Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu entuziastu komanda ir izstrādājusi šo džemperi ar kapuci un rāvējslēdzēju tiem, kas pastaigu laikā vēlas apvienot siltumu un komfortu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

2 kabatas drošai mantu glabāšanai | Mīksta odere kabatās

Viegls

L izmēra džempera svars: 478 g.

Kustības brīvība

Trikotāža viegli stiepjas, atdarinot kustības.

Siltums

Nodrošina siltumu temperatūrā no 10 °C līdz 13 °C | Savelkama apakšmala un aproces | Kapuce

Elpojamība

Aizdare visā garumā | Ātri žūstoša, jo pamatmateriāls satur 59% poliestera

Lietotāja komforts

Mīksts matēts audums iekšpusē | Mīksts pamatmateriāls ar 41% kokvilnas

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ražojot šo džemperi ar kapuci, esam samazinājuši ietekmi uz vidi

Mēs uzlabojām šo produktu, izmantojot videi draudzīgu pieeju šī produkta materiāliem.Tāpēc, izstrādājot šo džemperi, mēs izmantojām pārstrādātu kokvilnu un pārstrādātu poliesteri. Lietojot plastmasas vai tekstila tvertnes, varam samazināt ietekmi uz vidi, izmantojot mazāk resursu.Virspusējām krāsām, izmantojot divu toņu krāsošanas procesu, esam samazinājuši ietekmi uz ūdeni: viens pavediens no diviem tiek krāsots, lai patērētu mazāk ūdens.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ieteicams glabāt šo džemperi izmazgātu un salocītu sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim džemperim ar kapuci tiek veikti divu veidu termiskie testi, lai pārbaudītu materiālu izturību.Testi, kas atveido temperatūras, vēja (5 km/h) un mitruma apstākļus pārgājiena laikā. Šie testi ļauj pārbaudīt un pielāgot džempera dizainu. Tādējādi varam pielāgot siltumizolāciju tur, kur tā ir visvairāk nepieciešama.Šis pulovers ir testēts, pārbaudot tā optimālo komfortu āra temperatūrā no 7°C līdz 10°C.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izstrādātu šo džemperi ar kapuci, mūsu komanda pieaicināja neatkarīgus testētājus (partnerus, vēstniekus un klientus) jau produkta izstrādes laikā. Šis džemperis ir testēts ārā pārgājienu takās un apstākļos, ar kādiem var nākties saskarties, dodoties pārgājienos vēsā laikā.