Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / BRŪNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
  • ZILA / PELĒKA / ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu komanda ir izstrādājusi šos ūdensnecaurlaidīgos pārgājienu apavus NH100 Mid retiem pārgājieniem lietainos laikapstākļos pa līdzenu reljefu.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

43. izmēra zābaks sver tikai 385 g | -23% salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli

Pretestība pret berzi

Sintētikas apdare purngalā,lai nodrošinātu izturību pret nodilumu, dodoties dabā

Saķere

Zoles konstrukcija un 4 mm radzes atvieglo dubļu notīrīšanu.

Saķere

Zoles materiāls un konstrukcija veicina saķeri, ejot pa pastaigu takām.

Amortizācija

Vieglā EVA putu zole samazina nepatīkamās sajūtas, ko rada akmeņi zem kājām.

Griezuma komforts

Gaisu caurlaidīga 5 mm starpzole. Ap potītēm: ērts 3D sietveida materiāls.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga, elpojoša membrāna. Pārbaudīta, 2 stundas staigājot lietū.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izturīgas pazoles pārgājienu takām

Zoles dizains izveidots mūsu laboratorijās veiktas ilgas izpētes rezultātā. Tā sastāv no īpašas formulas gumijas, kas optimizē saķeri. Mēs sistemātiski meklējam labāko kompromisu pastaigām pa mīksta seguma (piemēram, meža takām) un akmeņainām (piemēram, piekrastes takām) pārgājienu takām.Lietojot uz šosejas, tas var izraisīt priekšlaicīgu zābaku nodilšanu un radīt diskomfortu.Apavi nav piemēroti kāpšanai kalnos.

Pārbaudīti optimālai izturībai

Laboratorijā tika veiktas citas pārbaudes, lai pārbaudītu tālāk norādītos elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana. Šīs pārbaudes palīdz mums uzlabot mūsu izstrādājumu kvalitāti, novēršot priekšlaicīgu pastaigu apavu nodilšanu.

Apavi nelaiž cauri ūdeni 2 stundas, pastaigājoties lietainā laikā.

Apaviem NH100 laboratorijā ir veikts 2000 locījumu tests. Tātad tie ir ūdensnecaurlaidīgi 2 stundas ilgā pārgājienā. Veicot ūd. nec. testu, mēs pārbaudām 3 ūd. nec. līmeņus:- 2000 locījumi, apmēram 2 stundu ilgā pārgājienā;

- 4000 locījumi, apmēram 4 stundu ilgā pārgājienā;

- 8000 locījumi, apmēram 8 stundu ilgā pārgājienā.

Mēs iesakām izmantot ūdensnecaurlaidību atjaunojošu aerosolu vairākas reizes gadā, kas ļauj atjaunot sākotnējās ūdens atgrūšanas īpašības un pasargā no traipu veidošanās.

Kā mēs pārbaudām jūsu apavu ūdensnecaurlaidību?

Šie apavi ar membrānu ir pārbaudīti laboratorijā un reālos apstākļos, lai nodrošinātu optimālu ūdensnecaurlaidību un gaisa caurlaidību. Vispirms apavs tiek iegremdēts ūdenī un pakļauts iekšējam gaisa spiedienam, lai pārbaudītu, vai uz tā virsmas neveidojas burbuļi. Pēc tam apavus uzvelk uz mehāniskas rokas, kas imitē iešanu, un iemērc ūdenī, lai pārbaudītu, vai iekšpuse saglabājas ideāli sausa.

Labāks izstrādājums, uzklausot jūsu atsauksmes.

Uzklausot jūsu atsauksmes, mēs uzlabojām ūdensnecaurlaidīgo apavu NH100 Mid WP dizainu un koncepciju.

Jaunajam modelim mēs pievienojām EVA starpzoli (etilēna vinilacetāts), lai uzlabotu jūsu iešanas komfortu tā, ka jūs mazāk jūtat akmeņus zem kājām.

Kā izvēlēties pareizā izmēra pastaigu apavus?

Uzvelciet abus apavus ar uzvilktām pārgājienu zeķēm un nostājieties kājās. Ja nepieciešams, pielaikojiet vairākus apavu modeļus vai izmērus. Pārbaudiet divus komforta punktus:

- papēža pamatni;

- purngala daļu, ejot lejup pa slīpu virsmu.

Ja apavi ir piemēroti, tie nekur nespiež. Droši pastaigājiet, lai pārbaudītu komfortu un atbalstu. Lai apavus pakāpeniski ievalkātu, dodieties ar tiem vispirms īsos pārgājienos.

Ūdensnecaurlaidīgajiem apaviem apaviem Quechua NH100 Mid piemērotākās zeķes

Šie apavi ir nedaudz gaisu caurlaidīgi, tomēr ne pietiekami, lai neitralizētu visu svīšanas radīto mitrumu. Iesakām izvēlēties zeķes Hike 100 Mid. Tās satur kokvilnu, kas absorbē mitrumu, un to apakšā ir frotē audums, kas novirza mitrumu prom no pēdas. Zeķes ir pietiekami garas, lai aizsargātu potīti no apaviem. Tā ir ideāla kombinācija, kas samazina tulznu veidošanos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām uzglabāt zābakus sausā, tumšā un, ja iespējams, labi vēdināmā vietā prom no karstuma avotiem.

Lietošanas ierobežojumi

Neizmantojiet tos kalnainā apvidū un uz asfalta.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lieliska komanda, kas kopīgi izstrādā kvalitatīvus produktus pārgājieniem un dalās ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šos apavus pārgājienos Augšsavojā ir testējuši un apstiprinājuši aptuveni 20 franču pārgājienu cienītāji. Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti dabā tādos apstākļos, ar kādiem saskaraties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.