Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu kalnu trekinga komanda ir izstrādājusi šo merino vilnas bezpiedurkņu kreklu, lai jūs varētu doties pārgājienos, neraizējoties par nepatīkamiem aromātiem.

Šis gaisu caurlaidīgais un mīkstais krekliņš ir izgatavots no 95% merīnvilnas. To var valkāt kā apakšveļu aukstā laikā vai kā pamatapģērbu vasarā.

Pamatmateriāls: 5.0% Elastāns, 95.0% Vilna

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Smalkās šķiedras (18,5 mikroni) padara kreklu mīkstu un ērtu. Nekairina ādu.

Mitruma pārvaldība

Vilnas īpašā absorbcijas spēja nodrošina, ka jūsu ķermenis paliks sauss.

Kustības brīvība

Dabiski elastīgs materiāls komfortam un kustību brīvībai.

Aromāta kontrole

Materiāls samazina sviedru nepatīkamā aromāta veidošanos. Laboratorijas tests saskaņā ar ISO 17299-3.

Svars

Tā svars ir 98 g, ja izm. ir M.Materiāls: 210g/m2.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vilnas izcelsme

Mēs izmantojam tikai tajās Dienvidāfrikas fermās audzētu merīnaitu vilnu, kur netiek praktizēta ādas kroku nogriešana ap asti. Izmantotās merīnvilnas svars ir 210 g/m².

Izmērs un piegriezums

Šim bezpiedurkņu kreklam ir izveidots griezums labākai mitruma pārnešanai uz auduma ārpusi.

Izvēlieties savu parasto izmēru vai par vienu lielāku, ja vēlaties, lai bezpiedurkņu krekls būtu brīvi piegulošs.

Kā jāmazgā merino vilnas bezpiedurkņu krekls?

Merīnvilnas T-kreklu ieteicams mazgāt veļas mašīnā 30° temperatūrā, izmantojot parastu ciklu un, vēlams, šķidro mazgāšanas līdzekli.

Žāvējiet izklātā veidā. Nekādā gadījumā nežāvējiet veļas žāvētājā, ja vien nevēlaties iegūt merīnvilnas T kreklu, kas der vienīgi lellei.

Papildinformācija:

https://support.decathlon.co.uk/how-to-maintain-a-merino-wool-garment

Vērtējums, lai salīdzinātu izstrādājumu ietekmi uz vidi

Izstrādājuma ietekmi uz vidi aprēķina, izvērtējot pilnu dzīves ciklu un dažādus rādītājus. Tiek piešķirts vērtējums no A līdz E, lai varētu viegli noteikt, kuri ir videi draudzīgākie izstrādājumi, savstarpēji salīdzinot viena tipa izstrādājumus (T kreklus, bikses, mugursomas utt.). Uzņēmums “Decathlon” brīvprātīgi atbalsta šo videi draudzīga marķējuma pieeju. Tīmekļa vietne: sustainability.decathlon.com

Informatīvs video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Ierobežo aromātu

Izmantotie materiāli novērš sliktu aromātu veidošanos. Saskaņā ar standarta ISO 17299-3 prasībām laboratorijā veiktas pārbaudes.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs esam pārbaudījuši šo materiālu kamerā ar kontrolējamu mikroklimatu, lai noteiktu tā kvalitātes līmeni. Rezultāti izcēla vilnas siltuma regulēšanas īpašības. Tiešām, pēc fiziskas piepūles un lielas svīšanas vilna palīdz uzturēt nemainīgu ķermeņa temperatūru, kamēr sintētiskie audumi atdziest ātrāk. Tādējādi merīnvilna samazina nepatīkamo vēsuma vai salšanas sajūtu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Visu gadu mūsu dizaina speciālisti rada un izstrādā produktus, kas ir pievilcīgi, vienkārši un tehnoloģiski progresīvi. Pēc tam tie tiek rūpīgi pārbaudīti praksē, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, ir pārbaudīt tos reālos apstākļos, kādos jūs tos lietosiet.