Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8588849 4047133

Vīriešu medību veste “520”, brūna

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī plānā medību veste ir piemērota mazo dzīvnieku medībām sausā laikā un tā nodrošina labu gaisa cirkulāciju, pateicoties mikrocaurumiņiem audumā un tīkliņaudumam.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Priekšpusē un mugurpusē audumā izgriezti caurumiņi labākai gaisa cirkulācijai.

Viegls

L izmērs: 0,615 kg.

Elastīgums

Vienkārši tīrāma medījumu soma, divas kabatas pudelēm, divi klipši ierīcēm.

Izturība

Uz pleciem pastiprināts materiāls labākai izturībai pret berzi.

Kabatas

2 kabatas ārpusē, 2 kabatas ar rāvējslēdzēju iekšpusē, medījumu soma mugurdaļā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Uzlabojumi, kas veikti balstoties uz lietotāju komentāriem un ieteikumiem.

Šī brūnā, elpojošā veste “520” ir uzlabota iepriekšējā modeļa versija ar tādu pašu nosaukumu.Vecās versijas vieglums un funkcionalitāte (pastiprinājumi, medījumu soma, kabatas ūdens pudelēm) guva atzinīgu novērtējumu.Tomēr daži no lietotājiem nebija apmierināti ar tās elpojamību, kas nebija tā labākā, un ar medījumu somas mazo tilpumu.Mūsu komanda ņēma vērā ieteikumus un izstrādāja šo jauno un uzlaboto vestes modeli.

Versijas Nr. 2 priekšrocība Nr. 1:ar lāzeru izgriezti caurumi, lai uzlabotu sviedru novadīšanu.

Tīkliņaudums un audumā iestrādātie caurumiņi (mikroskopiski caurumiņi, kas izgriezti ar lāzera palīdzību) vestes priekšpusē un mugurpusē uzlabo gaisa cirkulāciju.Tie samazina sakaršanas sajūtu.Vestes uzlabotajā versijā mēs esam aizstājuši galveno komponentu ar tādu, kas ir izturīgāks pret berzi.Mūsu veiktajos testos iekārta uz auduma veica 40 000 apļveida kustības, pirms tas sāka dilt.

Versijas Nr. 2 priekšrocība Nr. 2:veste ar uzlabotu piegriezumu labākai kustību brīvībai.

Šī versija nodrošina labu kustību brīvību, pārnēsājot savu ieroci, staigājot ar ieroci uz pleca vai izšaujot no ieroča.Vestes piegriezums ir uzlabots.Lai veste būtu vēl ērtāka, tā gan priekšpusē, gan mugurpusē ir saīsināta, un priekšpusē un mugurpusē ir uzlabots svara sadalījums.

Versijas Nr. 2 priekšrocība Nr. 3:funkcionāla veste ar vēl ērtāk pieejamām kabatām.

Priekšpusē šī medību veste ir aprīkota ar divām lielām kabatām, kam ir pārloku un spiedpogu aizdare.“Trīs vienā” kabatas:lielajā kabatā ir vēl viena kabata ar rāvējslēdzēju, kurā var uzglabāt līdz pat sešām patronām.Šādi Jūs varēsiet ērti pārnēsāt līdz pat 12 aptverēm.Šajās kabatās varēsiet uzglabāt medību piederumus vai dokumentus ‒ tie vienmēr būs pa rokai.Tāpat ir iestrādātas vēl divas kabatas ūdens pudelēm.

Versijas Nr. 2 priekšrocība Nr. 4:pārveidota medījumu soma ar lielāku tilpumu.

Mugurdaļas medījuma somu pilnībā pārstrādāja mūsu dizaineri-mednieki.Tai joprojām ir divi sānu rāvējslēdzēji satura drošībai, bet tagad tai piekļūt ir vieglāk.Salīdzinājumā ar iepriekšējo brūnās un elpojošās vestes “520” versiju, ir palielināts arī tās tilpums.

Mazas papildu detaļas šai jaunajai versijai.

Agrās rīta medībās dažkārt uz zemes ir rasa.Kad medījat mitrā pamežā, šie ūdens pilieni var iekļūt Jūsu vestes kabatās.Šis ir iemesls, kāpēc mēs nolēmām apstrādāt šīs ūdensnecaurlaidīgs vestes audumu tā, lai ūdens no tā noslīdētu, un pasargāt šīs 2. versijas fluorescējošās/brūnās vestes iekšējās kabatas ar īpašu audumu, kas nodrošina aizsardzību pret mitrumu, lai Jūs varētu droši pārnēsāt savus piederumus.

Svars:

S izmērs:0,575 kg.

M izmērs:0,600 kg.

L izmērs:0,615 kg.

XL izmērs:0,630 kg

2XL izmērs:0,645 kg

3XL izmērs:0,670 kg

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 78.0% Poliamīds, 22.0% Poliuretāns; Plecu daļas audums: 72.4% Poliuretāns, 27.6% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds; Elastīgā josta: 43.0% Sintētiskais kaučuks, 57.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi