Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8749655 4630736

Vīriešu kalnu trekinga polsterēta veste “MT100”

49,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BORDO
  • BORDO
  • ZILA
  • HAKI
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu entuziastu komanda izstrādāja šo spalvu un dūnu vesti pārgājieniem vēsā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Viegli salokāma tās kreisajā kabatā, izmantojot rāvējslēdzēju ar dubulto vilcēju

Ūdeni atgrūdošs

Ārējā auduma virsma ir apstrādāta, lai novērstu ūdens iekļūšanu.Bez PFC

Pretestība pret berzi

Ārējais audums: 100% poliamīds, 35 g/m². 15 denjē.

Siltums

Dūnas ar aizpildes spēju 800 cm2. Savelk. aukla apakšmalā

Svars

Šīs bezpiedurkņu jakas L izmērs sver aptuveni 220 g.

Kabatas

2 roku kabatas ar rāvējslēdzēju

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ vilkt dūnu vesti?

Veste palīdz saglabāt ķermeņa siltumu.tā pasargā krūšu daļu, kaklu un nieres, kas ir pret aukstumu jutīgākās ķermeņa vietas.Tā kā šim apģērbam nav piedurkņu, tas mazāk noslogo mugursomu un sniedz vēl labāku gaisa caurlaidību treniņu laikā, kā arī izcilu kustību brīvību, to valkājot zem jakas.Valkājot vesti “MT100”, zem dūnu jakas tā var sniegt papildu 6 °C siltumu, salīdzinot ar dūnu jaku, kas tiek valkāta bez vestes.

Pīļu dūnu un spalvu pildījuma priekšrocības

Dūnu aizpildes spēja kalnu sporta veidos sniedz trīs priekšrocības:

- Siltumizolāciju, ko nodrošina dūnās un spalvās esošais gaiss. - Tā ir sevišķi viegla:dūnas ir vieglākas par sintētisko vatējumu, taču nodrošina līdzvērtīgu siltumu. Šādi tiek samazināts mugursomas svars.- Īpaši saspiežama.

Kā tiek mērīts dūnu un spalvu pildījuma aizpildes rādītājs?

Aizpildes spēja ir rādījums, kas raksturo dūnu siltumizolācijas un gaisa “aizturēšanas” spēju. To izsaka kvadrātcollās (CUIN).

Tas nozīmē, ka dūnas ar lielāku aizpildes spēju (augstāku CUIN skaitli) aizņems vairāk vietas, aizturēs vairāk gaisa un nodrošinās lielāku siltumizolāciju.



Šai dūnu vestei ar 90% dūnu un 10% spalvu pildījumu ir garantēta vismaz 800 CUIN pildījuma spēja (starptautiskais standarts).

Dūnu un spalvu vestes kopšana

Dūnu jaku var nēsāt visu ziemu, un to noteikti vajadzēs arī mazgāt. Taču, jo mazāk to mazgājat, jo vairāk tā saglabā savu siltumizolācijas un ūdensnecaurlaidības spēju.Mūsu padoms: 1) Mazgāt veļasmašīnā ar mazgāšanas līdzekli, kas piemērots dūnu vai tehniskajiem apģērbiem, 30° temperatūrā, ar 2 vai 3 tenisa bumbiņām. Viegls griešanās ātrums no 800 līdz 1000 apgr./min. 2) Žāvējiet kokvilnas režīmā žāvētājā kopā ar 2 vai 3 tenisa bumbiņām, atkārtojiet 2 līdz 3 reizes, līdz tā ir pilnīgi sausa.

Komponenta spēja atgrūst ūdeni (nejaukt ar ūdensizturību)

Auduma ūdens atgrūšanas īpašība ir tā spēja likt notecēt ūdenim, to neabsorbējot.

Tādējādi audums neuzsūc ūdeni, bet paliek viegls un silts. Šīs dūnu jakas audums ir ūdensnecaurlaidīgs, tomēr mēs iesakām lietus laikā virs tās valkāt ūdensnecaurlaidīgu jaku.Auduma ārpuse ir apstrādāta ar impregnēšanas līdzekli (nesatur PFC), taču ar laiku ūdens atgrūšanas īpašība var mazināties.



Iesakām to atjaunot pēc katras mazgāšanas reizes.

Kā iespējams atjaunot ūdens atgrūšanas īpašības?

Pēc tam, kad esat iztīrījuši polsterēto jaku, iesakām izmantot ūdensnecaurlaidīgu reaktivējošu aerosolu, lai saglabātu ārējā auduma hidrofobās īpašības.Tas atjauno auduma ūdensnecaurlaidības īpašības un saglabā apģērba kvalitāti tā lietošanas laikā.

Problēma? Lūk, kā varat salabot savu dūnu vesti bez piedurknēm

Pārgājienā kalnos jaka var saplīst. Labā ziņa ir tā, ka to var salabot ar rezerves ielāpu, novēršot risku, ka plīsums kļūst lielāks vai izbirst spalvas. Vai domājat, ka šo labošanu nevarēsiet veikt paša spēkiem? Neraizējieties! Dažās Decathlon veikalu darbnīcās pieejami polsterēto jaku labošanas pakalpojumi, izmantojot termiski uzklājamu ielāpu.

Pildījuma svars

XS: 67.5 g

S: 71 g;

M: 76.5 g

L: 82 g;

XL: 88 g

2XL: 94.5 g

3XL: 101 g

sastāvs

sastāvs

Polsterējums: 10.0% Pelēkā pīles spalva, 90.0% Pelēkā pīle uz leju; Pamatodere: 100.0% Poliamīds; Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Polsterējums – iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet pakarinātu sausā vietā.<br /> Neuzglabājiet dūnu jaku salocītu tās maisiņā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šo dūnu jaku testēja 10 trekinga dalībnieki (5 vīrieši un 5 sievietes), kas nav saistīti ar Forclaz, 2016. gada novembrī dodoties nedēļu ilgā trekingā pa Monblāna kalnu grēdu. Pēc šī testa saņemtās atsauksmes ļāva mums apstiprināt šo dūnu jaku kalnu trekingam.

Garantija

2 Gadi