuse ir apstrādāta tā, lai atgrūstu ūdeni, taču ar laiku šī īpašība var mazināties.

Kā atjaunot bikšu ūdens atgrūšanas spēju?

Atcerieties, ka ūdens atgrūšanas funkciju var atjaunot. Lai to izdarītu, uz 10–15 minūtēm ievietojiet bikses veļas žāvētājā ar sintētikai paredzētu programmu.

Varat izmantot arī impregnējošu aerosolu (pieejams iegādei mūsu veikalos): vienmērīgi nosmidziniet visu apģērba gabalu un ļaujiet tam nožūt 10–12 stundas.

Ko nozīmē “elpojošas bikses”?

Šis apģērbs novirza sviedrus, kas ķermenim radušies sportojot. Lai pārbaudītu materiāla elpojamību, tā pretestība iztvaikošanas karstumam (RET) tiek mērīta, izmantojot standarta ISO 11092 testu. Jo zemāks RET, jo elpojošāks ir materiāls. Biksēm 500 RET ir 11. Tieši Wedze izmantotie tehniskie risinājumi (rāvējslēdzēji, vēdināšanas atveres, tīkli) ir tie, kas apģērba iekšpusē samazina kondensātu un nodrošina maksimālu elpojamību.

Kā ģērbties, lai slēpošanas laikā nesaltu kājas?

Lai nodrošinātu kājām siltumu un sausumu, pietiek ar 2 apģērba kārtām: - 1 slēpošanas termoveļa sviedru novirzīšanai;

- 1 slēpošanas bikses aizsardzībai sliktos laikapstākļos un siltumam.

Kā neļaut sniegam iekļūt aiz biksēm?

Šīm biksēm pie potītēm ir elastīgas getras, kas nosedz zābakus. Nokrītot vai saskaroties ar svaigu sniegu, getru radītā izolācija neļauj sniegam iekļūt aiz biksēm.

Kāds ir bikšu 500 piegriezums?

Taisns piegriezums ar iekšējo apjomu ļauj zem šīm biksēm vilkt funkcionālo pamatkārtu.

Kā mazgāt šīs bikses?

Mūsu ieteikumi maksimālai bikšu efektivitātei un izturībai:

* Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C, izmantojot sintētikai paredzētu programmu.

* Izgriezt izstrādājumu uz kreiso pusi.

* Pievienot nedaudz mazgāšanas līdzekļa. Nelietot veļas mīkstinātāju.

* Ieteicams izgriezt lieko ūdeni ar rokām.

* Žāvēt uz pakaramā siltā, labi vēdināmā telpā.

Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nežāvēt uz radiatora.

Šis produkts ir labojams

Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā. Neatkarīgi no tā, vai tie ir stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu veikalā.

Tomēr, ja mēs nevarēsim salabot jūsu preci (ražošanas defekts), mēs to apmainīsim vai atlīdzināsim izdevumus.

Lai palīdzētu izvēlēties pareizo izmēru

Modelim fotoattēlā ir L izmēra apģērbs un augums 185 m. 


Apkārtmēri:


vidukļa apkārtmērs: 84 cm;


kājas iekšpuses garums:86 cm

Gurni: 101 cm

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt, glabāt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir veidoti, konstruēti un izstrādāti Monblāna ielejā. Tos testē tādos apstākļos, ar kādiem var saskarties dzīvē (sniegā, aukstumā, smalkā sniegā utt.). Konstruēšanas komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un izstrādāts, ir ideāli piemērota izstrādājuma izmantošanai dzīvē.

Garantija

2 Gadi