Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI / ZAĻA
  • ZILA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
Krekla sastāvā ir 86% merīnvilnas, kas ļauj jums izbaudīt pārgājienu, neuztraucoties par nepatīkamo sviedru aromātu. Tāpēc varat doties ceļā ar vieglāku mugursomu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Īpaši smalka (18,5 mikroni) merīnvilna. Valkājot tas ir mīksts un patīkams

Mitruma pārvaldība

Vilnas augstā uzsūktspēja novērš mitruma sajūtu.

Kustības brīvība

Vilnas dabīgais elastīgums nodrošina kustību brīvību

Aromāta kontrole

Materiāls samazina nepatīkamā sviedru aromāta veidošanos. Laboratorijas tests saskaņā ar ISO 17299-3

Pretestība pret berzi

Ar poliamīda dziju apvilktas vilnas šķiedras izmantotas aizsardzībai

Siltums

Merīnvilnas krekls (190 g/m2) nodrošina papildu siltumu.

Svars

L izmēra krekla svars ir tikai 222 g. Audums 190 g/m2

Elpojamība

Merīnvilna ir elpojoša, ziemā saglabā siltumu un vasarā novada mitrumu

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādas ir mūsu apņemšanās dzīvnieku labturības veicināšanai?

Mēs izmantojam tikai Dienvidāfrikas fermās audzētu merīnaitu vilnu, kur netiek praktizēta ādas kroku nogriešana ap asti.

Mēs nodibinājām partnerattiecības ar audzētāju grupu (Konsortium Merino), lai garantētu dzīvnieku labklājību un vides saudzēšanu.

Tas nozīmē, ka mēs varam izsekot visam vilnas ieguves ciklam, lai garantētu tās izcelsmi.

Papildinformācija: apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni.

Kā mēs esam uzlabojuši mūsu merīnvilnas krekla izturīgumu?

Mēs izmantojam Beta-spun dzijas struktūru, t.i., merīnvilnas šķiedras tiek pārklātas ar smalku poliamīda pavedienu apvalku, lai aizsargātu tās no berzes un griezumiem, neietekmējot vilnas īpašības.

Aromāta kontrole

Materiāls samazina nepatīkamā sviedru aromāta veidošanos. Tāpēc šo merīnvilnas kreklu var valkāt vairākas dienas pēc kārtas. Tas nozīmē, ka pārgājienā līdzi var ņemt mazāk apģērba un soma būs vieglāka.

Salšanas efekta mazināšana

Kad veicat fizisku piepūli un intensīvi svīstat, merīnvilna viegli notver izolējošo silto gaisu un var absorbēt līdz pat 35% sava svara mitrumā, neliekot jums justies mitram, kas ir svarīgi aukstā laikā. Karstā, sausā laikā ūdens tvaiks vilnā absorbē enerģiju, kas vienlaikus nedaudz dzesē ķermeni.

Padoms pirms lietošanas

Lai sajūta būtu patīkamāka, pirms pirmās lietošanas izmazgājiet kreklu.

Merīnvilnas krekla mazgāšana

Merīnvilnas kreklu MT500 ieteicams mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30° temperatūrā, izmantojot parastu ciklu un, vēlams, šķidro mazgāšanas līdzekli.

Žāvējiet izklātā veidā un nekādā gadījumā nežāvējiet veļas žāvētājā, ja vien nevēlaties, lai tas sarautos par vienu vai diviem izmēriem.Papildinformācija:

https://support.decathlon.co.uk/how-to-maintain-a-merino-wool-garment

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Astoņi ceļotāji (četri vīrieši un četras sievietes) un daļa no Forclaz dizaineru komandas 2018. gada novembrī šo T kreklu 4 dienu garumā izmēģināja Francijas dienvidu Alpos (Lus La Croix Haute). Bija gaidāms vējš, lietus, nedaudz sniega, bivaks un daudz prieka. Pēc tam mēs varējām veikt pēdējās izmaiņas un apstiprināt T kreklu izmantošanai kalnu trekingam.

Garantija

2 Gadi