Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Šie augstie, ūdensnecaurlaidīgie zābaki, kuru dizains tika radīts kopā ar pārgājienu cienītājiem, ir paredzēti ērtām pastaigām pa viegliem kalnu maršrutiem

Vai meklējat platākus ūdensizturīgus ādas zābakus pastaigām pa skaidri marķētām takām un vidēji stāvām nogāzēm? Tieši trekingam paredzēti ērti, atbalstoši un pēdu aizsargājoši zābaki

Ārējās zoles materiāls: 40.0% Poliuretāns, 60.0% Sintētiskais kaučuks; Bez virsmas: 40.0% Poliesteris, 60.0% Liellopu ādas garoza; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Platāka zābaka pēdas priekšdaļa, lai tie būtu ērtāki lietotājiem ar platāku pēdu

Pēdu kustība

Elastīga zole gaitas uzlabošanai, lieliski piemērota viegliem kalnu maršrutiem

Izturība

Ādas virsdaļa un purngala aizsardzība pret akmeņiem uzlabo izturību

Svars

Viena zābaka svars 625 g (42. izmērs).

Saķere

100% Crosscontact® gumijas zole nodrošina labāku saķeri un atspērienu

Amortizācija

Zoles papēža daļā ir ilgi kalpojošs polsterējums (PU)

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensizturīgā membrāna testēta 15 km garā pastaigā pa ūdeni līdz virsdaļas vidum

Griezums

Augsta virsdaļa, 2 augsti āķi un 1 drošības āķis

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ārzoles saķere ar virsmu

Mūsu zoļu saķeres kvalitāti apliecina CROSS CONTACT® sertifikāts.

Lai saņemtu šādu sertifikātu, zābakiem tiek veikti laboratorijas testi, novērtējot saķeres līmeni uz dažādām virsmām (gludas, nelīdzenas, sausas, slapjas). Lai validētu šo testu rezultātus, mēs novērtējam zoļu kvalitāti praktiskos testos un kalnos, iesaistot reprezentatīvas testētāju grupas, kas veic vairāk nekā 500 km garus pārgājienus.

Kāpēc vienam modelim ir dažādi platumi pēdas priekšdaļā?

Pēc ilgstošiem trekinga dalībnieku vēlmju pētījumiem attiecībā uz zābaku formu mēs nolēmām veidot 2 dažādu formu zābakus: “klasiskus” un “platus”.

Tāpēc jūs varat izvēlēties sev piemērotāko zābaku modeli, lai samazinātu noberzumu un čūlu veidošanās risku neatbilstoša zābaku izmēra dēļ.

Cik ūdensizturīgi ir šie zābaki?

Šie zābaki ir pārbaudīti ūdensizturības testā, kurā tie tika locīti 30 000 reižu bez pārtraukuma. Tas ir līdzvērtīgi 15 km jeb 6 stundu garai pastaigai ūdenī līdz zābaka virsdaļas vidum. Tas nodrošina ļoti labu zābaku ūdensnecaurlaidības līmeni.



--> Iegūtais vērtējums ir 3. līmenis (no 5 līmeņiem), kas nozīmē, ka zābaki nelaiž cauri ūdeni, staigājot lietū 6 stundas.



Detalizētu informāciju par zābakiem veiktajiem ūdensizturības testiem skatiet tālāk īpašību sadaļā.

Ūdensizturības atjaunošana

Bieži vien ūdens zābakos iekļūst caur stulmu. Lai pēdas ilgāk būtu sausas, varat izmantot ūdensizturīgas getras vai minigetras, kas novērsīs ne tikai ūdens, bet arī oļu, smilšu u.c. svešķermeņu iekļūšanu stulmā. Zābaki vairākas reizes gadā ir jāapsmidzina ar aerosolu, kas nodrošina ūdensnecaurlaidību. Tas atjauno sākotnējo ūdensnecaurlaidību un pasargā no traipu rašanās.

Padomi kopšanai

1) Lai notīrītu zābakus un noņemtu netīrumus un dubļus, lietojiet suku un/vai sūkli.

2) Izžāvējiet zābakus, neturot tos pie siltuma avota.

3) Pabeidziet tīrīšanu, apsmidzinot zābakus ar līdzekli, kas saglabā virsējās daļas spēju atgrūst ūdeni un paildzina zābaku kalpošanas laiku.

Saite tiešsaistē pieejama aerosola iegādei



https://www.decathlon.fr/p/applicateur-re-activateur-de-deperlance-pour-chaussures/_/R-p-307629?mc=8551

Kādu izmēru izvēlēties?

Kādu izmēru izvēlēties?

Pārgājieniem izvēlieties apavus, kas ir par vienu izmēru lielāki nekā jūsu parastie apavi, lai nodrošinātu optimālu komfortu, dodoties lejup pa nogāzēm un nepieļautu kāju pirkstu galu atsišanos pret zābaku. Padoms: apgrieziet kāju pirkstu nagus un, pirms dodaties lejup pa nogāzi, pārbaudiet, vai auklas ir sasietas pietiekami cieši, lai pēda zābakā neslīdētu uz priekšu.

