Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA / MELNA
  • MELNA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Šie apavi būs jūsu labākie sabiedrotie gan sporta zālē, gan pilsētā. Stilīgi un ērti, tie garantēs, ka jūs izskatīsieties labi jebkurā situācijā.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Gumijas ārzole uzlabotai saķerei un izturībai.

Amortizācija

Atšķirīga veida putas, kas izstrādātas, lai balstītu vairāk statiskā lietojumā.

Elpojamība

Viegls, gaisīgs tīkliņaudums, lai pēdas elpotu.

Elastīgums

Īpašā “H-Flex” pamatne seko jūsu kājai, lai nodrošinātu dabisku elastību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc ir vērts vilkt sporta apavus?

Mūsu sporta laboratorijā veiktais pētījums parādīja, ka, nodarbojoties ar fitnesu un citiem sporta veidiem, tiek veikts milzīgs daudzums visdažādāko kustību.Piemēram, griešanās, atkārtoti lēcieni, pietupieni, izklupieni u. c.Mūsu apavi izstrādāti, lai palīdzētu jums šīs kustības izpildīt, neriskējot gūt traumu.Piemēroti apavi samazina traumu risku par 20%, salīdzinot ar gadījumiem, kad tiek vilkti skriešanas apavi.

Kritums: liela starpība starp pēdas priekšējo un aizmugurējo daļu.

Visiem mūsu fitnesa apaviem ir 4 mm kritums. Šis 4 mm kritums nodrošina sajūtu, kas līdzinās pēdas dabiskajai pozīcijai (basas kājas = nav krituma).

Daudzvirzienu elastība

Daudzvirzienu elastība nozīmē apavu spēju saliekties un sagriezties, lai sniegtu atbalstu, mainot kustības virzienu.

Pētījumos ir pierādīts, ka sporta aktivitāšu laikā ir nepieciešama 1,7 reizes lielāka apavu spēja saliekties un izplesties nekā skriešanas laikā. Arī potītes kustība variē atkarībā no veiktās fiziskās aktivitātes: vai tas ir noteikts sporta veids, vai skriešana. Tāpēc mēs izstrādājām īpaši sporta nodarbībām paredzētus apavus ar daudzvirzienu elastību.

Pēdas priekšējās daļas atbalsts

Kāpēc tas ir būtiski? Labs pēdas priekšējās daļas atbalsts – obligāts nosacījums sporta nodarbību laikā. Tas palīdz jums saglabāt līdzsvaru, kad maināt kustības virzienu.

Polsterējums pēdas priekšējā daļā

Polsterējums nodrošina apavu spēju mazināt triecienus un vibrācijas.

Trieciena punkts starp pēdu un grīdu sporta aktivitāšu laikā ir pēdas priekšējā daļa, savukārt skrienot, trieciens ir uz papēdi. Mēs izstrādājām mūsu apavus ar lielisku polsterējumu pēdas priekšējā daļā, lai aizsargātu pret atkārtotiem triecieniem, vienlaikus stabilizējot atbalstošo kāju, lai palīdzētu jums vienmērīgāk pāriet no vienas kustības pie nākamās.

Saķere un rotācija

Šī modeļa saķere ļauj jums mainīt kustības virzienu ātri un vienkārši, savukārt pagrieziena zonā ir vājāka saķere, lai jūs varētu pagriezties un griezties viegli, nenoslogojot locītavas.

Tādēļ ir būtiski atrast līdzsvaru starp šīm abām vajadzībām. Izmantojot sensorās, mehāniskās un biomehāniskās pārbaudes, esam noteikuši atbilstošo saķeres līmeni un to, kura pēdas daļa griezienu laikā saskaras ar grīdu.

Kā mēs to pierādām? Produktu testēšana

Mūsu laboratorijās pētnieki analizē kustības, izmantojot sensorus, kas precīzi mēra cilvēka ķermeņa reakcijas.Bet, tā kā nekas nevar būt labāks par pārbaudi dzīvē, mēs savus produktus testējām arī sporta zālēs, kur tie vēlāk reāli tiks izmantoti.

Pateicoties šiem testiem, mēs varam piedāvāt tehniski kvalitatīvus produktus par ikvienam pieejamu cenu ar vienu mērķi – palīdzēt jums izbaudīt fitnesa aktivitātes labākajos iespējamos apstākļos.

Papildu priekšrocība:grīdu nesmērējoša zole.

Apavu zole ir izstrādāta tā, lai neatstātu švīkas uz grīdas.

Vai šie fitnesa apavi ir piemēroti skriešanai pa skriešanas celiņu?

Mūsu fitnesa apavi ir īpaši izstrādāti tieši kardio fitnesa nodarbībām. Tos var izmantot arī skriešanai uz skriešanas celiņa, ja tas netiek darīts ilgstoši.

Ja vēlaties iesildīties pirms treniņa vai atsildīties pēc tā, skrienot uz skriešanas celiņa, tad šie apavi ir tieši tas, kas vajadzīgs. Tomēr, ja jūsu vienīgais vingrojums ir skriešana uz skriešanas celiņa vai ārā, drošības apsvērumu dēļ ir ļoti ieteicams izvēlēties īpaši skriešanai izstrādātus apavus.

Vai sporta apavi ir paredzēti izmantošanai tikai iekštelpās?

Kardio treniņš pārsvarā tiek veikts sporta zālēs un/vai mājās.Mūsu apavi ir paredzēti lietošanai iekštelpās.Zoles gumija ir mīkstāka un tādēļ īpaši piemērota iekštelpām.Ja šie apavi tiks izmantoti ārpus telpām vai uz asfalta, gumija nodils priekšlaikus.Mūsu apavu zoļu saķere ir testēta, pamatojoties uz to, kāds grīdas segums ir sporta zālēs un mājās, un gumija ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu labāku saķeri, kad tiek izmantota tieši uz šādām virsmām.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi