Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Monblāna pakājē mūsu entuziastu komanda ir izstrādājusi šos īsos, gaisu caurlaidīgos, elastīgos šortus regulāriem pārgājieniem kalnos.

Jūs aizmirsīsiet, ka vispār valkājat šos šortus. Vieglie šorti nodrošina optimālu komfortu, pateicoties to bi-stretch materiālam, kas ātri novirza sviedrus un izžūst.

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Aizmugurējais materiāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Kabata: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Plata un noņemama josta lieliski notur šortus vietā.

Viegls

L izmēra šortu svars ir tikai 225 g.

Kustības brīvība

Materiāls Bi-stretch (15% elastāns) ar šķēlumu šortu apakšdaļā.

Ātri žūstošs

Sintētisks audums, kas ātri izžūst, ja ir samircis no sviedriem.

Kabatas

3 kabatas ar rāvējslēdzējiem: 2 sānu kabatas un 1 kabata mugurpusē.

Elpojamība

Sintētiskais audums pēc samirkšanas ar sviedriem ātri izžūst.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lielisks piegriezums un komforts kustībā

Šortiem it viegli piegulošs taisns piegriezums. Elastīgais audums, veidotā ceļgalu forma un ķīļveida ielaidums staklē nodrošina maksimālu kustību brīvību.

Sviedru novirzīšana

Viegls, sintētiskais audums labi izvada sviedrus no auduma. Lai to garantētu, mēs to pārbaudām laboratorijā, izmantojot vairākus standartizētus testus. Visu mūsu pārgājienu šortu vērtējums ir 3/5.

Ātra žūšana

Žāvēšanas laiks nosaka auduma spēju ātri izžūt pēc samitrināšanas saskaņā ar standartizētu protokolu.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un āra sporta veidu entuziasti. Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

Mēs esam samazinājuši šī produkta ražošanas ietekmi uz vidi

Šiem šortiem ir optimizēts pamatmateriāla patēriņš un svars. Mēs samazinājām CO2 emisijas par 24%, salīdzinot ar iepriekšējo modeli.

Kur tiek ražoti mūsu šorti?

Šorti ir izstrādāti mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam tos ražo mūsu piegādātāji Vjetnamā un Bangladešā.

Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze mūsu šortu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Darba apstākļi mūsu ražotnēs

Mēs garantējam, ka piegādātāji ievēro mūsu ētikas kodeksu. Šie piegādātāji bieži atrodas jaunattīstības valstīs, kur mūsu klātbūtne palīdz radīt darbavietas.

Veicot auditus un strādājot ar komandām uz vietas, mēs pārliecināmies, ka darbinieku darba vide atbilst noteiktiem kvalitātes standartiem attiecībā uz cilvēka cieņu, personības piepildījumu un vides aizsardzību.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Auguma forma (konkrēti 3D analīze); Kustību izpēte; Siltuma komforts (četras klimata kameras); Funkcionalitātes un jutīguma izpēte.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki, kā arī testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.