Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8808721 4893800

Medību veste ar kamuflāžas rakstu “Treemetic 500”

65,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šo vesti medībām, taču, pateicoties tās lielajai ietilpībai, tā ir ideāli piemērota arī savvaļas dzīvnieku novērošanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Plecu izgriezumi un sānu rāvējslēdzēji nodrošina lielisku piegulumu.

Kamuflāža

“Solognac Treemetic” kamuflāžas raksts, kas ļauj saplūst ar veģetāciju.

Ūdeni atgrūdošs

Ūdensnecaurlaidīgs galvenais audums:ūdens noslīd no auduma, neuzsūcoties.

Ērta pārvietošana

2 sānu siksnas, 1 labajā un 1 kreisajā pusē, lai piekarinātu putnu turētāju.

Kabatas

2 kabatas ar atloku, 2 krūšu kabatas, 1 iekš. kabata un 1 aizmugurējā med. soma.

Lietotāja komforts

Pleci ir aprīkoti ar plānu polsterējumu, nodrošinot papildu komfortu.

Remonts

Pēc pasūtījuma ir pieejams mūsu piegludināmais ielāps, atsauces numurs: 8798300

Vienkārša kopšana

Medījumu soma atverama no 3 pusēm, lai to būtu viegli tīrīt.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Daudzas kabatas, lai medību laikā pārnēsātu visu aprīkojumu un piederumus.

Papildus elastīgajam audumam plecu daļā un sānu rāvējslēdzējam, kas nodrošina lielisku piegulumu, šai medību vestei ir daudz kabatu. Tai aizmugurē ir liela medījumu soma, kas atverama un aizverama ar 3 rāvējslēdzējiem (divi sānu rāvējslēdzēji ātrai un ērtai piekļuvei un vēl viens – pilnīgai medījumu somas atvēršanai, lai to varētu viegli mazgāt). Papildus tam ir divas lielas kabatas ar atloku, kurās pa katrai var ievietot 25 patronu kastīti.

Patronas vienmēr ir viegli pieejamas.

Ir arī 2 lielas kabatas, kurām var piekļūt caur krūšu daļu un kurās var pārnēsāt dažādus piederumus (svilpes, kaklasiksnas tālvadības pulti u. c.). Tai ir arī 1 rāvējslēdzēja aizdares iekšējā kabata, kas ļauj droši uzglabāt personīgās mantas (tālruni, maku, apliecību u. c.). Papildus tam visam vestei uz krūtīm ir divi patronu turētāji, kas paredzēti 10 papildu patronām. Izturīgs, elastīgs materiāls neļauj patronām kustēties.

Šo vesti ir iespējams valkāt, nesabojājot ieroča spalu.

Veste ar kamuflāžas rakstu “500” ir izstrādāta optimālai kustību brīvībai. Kā? Pateicoties īpaši piegrieztajiem pleciem, kas ļauj tai lieliski noturēties vietā, un apakšējiem sānu rāvējslēdzējiem, nodrošinot vairāk vietas ap augšstilbiem, kad tie ir atvērti. Ievērībai:lai pasargātu ieroča spalu, visas ārējās pogas ir izgatavotas no gumijas, turklāt priekšējos rāvējslēdzējus aizsedz 2 auduma atloki.

Šīs īpašās vestes papildu iezīmes.

Vestei, kuras aizmugurējā daļa ir garāka, lai aukstā vai vējainā laikā nosegtu muguras lejasdaļu, ir divas sānu siksnas, kas paredzētas, lai kreisajā un/vai labajā pusē piestiprinātu medījumu turētāju. Poliestera audums ir izturīgs pret nodilumu, kā arī ūdensnecaurlaidīgs, tāpēc ūdens no auduma noslīd, tajā neuzsūcoties (pasargājot jūs no neliela lietus). Visbeidzot, vestes reālistiskais 3D kamuflāžas raksts attēlo zarus, kokus un lapas, ļaujot jums lieliski saplūst ar apkārtējo vidi.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 35.0% Kokvilna, 65.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Poliamīds; Iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Plecu daļas audums: 72.4% Poliuretāns, 27.6% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi