Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8678188 4447924

Vīriešu pārgājienu bikses “MH500”

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZAĻA
  • ZAĻA
  • PELĒKA / MELNA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Monblāna pakājē mūsu pārgājienu entuziastu komanda ir izstrādājusi šīs vieglās, elpojošās un elastīgās bikses regulāriem pārgājieniem kalnos.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Elastīga josta ar silikonu. Viegli noņemama, regulējama josta.

Viegls

L izmēra bikšu svars ir tikai 300 g.

Kustības brīvība

Elastīgs audums (stiepjas platumā, garumā), 15% elastāns. Izveidota ceļa forma

Ātri žūstošs

Sintētiskais audums pēc samirkšanas ar sviedriem ātri izžūst.

Kabatas

4 kabatas ar rāvējslēdzēju: 2 sānu kabatas un 2 augšstilbu kabatas.

Elpojamība

Viegls, sintētisks audums, kas aizvada sviedrus no ķermeņa.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Atbilstība un komforts kustoties

Šīm biksēm ir pieguļošs piegriezums ar elastīgu jostasvietu, kas apstrādāta ar silikonu. Elastīgais audums, izveidotā ceļu forma un ķīļveida ielaidums staklē nodrošina maksimālu kustību brīvību.

Sviedru novirzīšana izgarošanai

Sintētiskais, vieglais audums novirza sviedrus prom no ķermeņa uz auduma ārpusi. Lai par to pārliecinātos, mēs pārbaudījām to laboratorijā, veicot vairākus standartizētus testus. Visu mūsu pārgājienu bikšu efektivitāte ir 3/5

Ātri žūstošs

Žāvēšanas laiks nosaka auduma spēju ātri izžūt pēc samitrināšanas saskaņā ar standartizētu protokolu.

Šī produkta ražošanā esam samazinājuši ietekmi uz vidi

Šīs bikses optimizē patēriņu un pamatmateriāla svaru. Tādējādi ir samazināta šī izstrādājuma ietekme uz vidi. Rezultātā mēs ražošanas procesā spējām samazināt oglekļa izmešu daudzumu par 23%, salīdzinot ar iepriekšējo modeli.

Mūsu apņemšanās patērēt mazāk ūdens, izgatavojot šo izstrādājumu

Tekstilmateriālu krāsošanas procesā tiek patērēts daudz ūdens, un tajā izmantotās krāsošanas vannas rada arī piesārņojumu. Lai mazinātu ietekmi uz vidi, mēs izmantojam apjoma krāsošanas procesu, kur krāsas pigmenti tiek pievienoti diegu izgatavošanas laikā. Šīm biksēm mēs varējām izmantot šo metodi melnas krāsas daļām, un mēs apsveram to izmantot citām krāsām.

Kur tiek ražotas mūsu bikses?

Šis bikses ir radītas mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, bet pēc tam tās ražo un šuj mūsu piegādātāji Vjetnamā un Bangladešā.Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze bikšu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Darba apstākļi mūsu ražotnēs

Mēs garantējam, ka piegādātāji ievēro mūsu rīcības kodeksu. Šie piegādātāji bieži atrodas jaunattīstības valstīs, kur mūsu klātbūtne palīdz radīt darbavietas.

Veicot auditus un strādājot uz vietas komandām, mēs pārliecināmies, ka darbinieku darba vide atbilst noteiktiem kvalitātes standartiem attiecībā uz cilvēka cieņu, personības piepildījumu un vides aizsardzību.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Kabata: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Kabatas odere: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Auguma forma (konkrēti 3D analīze); Kustību izpēte; Siltuma komforts (četras klimata kameras); Funkcionalitātes un jutīguma izpēte.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki, kā arī testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.