5 ūdensizturības līmeņi

Ūdensizturības testā tiek pārbaudīti 5 ūdensizturības līmeņi:

2000 locīšanas reizes (līdzvērtīgi aptuveni 4 km jeb 30 min. garai pastaigai),

10 000 locīšanas reizes (līdzvērtīgi aptuveni 10 km jeb 3 stundu garai pastaigai),

30 000 locīšanas reizes (līdzvērtīgi aptuveni 15 km jeb 6 stundu garai pastaigai),

50 000 locīšanas reizes (līdzvērtīgi aptuveni 20 km jeb 8 stundu garai pastaigai),

100 000 locīšanas reizes (līdzvērtīgi aptuveni 20 km jeb 24 stundu garai pastaigai)

Ūdensizturības tests

Šie zābaki ir pārbaudīti divos laboratorijas testos.

1. testā tika testēta tikai membrāna, pārbaudot vai cauri membrānai, kas atrodas zem ūdens, tiek cauri saspiests gaiss, radot burbuļus uz virsmas (līdzīgi kā tiek pārbaudīta sadurta riepas kamera).

2. testā tiek izmantota mehāniska svira, kas simulē staigāšanu. Zābaks līdz pusei tiek ielikts ūdenī un locīts tūkstošiem reižu, lai pārbaudītu, vai tas iekšienē paliek sauss, t.i., ūdensnecaurlaidīgs.

Padomi apavu iegādē/pielaikošanā

Kā izvēlēties zābakus:1. Stāvot kājās, pielaikojiet zābakus ar zeķēm, ko izmantosit pārgājienā.

2. Pareizi savelciet auklas.

3. Pārliecinieties, vai ir ērta sajūta šajās divās vietās: papēža aizmugurē un pēdas priekšdaļā, ejot lejup pa slīpu virsmu.

4. Piecelieties kājās un pastaigājiet ar zābakiem.

5. Pielaikojiet vairākus izmērus un dažādus modeļus.

6. Lai ievalkātu apavus, pakāpeniski valkājiet tos arvien ilgāku laika periodu.

Dizaina veidotāju grupa

Šo zābaku dizainu radīja trekinga izstrādājumu dizaina grupa, katrs no tās dalībniekiem deva ieguldījumu to tapšanā, izmantojot savas īpašās prasmes. Piemēram, viens no dizaina veidotājiem ir hiropēds, kas palīdz nodrošināt zābaku atbilstību cilvēka pēdas fizioloģijai un pārbaudīt, vai zābaki ir ērti un droši trekinga laikā.

Izgatavošana

“Trek 100” ādas zābaki tiek izgatavoti Eiropas Savienībā (Rumānijā), rūpnīcā, kuras specializācija ir trekinga apavu izgatavošana.

Šajā rūpnīcā tiek izmantotas tikai līmes uz ūdens bāzes un bez ķīmiskiem šķīdinātājiem.

Izcelsmes vieta vairākumam materiālu ir Eiropa.



Izgatavotājs: https://grisport.it/company/?lang=en

Sporta zinātne

Decathlon SportsLab veicina jauninājumu ieviešanu un Decathlon izstrādājumu dizaina uzlabojumus, izmantojot zināšanas par cilvēka ķermeni vidē, kurā tas atrodas.

Mūsu pētnieki pēta sportistu kustības un vajadzības fizisko aktivitāšu laikā.

Mūsu ekspertiem ir zināšanas par fiziskām kustībām, termālo komfortu, morfoloģiju, uztveri un sajūtām, tāpēc viņi var rūpēties par sportistu drošību un labsajūtu.




Laboratorijas testi

Tika veikti laboratorijas testi, lai pārbaudītu šos elementus:

- auklu un to caurumiņu izturība,

- zoles izturība,

- toksicitāte,

- izturība UV staros,

- zoles un zābaku augšdaļas nodilums,

- paātrināta novecošana.

Apmierinātība ar pirkumu vai naudas atmaksa

Ja jums jaunais izstrādājums nav nepieciešams vai tas neatbilst jūsu sportošanas vajadzībām, 365 dienu laikā varat to apmainīt vai pieprasīt naudas atmaksu Decathlon veikalos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tumšā, sausā un labi vēdinātā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemēroti alpīnismam

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Papildus dažādajiem laboratorijas testiem šos zābakus praktiskos testos pārbaudīja trekinga cienītāji 500 km garajā izturības testa misijā GR5 maršrutā un dažos trekinga maršrutos Kanāriju salās. Noskatieties filmu par šo testa misiju, noklikšķinot uz šīs saites: https://www.youtube.com/watch?v=L5o2h5v5RsU

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu pārgājienu apavu izstrādē un pastāvīgā uzlabošanā ieguldījumu sniedz pārgājienu dalībnieki, kas ir mūsu klienti, un Augšsavojas dabas rezervāts Asters.