Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 966440 4094367

Sieviešu viegla, elpojoša medību veste “500”, brūna, neona

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA / ORANŽA
  • BRŪNA / ORANŽA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Landes meža malā mūsu dizaina komanda izstrādāja šo vieglo un elpojošo vesti jūsu medību izbraucieniem līdzenumā siltā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ātri žūstošs

Sintētisks audums nodrošina elpojamību un minimālu žūšanas laiku.

Pretestība pret berzi

Izturīgs audums, kas nesaplīsa pārbaudēs pēc 60 000 berzēšanas reizēm.Pastiprinātas vīles.

Redzamība

Augstas redzamības sertificēts IAL produkts (skatīt instrukcijas).

Kabatas

Medījuma soma ir atverama, lai to būtu vieglāk iztīrīt.Droša kabata ar iekšēju rāvējslēdzēja aizdari.

Elpojamība

Audums novirza mitrumu prom no ķermeņa un pārnes uz ārpusi.

Ventilācija

Mikrocaurumiņi, kas izgriezti ar lāzeru, muguras augšdaļā un zem rokām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Redzamība. IAL sertifikācija atbilst Eiropas Regulai 2016/425.

Šis produkts ir sertificēts kā IAL, atbilstoši NF S74-567:2014 standartam.Izstrādājumu paredzēts vilkt virs pārējā apģērba, un to nevajadzētu aizklāt ar ko citu, piemēram, jaku vai somu.Apstākļos, kur nav dabiskās gaismas, aizsardzība nav garantēta.Šis IAL produkts paredzēts neprofesionālam lietojumam.Šī produkta valkātājam medībās jāievēro spēkā esošais drošības kodekss (skatīt instrukcijas).

Jā, svīšanas kontrole arī ir ļoti svarīga.

Šis modelis ir izgatavots no 94% poliamīda un 6% elastāna auduma, kā arī tam izstrādātas ar lāzeri grieztu mikrocaurumiņu zonas gan zem rokām, gan mugurdaļā, jo jūsu atsauksmes norādīja, ka šīs vietas visvairāk mēdz sasvīst fiziskas aktivitātes laikā, it sevišķi, nēsājot mugursomu.Šis dizains palīdz nodrošināt, ka sviedri tiek novirzīti, kad aktīvi darbojaties siltā laikā.Lieliski jutīsieties šajā apģērbā, pat tad, kad temperatūras stabiņš paaugstināsies.

Detaļas padara izstrādājumu labāku.

Piegriezums pielāgots sieviešu ķermeņiem, tajā ir 6% elastāna labai elastībai un lieliskam komfortam.Vestes piegriezums ļauj jums viegli iet vai notupties uz ceļgaliem, vai nest medījumu pār plecu.150/m2 audums nozīmē, ka tas ir tik viegls, ka valkājot par to aizmirsīsiet.Medījuma somai ir trīskāršs rāvējslēdzējs, kas ļauj to pilnībā atvērt, lai būtu vieglāk iztīrīt.Putnu siksnas gan labajā, gan kreisajā sānā.Sānu šķēlumi apakšdaļā lielākam komfortam.

Kabatas.

Medījuma soma ar trīskāršu rāvējslēdzēju un ūdensnecaurlaidīgu oderi, lai nesūktos cauri traipi.Tai ir ķīļveida ielaidums, kas nodrošina vairāk tilpuma īpaši rezultatīvās medībās.Iekšējā kabata ar rāvējslēdzēju, lai jūsu mantas glabātos drošībā.Divas sānu kabatas un divas ķīļveida kabatas ar pārlokiem aprīkotas ar 12. kalibra un 20. kalibra patronu siksnām ērtai glabāšanai.

Ekvivalenti.

UK 4 <=> XXS

UK 6 <=> XS

UK 8 <=> S

UK 10 <=> M

UK 12 <=> M‒L

UK 14 <=> L

UK 16 <=> L‒XL

Svars:

34. izmērs:0,280 kg.

36. izmērs:0,300 kg.

38. izmērs:0,320 kg.

40. izmērs:0,350 kg.

42. izmērs:0,380 kg.

44. izmērs:0,400 kg.

46. izmērs:0,420 kg.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 6.0% Elastāns, 94.0% Poliamīds; Balsts: 100.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, prom no gaismas.pārāk ilga pakļaušana dienasgaismas iedarbībai var stipri ietekmēt izstrādājuma fluorescējošā materiāla īpašības.Sargāt no uguns.

Lietošanas ierobežojumi

Šis IAL produkts paredzēts neprofesionālam lietojumam.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts atbilst NF S74-567:2020 standartam.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Eiropas pilnvarotā iestāde:IFTH Nr. 0072.